Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojjjjjjjj taaam

czy testy się mylą...??

Polecane posty

Gość ojjjjjjjj taaam

Wiem ze ten temat był wałkowany milony razy ale... dzisiaj mam 37 dzień cyklu,standard to max 32 dni u mnie, piesi bolą jak przed okresem, nic szczególnego nie czuje, siedze w domu nie pracuje, wiec nie mam za bardzo stresów, dzisiaj zrobiłam test ale nie z porannego moczu i wyszedł negatywny. Jak Wy to oceniacie moje drogie?

Gość ojjjjjjjj taaam
podnosze

Gość żona męża swegoooo
zrob z krwi

Gość ojjjjjjjj taaam
myśle żeby poczekać do końca tygodnia a jak sie okres w piątek nie pojawi to pojade na bete, schizuje straszne bo chce już mieć dziecko:) może to sobie wmawiam i podswiadomośc płata mi figle ;(

Mi test płytkowy wyszedł pozytywnie dopiero po przeszło 5 tyg. Ost. Okres miałam 24.01 i tak czekałam i czekałam myślałam że to ciąża ale nie byłam pewna na początku marca poszłam do mojego gina i jest fasolcia :)

Gość ojjjjjjjj taaam
a wczesniej jak robiłaś to wyszedł negatywny?

Gość ojjjjjjjj taaam
wiesz bo moja kumpela była w 5 miesiącu wszystko potwierdzone przez lekarza itd zrobiła test żeby mieć pamiętkę i wyszedł negatywny, wiec wszystkiego można się spodziewać jak widać...

Mi wyszedł pozytywnie z wieczornego moczu na 4 dzień po terminie spodziewanej @. Ale z moczu niby mogą się mylić, więc krew najlepiej :)

Gość ojjjjjjjj taaam
zobaczymy co bedzie, jak na razie schizuje i coś mi mówi żeby nie ufać temu testowi...

Gość ojjjjjjjj taaam
czy któraś z Was miała jeszcze tak że była w ciązy a test wyszedł negatywny??

Gość ojjjjjjjj taaam
podniosze

O matko . Idz do ginekologa lub jeszcze poczekaj ;p Moze po prostu nie jestes w ciazy a szukasz ? Lepiej tez sobie nie wmawiac bo pozniej moze bardziej bolec taka niby strata .

Gość ojjjjjjjj taaam
chce juz być w ciązy, ale to nie jest tak że wmówiłam sobie objawy, nie wiem, nic już nie wiem, czekam na okres a jak pójde teraz do ginekologa to i tak nic nie zobaczy bo za wczesnie, dzisiaj mam 38 dzień cyklu, wczoraj test negatywny, jak do jutra @ się nie pojawi to ide na bete

Gość wiosenka:)::)
chyba ci nie pociesze, ja tez staram sie o dziecko i @ mam bardzo regularne, az to ostatnigo miesiaca kiedy @ spoznila sie 8 dni, ktoregos wieczoru tak jak ty zrobilam, test wyszedl negatywny wiec tlumaczylam sobie ze musi byc z porannego moczu, powtorzylam dwa dni pozniej rano, znow negatywny, objawy jak twoje, bol piersi, rozdraznienie, ogolnie bardzo dziwny nastroj no i po 9 dniach spoznienia przyszla @ tobie zycze zeby wstreciucha nie przyszla , pozdrawiam :)

po prostu idź do lekarza, testy się czasem mylą. no chyba, że powtórzysz kilka razy, to wtedy nie ma szans :)

Gość ojjjjjjjj taaam
39 dzień cyklu 2 testy negatywne okresu ani widać ani słychać...:(

Na moje nie jestes w ciazy ale badanie krwi daje 100% pewnosc

Gość ojjjjjjjj taaam
test się nie mylił, "strata boli" co miesiąc sobie obiecuje że tym razem spokojnie podejde do tematu a zawsze ekscytuje się rzekomą ciążą pozdrawiam

Autorko powiem Ci, ze ja o moja corcie staralam sie prawie 4 lata. W cyklach w ktorych staralam sie najbardziej intensywnie to od owulacji do momentu okresu czulam sie jak na ciaze i zwykle okres wtedy sie spoznial a okresu nie bylo. Psychika jest bardzo wazna i jesli ty tak wciaz myslisz o tym czy ci ten okres przyjdzie czy nie to nie bedac w ciazy odpychasz go "psychicznie" i rzeczywiscie on nie przychodzi. Moze ten brak pracy czy zajec tak na ciebie dziala, ze nie myslisz o niczym innym? Znajdz sobie inne zajecie bo zaczniesz schizowac. Ja zaszlam po 4 latach wtedy gdy pracowalam i ciaza byla ostania rzecza jaka moglam sie spodziewac.