Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość active

Mam obawy...

Polecane posty

Gość active

Okres spoźnia się już 7 dzień... Pobolewają mnie jajniki, czasem dość intensywnie. Czy to może być ciąża? Wypiłam herbatę z kwiatów czarnej malwy, która podobno przyspiesza miesiączke. Byłyście w takiej sytuacji ?

Gość active
Podnoszę. Poradźcie coś

Gość active
Właśnie jeszcze nie. Poczekam 2 dni i zrobię.

mi sie kiedyś spóźniał grubo ponad tydzień, bolał mnie dół brzucha i był trochę nabrzmiały ale zrobiłam test i wyszedł negatywnie, dlatego zapisałam się do ginekologa i w dzień wizyty dostałam okres:) takie 'spóźnienia' czasem sie zdarzają:)

Gość trztrtrtttttttttttt
mi sie kiedys spoznil prawie 2 tygodnie,myslalam ze sie wykoncze wtedy z bolu

Gość active
Tak ,zawsze się zabezpieczamy. Ale kurczę, różnie to bywa... Może jakimś dziwnym trafem... Aj , już tak się denerwuję ,że nie daję rady :o

Gość active
Chyba zrobię ten test wcześniej , strasznie się boję ,nie wiem dlaczego :)

Gość active
Tzn.boję się pozytywnego wyniku i to właśnie mnie przeraża

Gość fdsfds
generalicja . W czym rzecz /?

Gość nananananananan
Nie rozumiem dlaczego masz czekać jeszcze 2 dni na zrobienie testu. Przecież go można robić w dniu spodziewanej miesiączki. Przynajmniej wiedziałabyś na czym stoisz

Gość active
nananananananan masz rację.

Gość agnieszka88ub
Jestem po prostu w szoku jak kobiety / dziewczyny nie potrafią sobie radzić ze swoimi problemami . W takim przypadku zamiast denerwować się i pisać na kafe poszłabym do apteki i kupiła test ! PRZECIEŻ TO KILAK ZŁOTYCH ! Po co sobie komplikować życie i przeżywać ...?! A po za tym zauważyłam , że wiele kobiet którym spóźnia się okres z wielu innych przyczyn które nie są związane z ciążą wyobraża sobie nie wiadomo co ?! Widać , że słabo znacie się na własnym ciele i tym co sie z nim dzieje , jest przecież wiele przyczyn które wpływają na okres Paranoja ! A po za tym ja bym nie uprawiała seksu jakbym tak myślała jak Ty "Ale kurczę, różnie to bywa... Może jakimś dziwnym trafem" Ehh ...

Gość aviator
O rany dziewczyno idz do apteki . Czy jak Ci napiszemy - pewnie jesteś w ciązy to nam uwierzysz ? Ja wiem , że forum jest aby pomagać , informować , dzielić się wrażeniami ale z tym to lekka przesada ! ILE TY MASZ LAT