Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jedwabnalilly

milczenie

Polecane posty

Niedawno poznalam chłopaka przez koleżankę. było dobrze, ale po 2 tygodniach pisania on milczał tydzień. ja jak głupia dobijałam się no i odezwał się:) no sprawa braku kasy na kącie. pisaliśmy 2 tygodnie aż do piątku bo nie chciałam mu wysłać zdjęcia. i do niedzieli nasze sms były raz na dzień od soboty wieczorem do niedzieli wieczorem ale widać że jak kilka godzin później napisałam mu że byłam zajeta i nie mogłam pisac to już nic nie pisał. I do dziś nic:( super chłopak,ale boję się że uważa mnie za głupią i nie pisze ale ma internet i może napisać na gg lub z bramki:( zobaczyłam u niego na nk komentarz od dziewczyny innej z buziaczkami to zrobiło mi się smutno:( mam 18 lat on też. mieszkamy daleko od siebie. od początku pisania namawialam go na przyjazd do mnie,ale on miał powiedzenie że jak da radę to będzie ale raczej nie. i co ja mam robić? źle mi z tym że był ktoś taki przystojny i miły jak on a tu nagle milczenie:( pomóżcie.:(

Gość gwoli wyjasnenia...
nie ma milosci z odleglosci, zapomnij!

Gość gwoli wyjasnenia...
nie badz naiwna, tu nie chodzi o zadne zdjecie, to czysta wymowka

Tak wiem on lubi kobiety bo często zaglądalam na profil na nk i same pieski dziewczyn mają go:( a już jakas do niego pisała. to boli.

To znów ja. napisałam mu wczoraj sms-a takiego- Dobranoc burmuszku. nie odezwiesz się, ale już napisze do Ciebie. Może to już ostatni sms bo nie wiem na czym stoję.. Bądź zdrów i wygrywaj mecze i planuj życie z głową. Hmm myślę że potrafisz zadbać o siebie i wiem że nie muszę się o to martwić. Miło było pisać z Tobą i romansować. hihi. 3-maj się. co o tym sądzie? tak dobrze napisałam? fajny z niego chłopak. a teraz źle mi bez niego. jestem osobą bardzo wstydliwą:( i nie potrafię rozmawiać z kim kolwiek bez zaczerwienienia się:( Piszcie coś...