Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onenna

iswiadczyny bez pierscionka:(

Polecane posty

Gość onenna

oswiadczylmi sie wczoraj... bez pierscionka:( zgodzilam sie oczywiscie...a dzisiaj mi pokazuje i chwali sie ze kupil sobie wymarzone xbox;/

Gość KOBIETAniezależnaUczuciowo
Ja bym go zostawiła ... widać , że woli sprawić sobie przyjemność niż Tobie coś kupić ... Kurw* facet egoizsta ... życzę szczęścia haha :D:D

Gość onenna
up

Gość cóż, są różne podejścia
Dwa lata spłacałem pożyczkę wziętą na zakup pierścionka :o

Gość onenna
Powiedział mi na dodatek, że jestem materialistką :O

a teraz zrobiła się chłodna i wydarzeniem roku jest gdy pogłaszcze mnie po głowie albo się na sekundę przytuli :o

Gość onenna
a ja nie dostalam nic jeszcze to taki typ cwaniaka i dzis koelzanka moja do niego zartem gdzie pierscionek a on do niej ze ja nie nosze takich badziewi

może twój facet wie co robi....

Gość też miałam bez pierścionka
daj spokój przecież to tylko kawałek metalu. Ja się nawet cieszyłam że nie muszę tego nosić. Od pierwszej randki niby żartem mówiłam mu że gdyby mi się przypadkiem oświadczał to żadnych pierścionków. Nie rób sceny z niczego.

sam jest materialistą ... Pomyśl ... pierścionek można kupić nawet za 200 - 300 zł liczy się gest a on co ... bawi się w dużego chłopca ? Jak będzie wyglądać wasze życie . ? Będziesz miała dzieci i potrzebowała na pieluszki , kaszki itp a on wyda to na nową gre ? ! Sory ale to jest dziwne .

slucham?? ja mam nie robic sceny?? ;/ chodzi o to ze sobie cos kupil a ja??? ;/ pierscionek to symbol..on ma pieniadze

Gość ygyug
Niezly sknera ci sie trafil. Mogl chociaz jakis symboliczny pierscionek ci kupic, nie musial przeciez drogiego. Przykro mi, ale nie wroze ci swietlanej z nim przyszlosci.

bo xbox był pewnie o połowe tanszy od pierscionka ;]

no padne mowie mu teraz niby żartem "a gdzie pierscionek" a on na to zebym nie robila sceny z niczego...ze wiem ze chcial tego xboxa

o szok .. Ja bym trzasnęła drzwiami i wyszła ! Ja jestem nerwowa i od razu bym się ofochała . Bo takich rzeczy się nie robi jak się kogoś kocha ... Pomyśl nad tym związkiem .... ?!

Może polub xboxa, graj z nim w gry i udawaj że macie wspólne ważne zainteresowania :P Trochę to dziwne że nie kupił choć miał kasę, nie wyobrażam sobie jak mógłbym tak postąpić, po pierwsze miałbym wyrzuty sumienia i dręczyłyby mnie myśli że sprawiłem jej dużą przykrość, a po drugie albo po drugie po pierwsze ofiarowanie pierścionka jest czymś nieomijalnym, bez tego po prostu ani rusz, to takie uprzedmiotowienie mojego wielkiego kocham Cię... Ma to nosić na palcu, patrzeć i wiedzieć że z nią jestem

jezu jak tak można;/ moja mama dzwonila i on odebral i powiedziala ze przyjedzie zobaczyl pierscionek a on ze nie dzisiaj bo wychodzimy co oczywiscie jest klamstwem

Gość ygyug
Nie placz, tylko powiedz mu, co ci lezy na sercu. Dlaczego potraktowal cie w taki sposob? co masz przez to rozumiec? Nie udawaj, ze cie to nie obeszlo, bo zawsze bedzie uwazal, ze jego zachcianki sa najwazniejsze.

nie chce z nimrozmawiac przestraszyl sie mojej mamy i spytal czy pożyczę mu pieniedzy bo wszystko wydal...nie chce pierscionka za moje pieniadze!!!!!!!

Nie rycz, może on to jakoś inaczej pojmuje i jeszcze kiedyś zrozumie że był osiołkiem :)

Gość ygyug
Wiesz co, ten twoj koles to jest chyba niereformowalny. Az szkoda slow na takie zachowanie. Nie wiem jak ty, ale ja bym odwolala takie zareczyny i mocno sie zastanowila nad wspolna przyszloscia z takim czlowiekiem. Powodzenia.

Pewnie młody jest przez co głupawy trochę jeszcze

Gość ygyug
Ty go znasz najlepiej, moze to tylko wpadka z jego strony z tym pierscionkiem, ja nie wiem. Ale pomysl, ktory zdrowo myslacy facet postepuje w ten sposob? Zreszta zrobisz jak zechcesz, twoje zycie

Gość to niezłe dno...
ale faktycznie teraz Ci chyba kupi po telefonie Twojej mamy hehe, burak jeden. A tak ogólnie to chyba się specjalnie Tobą nie przejmuje, jak widać, skoro sobie kupuje bzdety a na taką symboliczną rzecz jak pierścionek szkoda mu kasy. Chyba powinnaś mu powiedzieć żeby się bujał..

:(