Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onenna

iswiadczyny bez pierscionka:(

Polecane posty

Gość cóż, są różne podejścia
Najlepiej daj mu poczytać ten temat, jak nie załapie tego że niewłaściwie się zachował to pozostaje mi Tobie współczuć :(

Gość nb854211
moze tylko tak o cie zapytal a nie ze juz na serio mnie tez sie chlopak juz nie raz pytal czy za niego wyjde jednak wiem ze nie jest glupi i ze jak juz beda te powazne oswiadczyny to bedzie i pierscionek . pare razy jak mnie zapytal o to to mu pow ze jak bedzie pierscionek to bedzie odpowiedz:D:D:D a i moja mama sie tez zgodzila bez pierscionka jak sie jej tata oswiadczal i do dzis zaluje bo nawet pamiatki nie ma no ale 20 lat temu to co innego a teraz to wiesz ;p moglas sie nie zgodzic jak to byly takie juz na serio oswiadczyny

ale zalezy mi na nim i myslalam ze kasy nie ma a teraz to juz inna sprawa

Gość ziuteekk
Skoro ci tak zalezy to czego ryczysz. NIe dal to nie dal, trzeba sie z tym pogodzic i zyc ze swiadomscia, ze jestes mniej wazna ni xbox. Ale skoro tak go kochasz, to mu wybaczysz i wszystko bedzie cacy. Ty mu powinnas kupic prezent a nie on tobie, teraz kobiety przeciez takie wyzwolone. Buahahahaha

Gość yguvhnmjkjh
jak by kasy nawet nie mial to sory ale mogl kupic w sklepie za 5 zl taki zwykly i powiedziec ze kochanie nie mam kasy ale chce byc z toba ten jest taki na poczatek jak sie dorobimy to ci kupie taki jak bedziesz chceiec czy cos w tym stylu powiedziec mysle ze bys to zrozumiala jak nie ma kasy , jak by mu zalezalo to by sie postaral, i roz za 100zl tez nie musi kupowac z ogrodka mogl zerwac od razu bys sie czula inaczej a nie tak;/ ja bym sie nie zgodzila. zreszta skoro nap ze na nast dzien co innego kupil to chyba jeszce dzieciak z nigo i nie traktuje ciebie i takich spraw powaznie

powiedzial ze jak mu pożyczę to mi kupi i po sprawie..

Gość b cnmx
hehe no to on jest madry bo kombinuje jak od ciebie kase wydrzec a glupia to ty jestes ze z nim chcesz slub brac jak jemu juz teraz szkoda kasy na ciebie