Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pizza na kolację

Wpisujcie tu wasze kompleksy!

Polecane posty

Gość pizza na kolację

Ja zacznę od moich: -trądzik na brodzie (lekki, ale jednak przeszkadza mi) -żółte zęby... -brak wcięcia w tali -trochę zbyt okrągłe policzki -małe piersi

Gość pizza na kolację
mam problem z tymi zębami :( kurczę, myje je codziennie, płuczę w płynie wybielającym i są żółte. :(

Gość moje kompleksyyy
-ciągle psujące się zeby -krosty na dupie -cellulit i rozstępy mimo szczupłości -małe cycki w porownaniu do tyłka i bioder

Gość moje kompleksyyy
ja myje 3 razy dziennie, płucze a i tak co chwila mam do leczenia, najcetniej bym se wyrwala i sztuczne wstawila :(

Gość pizza na kolację
przeszkadza mi to! musze to zmienic...

Gość Puloch
posrywam na randce

Gość chodzący komplex
- grube nogi, z których nie mogę się pozbyć tłuszczu i rozbudowanych mięśni - duży tyłek - cienkie włosy - beznadziejny uśmiech - duże stopy - zbyt długie palce u stóp - brak własnego mieszkania i samochodu - choroby psychiczne które nie pozwalają normalnie funkcjonować

Gość pizza na kolację
to spierdalaj 🖐️ nikt ci nie kaze tego czytać

Gość mama dyrektore
do domu mama woła na wieczorynkę!

Gość nokiaop
żółte zęby, odstające uszy, lekki wąsik, "chudość" i chyba jeszcze to ze jestem blada.

Gość hihiihihihiaaa
odstajace uszy , rozstepy od kolana z do brzucha , pryszcze,swiecaca sie cera , wykrzywiam stopy /buty

Gość rrrer
-ja też nie mam śnieżnobiałych ząbków :( -włosy mi się kręcą, puszą i ogólnie sterczą na wszystkie strony, tylko nie w tą, w którą ja chcę je ułożyć, -łamliwe paznokcie, -trądzik, -mały biust, -za szerokie (wg mnie) biodra...

Gość bbuuuuu
Mały biust grube łydki celulit

- Odrażające wręcz paznokcie. A to wszystko po obgryzaniu, którego nie mogę przestać :( -Cienkie i ciągle przetłuszczające się włosy :/ muszę je myć prawie codziennie, bo na drugi dzień mam tłuste jak smalec :( -brzusio :( oczywiście nie od ciąży :D - paskudny kształt brwi, nic nie da się zrobić ;/ - krótkie rzęsy, żeby były ładne muszę nakładać kilkanaście warstw tuszu pogrubiającego i wydłużającego... - okropna mania i chęć kurewskiego przeklinania pod nosem i gadanie do siebie przekleństw, gdy nikt nie słyszy oczywiście - wielki stres przed każdym występem, zapytaniem się kogoś obcego, lub zrobienia czegoś nowego - ogólnie wkurwianie się na wszystkich - nadmierna wrażliwość, przejmowanie się byle gównem. - przez to się dołuję i często popadam w moją małą depresję - ciągle narzekam i myślę, że mam wszystko najgorsze ;/ - BRZYDKA MORDAAA!!! i wiele, wiele innych... te ostatnie co wymieniłam,(oprócz brzydkiej mordy :D) to typowe cechy osób spod znaku Raka :( i zgadza się, bo właśnie jestem raczkiem :(