Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzysiek z Warszawy

dziewczyna zerwała ze mną kiedy zaproponowałem jej anal

Polecane posty

O tyle dobrze "krzysiek z Warszawy" ze zapytales, bo niektorzy to od razu ida pietro wyzej bez zadnych ceregieli. Skoro nie dopasowaliscie sie seksualnie ona ma inne preferencje niz Ty to moze lepiej, ze sie rozstaliscie. Kazdy teraz znajdzie sobie parntera odpowiadajacego upodobaniom.

Gość żona męża swegooo
niuusia, dla ciebie co innego jest normalne, a dla kogos co innego. Oralnego seksu pewnie tez nie uprawiasz, bo w końcu miejsce penisa tez w buzi nie jest . my robimy to co nam sprawia przyjemność i nikogo to nie powinno obchodzic, bo nikogo tym nie krzywdzimy, wiec daruj sbie.

Gość Krzysiek z Warszawy
Gdyby ona miała jakieś specjalne fantazje wobec mnie,to zgodziłbym się,chyba,że wyjątkowo uderzałoby to w moją godność albo było niebezpieczne. Lizałem jej cipkę nie raz i to pomimo,że golarką się ona średnio umiała posługiwać...

Gość niewygodna lalka
Co te chłopy tak z tym analem? Niedługo w ucho będą chcieli wepchnąć, albo w nos. Wsadź sobie jeden z drugim kabaczka w pupsko i zobacz, jak to fajnie. :O

Gość niewygodna lalka
Krzysiek, przyjedź do mnie. Jak zobaczę Cię z dorodnym kabaczkiem w pupsku, to może przekonam się do anala.

Moim zdaniem należy stawiać sprawę jasno i już podczas pierwszej randki określić oficjalnie swoje stanowiska w sprawie anala. Jeżeli są odmienne, to nie ma sensu dalej sprawy ciągnąć. - Jakie masz zdanie na temat seksu analnego ? - Lubię go. - Ja niestety nie. - Szkoda. Więc niestety nie możemy być razem...

Gość niewygodna lalka
Niuusia - popieram! :D

Oprócz tego Nasza Klasa powinna do formularza rejestracyjnego dołączyć polę "Lubię anal", które by się zaznaczało lub nie.

Gość anal tylko po slubie
zaden facet nie bedzie chcial sie wiazac z panna ktorej inny przed slubem w tylek wkladal

Gość niewygodna lalka
niuniusia, ja mam głębokie gardło a ty?

Gość niewygodna lalka
Won podszywaczu z 19.16. Pewnie to jeden z tych, co chcą wsadzić w oko. :D

Gość niewygodna lalka
Niuusia, w życiu nie zadałabym tak nienormalnego pytania. :D

Napaleńcy analni gdzieś się pochowali, a szkoda myslalam, ze jeszcze czegos sie naucze :)

Gość ja jestem prawiczkiem
nie mam nic do anala, ale z dziewczyna ktora ma anal za soba bym sie nie zwiazal. ja prawiczek a ona juz nawet po analu? nie to nie dla mnie

Gość chcialabym sprobowac
ja wlasnie mam zamiar sprobowac analu z moim chlopakiem. Ale wstydze sie mu to zasugerowac.. no ,ale moze jakos pojdzie. Boje sie bolu.. ona ma 21 cm. Moze powinnam przed tym jakos poprobowac wkladac cos w dziurke? boje sie strasznie tego, ale z drugiej strony jak mnie czasem dotknie w to miejsce to jestem taka podniecona, ze szok. Soczki mi tak ciekna, ale nic nie wkladalam tam nigdy on tez nie probowalam a w tej chwili obawiam sie, ze i palec sprawilby mi bol. Jak sie przygotwac?

up up up prosze:)

asmena nie prawda jak by mnie zaproponowal facet to bym sie ucieszyla, ale nie od razu po prostu bysmy musieli ise przygotowac do tego. Ale ogolnie bym sie zgodzila mnei to podnieca

świat schodzi na psy. Nie rozumiem jak kobiety dają się traktować jak ścierwo i jeszcze twierdzić, że je to podnieca...

asmena sama jestes scierwo nie znasz sie na rzeczy to sie nie wypowiadaj

chcialabym sprobowac a jak sie rozstaniesz z nim to nastepny facet bedzie mial dziewczyne po analu :o

znam swoją wartość więc twoje wyzwiska to dla mnie nic nie znaczące słowa. Mówię jak jest. To wbrew prawu natury, nieczyste, niehigieniczne, po prostu obrzydliwe! Pomyśleć, że kobieta zgadza się na coś takiego! Prawdziwa kobieta ma swoją godność i na pewno nigdy tego nie zrobi.

asmena ja nawet ciebie nie czytam bo gowno wiesz moj chlopak jak mnie zostawi to ja nie musze sie przed nowym chwalic, ze to robilam. proste nie? ale on mnie nie zostawi:)

wiem więcej niż wy wszyscy razem wzięci. A Ty dalej bądź sobie namiastką kobiety bo prawdziwą kobietą nigdy nie byłaś i nie bedziesz 🖐️

chuj ci w cyce

najlepiej klamac :O

Gość tampa tampa
Nie zgadzam się, żeby jakiś Master odmawiał prawa dziewczynie do związku, jeśli nie chce ona anala (jest głupi tekst twój Masterze o tym, że chciała chłopaka to ma chcieć anal). i znowu kobieta jest winna. Jest już XXI wiek, więc jak nie chce anala to jest "sztywna, zacofana, ciemnogród, zakonnica, cnotka, lubi tylko w pozycji misjonarskiej po ciemku", albo wręcz "chamka" !!! TO SĄ TYLKO SŁOWA SKOPIOWANE Z WASZYCH WPISÓW a pojawiają się tysiące tematów na kafe z drugiej strony, że "dlaczego każda dziewczyna miała już anal", że "daje się zapychać w dziure", że "nigdy bym nie chciał dziewczyny po analu" NO KURWA, PIERDOLCIE SIĘ FACECI, WY KRETYNI, POJEBANI ZBOCZEŃCY I FRUSTRACI STULEJARZE ORAZ PRAWIKI. DLATEGO MAM NA WAS WYYEBANE. bo to z wami i waszymi tycimi móżdżkami jest problem.

to normalne ze prawiczek nie chce dziewczyny po analu