Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzysiek z Warszawy

dziewczyna zerwała ze mną kiedy zaproponowałem jej anal

Polecane posty

Gość kazdemu facetowi pragnacemu
anala...najpierw zaladowalabym dorodnego ogorka w dupe...ciekawa jestem jaki poziom podniecenia by osiadnal ?!! :D...w koncu tylki wszyscy maja jednakowe.

Gość tampa tampa
"zaden facet nie bedzie chcial sie wiazac z panna ktorej inny przed slubem w tylek wkladal" ty też wypierdalaj. i życze ci dziwki która miała anal z dziesięcioma ale powie ci, że z żadnym. nie będziesz na pewno wiedział i zawsze będzie cię to dręczyło :P

Gość tampa tampa
wiecie co to jest jakaś nowa forma wymaganego dziewictwa. Tylko do tej pory dziewczyna miała być normalną dziewicą inaczej nikt nie chciał jej na żonę... ale każdy z zaślinionych hipokrytów chętnie godził się na seks. teraz ma to być dziewica analna,ale każdy i tak chętnie by wsadził. Nie powinniscie być hipokrytami, jeśli was brzydzi takie zachowanie to ma was brzydzic do końca i macie tego nie robić.

Gość tampa tampa
"ja jestem prawiczkiem" - więc już nieważne czy dziewczyna jest dziewicą w ogóle? teraz cała uwaga na analu.

Gość ja jestem prawiczkiem
nie musze tego robic. dlaczego prawiczek ma byc z dziewczyna po analu? zeby nerwic dostal?

zwykly seks mi tak nie przeszkadza. nie wymagam dziewictwa

Gość kritka
Popieram tampe!!! Obłudni mezczyzni!! Dosc tych podwojnych standardow!! Innych dla mezczyzny innych dla kobiety!!

Gość tampa tampa
dlaczego nie wymagasz dziewictwa? a czym się różni to w którą dziurkę ktoś wszedl wcześniej? te wasze zahamowania i nastawienia to wszystko w wyobraźni.

normalny seks to zwykla rzecz. anal jest bardziej hardcore. zwykle anal maja za soba dziewczyny, ktore maja wiecej niz 1 partnera

Gość rumba nocną porą
no ale niektóre uprawiaja anal po to, by zachować dziewictwo pochwowe. Co myślisz o tym?

Gość artek12312333
Nie rozumiem niektorych facetow. Dziewczyny po analu nie chca bo sie brzydza ale taka co robila lodzika to juz bez znacznenia? Raczej zdecydowana wiekszosc kobiet pierwszgo lodzika ma za soba, a jak nie ma to bedzie miala, to tylko kwestia czasu :) Jezeli bym myslal tak jak wy to wolalbym kobiete ze spenetrowanym tylkiem, z ktorym i tak bym nie mial zadnego kontaktu niz usta, ktore codzien bym calowal.

zwykla hipokrazja z tym analem dla zachowania dziewictwa

ale lod to standard, wiekszosc dziewczyn to robi. z analem jest inaczej. to hardcore

Gość artek12312333
Ale jaka dziewczyne wolabys miec? po analu czy ta ktora robila loda? To kiedy anal zacznie byc standardem to tez kwestia czasu :)

Kurwa, od tyłu ruchają się zwierzęta. To wynaturzenie i przedmiotowe traktowanie dziewczyny, jak worka na spermę. Lód też uwłacza godności, ale jedno i drugie to sprawa szacunku kobiety do siebie samej. I nie piszcie, że robicie to z miłości.

Gość artek12312333
A minetka tez uwlacza?

wolalbym taka co robila loda

Gość tampa tampa
jem kupę

Gość paniom po analu
mowimy nie

Gość Ja ją rozumiem.
Mój związek też tak się skończył. Jak facet ma takie ciągotki to niech szuka sobie faceta, albo innej. Bez problemu znalazłam sobie nowego faceta bez tego problemu. Nie widzę powodu żebym miała iść na jakieś ustępstwa dla czyjegoś zboczenia.

Gość Taaaaaaaaaaaa.....
"Gdyby ona miała jakieś specjalne fantazje wobec mnie,to zgodziłbym się,chyba,że wyjątkowo uderzałoby to w moją godność albo było niebezpieczne. " Serio kazałbyś sobie też wkładać w odbyt różne przedmioty?

Gość Taaaaaaaaaaaa.....
"Z jednej strony chciała chłopaka, a z drugiej nie chciała anala." No widzisz masterku. Niektórzy potrafią czerpać z życia pełnymi garściami i mają co chcą. Chłopaka zawsze można rzucić jak chce czegoś innego niż kobieta. Nikt nie powiedział, że trzeba być ze sobą na zawsze. Tego kwiatu jest pół światu i łatwiej jest znaleźć kobiecie faceta co chce normalnie, niż facetowi pedałkę.

Gość dfgsdgvsdxfdszza
Naiwni faceci i głupi ludzie udający za darmo, że lubią analny. Wiadomo, że to udawanie. Nawet prostytutki, takie lubiące seks udają, że lubią anal żeby klient się cieszył, a naprawdę go nie cierpią: http://zdrowie.onet.pl/zycie-intymne/prostytutka-i-chlopak-do-wynajecia,1,4319117,artykul.html "Oni nie po to tu przychodzą, żeby wysłuchiwać o moich problemach. Ja mam pachnieć, mieć delikatny makijaż i błyszczące włosy. I udawać, że uwielbiam seks analny. Którego ich żony raczej nie znoszą. Marek też udaje, że lubi seks analny, ale tylko wtedy, gdy wynajmują go faceci. Bo Marek jest biseksualny i umawia się zarówno z kobietami, jak i mężczyznami. - Kobiety dzwonią i chcą się najpierw zobaczyć - mówi Marek. Ma urodę aniołka, olbrzymie oczy, 19 lat i dobre ciało, więc oglądanie zawsze kończy się pozytywnie. - Potem jest kolacja. Te kobiety są bogate i dobrze utrzymane - tłumaczy. - Idziemy do dobrej knajpy, często hotelowej, a stamtąd do pokoju. Nie zdarzyło mi się, żeby pani nie chciała iść ze mną na górę."

Gość paniom po analu
mowimy nie

Gość johny 2 colty
ja jestem prawiczkiem chcialabym sprobowac a jak sie rozstaniesz z nim to nastepny facet bedzie mial dziewczyne po analu Mistrzu roz..ciaprałeś mnie na maxa XD , chcialabym sprobowac kto pyta nie błądzi i z doświadczenia wiem że lepiej pozbyć się nieśmiałości to ułatwia życie pozdrawiam .

Gość wefgthu
hah