Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

i jak sukienka

Polecane posty

jenni twoja sława przemineła, kiedy wkońcu przestaniesz się kompromitować i zakładać durne topici. Sama wybierz co Ci się podoba nas to gówno obchodzi.. ps. przynajmniej mnie :)

Gość umc umc umcycyk
Proszek do prania - spier dalaj z tego forum bo nikt cie tu nie chce , nie widzisz ze cie olewaja tepa strzalo?

Gość a hj kl
sukienka fajna, buty beznadziejne

Gość kdskrfyy
jenni, a co ty takie brzydkie foto wstawilas???

Gość a ja powieeem taaak..
ani to ani to nie jest ładne.

Gość kdskrfyy
na tym zdjeciu jestes podobna do swojego lysego brachola

prszoek do prania widać że ty koło mody nawet nie stałaś ok .wiadomo że sukienka ,buty kwestia gustu ale czeriweń i gladiatorki w tym sezonie rządzi więc jak nie masz pojęcia to się nie udzielaj

Chodzi mi o jeans że nie modny, a o czerwonych butach powiedziałm tylko że wogóle nie pasują do niebieskiego jeansu, a na dodatek są brzydkie.. Zresztą ty każdym ubraniem musisz się chwalić na kafe? pidżamą też się będziesz chwalić? a może stnanikiem również:O żal mi cieibe..

proszek nie chwale ale skoro ty to tak odbierasz to znaczy że zazdrościsz :) .Forum jest od tego żeby się poradzić ,dopytać:) upewnić bądz odwieźć od decyzji ..a że ty tutaj jesteś po to żeby cały dzień smęcić i ubliżać to powinnaś się zastanowić nad sobą:P

Gość proszku
stanikiem to juz jeny na kafe swiecila rawie naciagnietym na kark heheheh ona i te jej stroje kazdy to porazka nic nie pasuje

Gość proszku
jeny nie pyskuj ogryzku bo dostaniesz po pysku po 2 proszek ma 1000 razy lepszy gust od ciebie i potrafi polaczyc stroje a ty albo babcina bluzeczka w kwiatki sratki albo stanik naciagniety prawie ze na kark albo bluzki ktore sa przepocone od twoich pach wiec daruj sobie ocenianie innych bo ty zadnego gustu nie masz do proszka jeszcze ci daleka droga

proszku twoja opinia pomarańczko ,ale zanim zacznie się kogoś krytykować należy spojrzeć na siebie najpierw .Ja w jej ciuchach widzę totalny bez gust ... i tandetę .A co stanika zdjęcie sprzed 6 lat a ty się podniecasz ,pachy spocone? a ty się nie pocisz ..weż mnie dziewczyno nie rozśmieszaj a siebie nie pogrążaj

Gość kdskrfyy
I JEDNA I DRUGA MAJA BAZARKOWE CIUSZKI, ALE JENNI CHOCIAZ LADNA JEST, OPROCZ TEGO DZISIEJSZEGO FOTO

Gość proszku
po to sa antyperspiranty jenny taka bogata jestes a cie nie stac po 2 widze siebie i o niebo lepiej wygladam a co ddo ubioru to mam swoj wlasny gust ja swoich fotek nie wystawiam bo nie potrzeba mi sie dowartosciowywac jak ty po kolejne pachy sie kazdemu poca , ale nie kazdy jak ty wystawia zdjecia ze spoconymi pachami sama sie na posmiewisko wystawiasz wiec daruj sobie te twoje wypociny bo brak slow

Sukienka Asos, jak się nie mylę. W UK za grosze, w PL na Allegro schodzą po 200zł za sztukę:D

Gość proszku
zal mi cie jenny naprawde ide bo zygac sie chce twoimi wypocinami niech cie dowartosciowuja osoby warte tyle co ty

Gość fsfsdsdfsd
jennifer8787*** Twoj kotek?? Normalnie mam identyczneego:) mordka taka sama jak u mojego:):)