Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mateo yo

co ze mną nie tak..

Polecane posty

Gość mateo yo

hej nazywam się mateo i mam problem otóż od niedawna nachodzą mnie dziwne fantazje erotyczne otóż chciałbym żeby ktoś mi postawił kloca na klatę ale boję się powiedzieć o tym mojej dziewczynie tym bardziej że jesteśmy ze sobą od niedawna.najlepiej żeby była na rzadko,świeża z rana.wiem, że pewnie ktoś może potraktować to jako zart ale ja naprawdę juz nie wytrzymuje. normalny seks nie daje mi satysfakcji codziennie przed snem fantazjuje jak ktoś smaruje mi suty kupą.Czasami w nocy jak wszyscy spią wstaje oddać kał i sam sobie dogadzam jednak to nie to samo.nie moge opędzić się od tych myśli.czy ktoś z was miał podobnie???naprawdę czuje sie strasznie osamotniony z moim problemem boje się komukolwiek o tym powiedzieć to przybrało niemal formę obsesji. ostatnio miałem draskę na pidżamie z nocnych zabaw i moja dziewczyna już coś zaczęła podejrzewać.ogólnie lubię zapach stolca jak wychodzę z psem na spacer to zawsze przyglądam się jak robi kupę i jak nikt nie widzi chowam ja do szkatułki.mam już chyba z 10 takich zasuszonych kupek nadałem im nawet imiona ,cały czas pryskam spreyem zapachowym w pokoju żeby zabić zapach odchodów.nie wiem chyba cierpie na jakąś chorobę ..ale najgorsze sa te fantazje że ktoś mi klocka stawia dlatego pisze z zapytaniem czy ktoś byłby chętny na taką zabawę bo naprawdę moje życie traci powoli smak wszystko stało się sinokoperkowe ,nic nie daje mi zadowolenia. jesli ktoś byłby chętny na taką zabawę lub wiedział coś na temat tego schorzenia proszę o kontakt podaje namiary mój numer tel to 609980789 najlepiej z woj dolnosląskiego ale niekoniecznie mój numer gg 3563472 piszcie kochani eski lub klikajcie na gg!pozdro!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować