Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghrfhjtrfuj6trujtyuj

Śmiać mi się chce jak przeglądam profile moich znajomych na NK

Polecane posty

Czy Was też wkurza tak ta obłuda Polaków ? Przeglądam sobie profile znajomych na NK i nie wiem czy śmiać mam czy płakać.Wszystko takie na pokaz, np koleżanka na zdjęciu z jej facetem i dziećmi z jego pierwszego małżeństwa no i podpis "Nasza kochana gromadka" a dobrze wiem jak jest i że się nie kochają :D Lansiarze za dychę, fotki z wakacji typu TURCJA 2010, EGIPT 2010 BYŁO BOSKO !, zdjęcia z komunii, wesela, z rodzinnych imprez.Wszystko to ocieka tandetą, kiczem i tak dalej a Oni sobie myślą że są fajnie.Boże to jest takie obłudne i zakłamane i żałosne do bólu.

Gość prosci ludzie proste potrzeby
nick mówi wszystko

Gość bziummmmmmmmmmmm
hahaha a najlepsze komentarze jak jest jakiś pasztecior to '' ślicznie'' ''jesteś piękna' o ja jebie :O

Gość uaahahahahaaaaa
Bardziej żałosne jest śledzenie życia znajomych na portalu, tylko po to, żeby się zdenerwować, jacy to oni obłudni... Swoje życie masz tak ubogie?

Nie nie mam ubogiego życia ale miałem dzisiaj nudny dzień i spędziłem parę godzinek przed komputerem to i zajrzałem do starych znajomych jako że nie mam z większością kontaktu na co dzień :) ulżyło ?:)

Tak jest. i plus dla Ciebie, że dostrzegasz tę obłudę i wiesz jak wygląda kłamstwo. Z nk jest smieszna rzecz, bo wiesz kiedy powstał ten portal miałam mnóstwo komentarzy pod zdjęciami. Usunęłam konto. Załozyłam niedawno od nowa i co? Cisza, żero komentarzy. Nie żeby mi na nich zależało ale odkryłam przyczynę. Otóż, żadne zdjęcie które wstawiam, nie jest ze slubu, z wycieczek itd. Podejrzewam, że gdybym kiedyś wyszła za mąż, wstawiła zdjęcie ze ślubu lub zdjęcie dziecka, miałabym kilkadziesiąt identycznych, ociekających słodyczą komentarzy. Ludzie są śmieszni i prości...

Gość 5445657
Masz rację też mnie to wkurwia niemiłosiernie ! albo jeszcze te wiązane profile typu MILENKA & ARECZEK NIEBO :D HAHAHA Też niestety widzę np jak sąsiedzi ciągle po siebie ryja wydzierają a na NK mają takie miłe sweet focie :D