Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostatni sedzia

KONIEC nadejdzie nagle...

Polecane posty

Gość ostatni sedzia

Juz niebawem nastąpi Sąd ostateczny, koniec swiata nastapi nagle, wiec napewno nie bedzie to 21 maja bo bedzie to taki moment ze nikt nie bedzie sie spodziewal, ale wiedzcie ze bedzie to juz niebawem!! TIK TAK, TIK TAK, czas leci a sąd ostateczny coraz bliżej.

Gość ostatni sedzia
to bedzie zwykly dzien jak kazdy inny, dzieci beda pawic sie na placu zabaw, mezczyzni beda siedziec w pracy, kobiety beda gotowac obiad i NAGLE ziemia sie zatrzesie, niebo zakryja czarne chmury, i po chwili ogarnie nas oslepiajaca jasnoc i cisza, pojawia sie znaki na niebie i ziemi, wtedy wiedzcie ze koniec juz blisko... Wtedy z niebios zstąpi Chrystus i wypełni się słowo i dokonają się czasy, jeden wielki wrzask i płacz ale bedzie juz za pozno, Szczegolnie niech na bacznosci wowczas maja sie brzemienne

Gość ostatni sedzia
TIK TAK, TIK TAK, TIK TAK Oto powiadam wam, początek czasów końca...

Gość ostatni sedzia
Za 100 lat bedziemy miec juz zycie wieczne w niebiosach...

Gość ostatni sedzia
Syreny zawyją, odezwą sie dzwony ale bedzie juz za pozno, Jeruzalem otoczone przez wojska liczne upadnie... a wtedy powiadam wam, wtedy wiedzcie ze koniec juz bliski

'mezczyzni beda siedziec w pracy, kobiety beda gotowac obiad ' Ty okropny seksisto ! :P

Gość ostatni sedzia
Nastąpi to niebawem, bo nastąpic to musi, i musi wypełnić się wszystkie słowo w bliblii napisane AMEN

Gość ostatni sedzia
TIK TAK, TIK TAK. Koniec jest coraz blizej. A gdy sie wypelnily dni i przyszlo zginac latem Prosto do nieba czworkami szli zolnierze z Westerplatte

Gość ostatni sedzia
21 Maja nie bedzie konca swiata! Nastapi on niebawem ale wtedy gdy nikt sie nie bedzie spodziewal wiec napewno nie 21 Maja.

pewnego dnia pogodny sen zabierze Cię daleko stąd nie będzie już mnie złościł ten który ma tak przykry trąd

Gość ostatni sedzia
Kiedy sie wypełnił dni I przyszło zginąć latem prosto do nieba czwórkami szli Żołnierze z Westerplatte A lato było piękne tego roku

czyli 22 hm ? :D:D ja piertole ,miałaś iść spać :D :O 🖐️

Gość ostatni sedzia
bedzie jedno wielkie PIŻDZIACH I JEB! i wtedy bądzcie pewni ze to ostatnie glosy doczesnego siwata

Gość ostatni sedzia
Bedzie krzyk, płacz, wrzask i szloch ale wtedy bedzie za pozno na wszystko, Chrystus ponownie przyjdzie na ziemie i nastanie Królestwo Boże.

Miałam taki sen: patrzyłam przez okno a tam niebo czerwone i wszyscy ludzie wiedzieli, że coś się stanie. Wyszliśmy z sąsiadami z domów, a na niebie pojawił się Chrystus (tak płynął po tym niebie) i mówi: dałem wam czas abyście się nawrócili, teraz już nie płaczcie i nie módlcie się bo to nie ma sensu, mieliście czas... Miałam ten sen 2 lata temu, możecie nie wierzyć, jestem tak sobie wierząca (raczej agnostyk) rzadko chodzę do kościoła. Do dziś pamiętam ten sen i zupełnie nie wiem skąd się wziął.

Gość ostatni sedzia
anikas - I tak wlasnie bedzie juz niebawem!! bedzie za pozno na zale i placze. TIK TAK, TIK TAK...

Gość IMO tylko mi nie mow
noxelio wiesz cos na ten temat ? uchyl rąbka tajemnicy .

ja miałam kiedys taki sen,tez o koncu swiata,ze wszyscy biegali jak opętani u mnie pod blokami..i były takie dziwne (straszne) odgłosy z nieba,konie jakieś ..boże sen był straszny.

Gość ostatni sedzia
No niestety nie bedzie to przyjemne, niebo bedzie krwiscie czerwone albo czarne, otocza nas przerazajace odglosy i zacznie zstępować Chrystus.

a kiedy to będzie :(?

Gość ostatni sedzia
Nikt nie wie kiedy to bedzie, moze jutro, moze za miesiąc. Nikt nie zna dnia ani godziny, ale jestem pewna ze to nastapi juz niebawem.