Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majka89

Ślub rok -2013

Polecane posty

heh odnalazlam sie :) ( kiedy...kolwiek aczkolwiek) oj dawno tu nie zagladalam... Bardzo dawno :) i tyle sie dzialo ze dlugo by pisac. ostatnio chyba pisalam ze nie bede miala slubu w 2013 ale jednak doszlam do porozumienia z narzeczonym i sale mamy zarezerwowana na 13 - 14 kwietnia 2013 :) fotograf jest w trakcie ustalania i od konca lutego idziemy na nauki tu w Amsterdamie:) duzo nas sie tu nazbieralo :)

heh odnalazlam sie :) ( kiedy...kolwiek aczkolwiek) oj dawno tu nie zagladalam... Bardzo dawno :) i tyle sie dzialo ze dlugo by pisac. ostatnio chyba pisalam ze nie bede miala slubu w 2013 ale jednak doszlam do porozumienia z narzeczonym i sale mamy zarezerwowana na 13 - 14 kwietnia 2013 :) fotograf jest w trakcie ustalania i od konca lutego idziemy na nauki tu w Amsterdamie:) W miłości irytujące jest to, że jest ona zbrodnią wymagającą wspólnika. W miłości irytujące jest to, że jest ona zbrodnią wymagającą wspólnika. W miłości irytujące jest to, że jest ona zbrodnią wymagającą wspólnika.

Gość slub 2013 rok
Dziubrun 29 czerwca, a dla nas była to wymarzona data (ważna dla nas) ale się nie udało. Wszystko zaczęliśmy podpinać pod zespół. Byliśmy po wstępnych rozmowach z salą na 29 czerwca, ale jak się okazało, że zespól jest zajęty zaczęliśmy przekładać. Jednak salę wolną dostaliśmy dopiero na wrzesień. Zdecydowaliśmy się, bo w wakacje nie bardzo nam się uśmiechało, bo wiedzieliśmy, że rodzina będzie w rozjazdach. No i na koniec kiedy umowa z salą podpisana została to z tego zespołu, pod który wszystko robiliśmy zrezygnowaliśmy. Wszystko na opak. Jednak teraz już wszystko pozapinane i jest nowy zespół, kamerzysta, fotograf i sala. Także póki co przynajmniej na rok mam spokój... ale zamieszania trochę było.

Gość ja 2013
Dziubrun 29 czerwca, a dla nas była to wymarzona data (ważna dla nas) ale się nie udało. Wszystko zaczęliśmy podpinać pod zespół. Byliśmy po wstępnych rozmowach z salą na 29 czerwca, ale jak się okazało, że zespól jest zajęty zaczęliśmy przekładać. Jednak salę wolną dostaliśmy dopiero na wrzesień. Zdecydowaliśmy się, bo w wakacje nie bardzo nam się uśmiechało, bo wiedzieliśmy, że rodzina będzie w rozjazdach. No i na koniec kiedy umowa z salą podpisana została to z tego zespołu, pod który wszystko robiliśmy zrezygnowaliśmy. Wszystko na opak. Jednak teraz już wszystko pozapinane i jest nowy zespół, kamerzysta, fotograf i sala. Także póki co przynajmniej na rok mam spokój... ale zamieszania trochę było.

Do: ja 2013 Nie zawsze się ma to co się chce;) Ja teraz sie zastanawiam jak zrobić kamerzystę i fotografa: -czy zamówić każdego osobno -czy 2 w 1 -czy fotografa tylko na 5-6godziny czyli pół wieczoru. A wy jak robicie???

Gość panienkaa
do Ja 2013 to rzeczywiście mieliście trochę zamieszania.Własnie sala i zespół są najważniejsze.My to w ostatniej chwili zarezerwowaliśmy zespół bo miał tylko 1 termin wolny własnie na 22 czerwca.Reszta wszystko na 2012 i 2013 zajęte miał;/

Gość panienkaa
do dziubrun własnie tez się zastanawiam nad fotografem i kamerzysta bo mamy zamawiać;p Ale bardziej jestem za opcja 2w 1 czyli fotograf +kamerzysta wtedy będzie taniej ale to nie znaczy ze gorzej

Gość panienkaa
Ale jeszcze nie rozmawiałam o tym z narzeczonym tak dokładnie.Była tylko rozmowa o jednej firmie naszego znajomego,ale on tylko nagrywa;p nie robią zdjęć;/ .Właśnie się na tym zastanawiam.Przynajmniej jest większe prawdopodobieństwo,że nie odwali nam chały jak ktoś obcy;p Co o tym myślicie dziewczyny?

Ja tez myślałam bardziej na 2 w 1. Aczkolwiek zobaczymy jak ceny sie mają. Bo jeżeli nie będzie zbyt dużo to wezmę każdego osobno. Teraz właśnie zaczynamy szukać bo ciężko jest z tymi najlepszymi. ''Pamiętam u mojej kuzynki na weselu mieli takiego fotografa ze na 80% zdjęć z wesela były same plecy gości. Po prostu fuszerka jak ich mało. Orkiestrę mili taką ze nie dało sie bawić i wszelkiego rodzaju zabawy itp itd to porażka. Nie udało im sie wesele. ''

Gość panienkaa
Myślę ze jak weźmiesz 2 w 1 to dana firma powinna trochę zejść z ceny Na pewno wyjdzie taniej niż oddzielnie.Sama nie wiem czy jest sens wydawać tyle kasy na kamerzystę i tak film obejrzymy tylko 1 czy 2.Goście tak samo po weselu raz obejrzą i wszystko.Wole już zainwestować w fotografa więcej

Gość panienkaa
Dziubrun a z jakiego jesteś miasta?

Hej dziewczyny:-) malapannamloda!!! Bierzesz slub tydzien przede mna! Ale fajnie :P Ja teraz jestem aniolki w Holandii u Mezusia przyszlego, dlatego nic nie pisalam, no i przygotowania stoja w miejscu. Narzeczony wroci 18lutego chyba i wtedy bedziemy rezerwowac sale. Jeslu chodzi o filmowcow, to znalazlam cudownych w Poznaniu i musze ich miec! Tylko biora dodatkowe pieniazki za dojazd do 3miasta, wiadomo. Dlatego fotografa szukam w miare niedrogiego, ale w sumie nas te dwie sprawy wyniiosa 5-5,5tysiaca :O

do Molekularna :) to sie zgralysmy :) a w jakim miejscu jestes w Holandii? heh ja juz sale mam :) i jest duzo wolnych terminow i na zespol i na sale :) ja nie umiem sie zdecydowac na fotografa :( bo tylko chcemy zdjecia :) mam dwoch do wyboru i ostro sie zastanawiamy.

jeszcze jedno :) kiedy i jak poinformowalyscie rodzicow??? bo ja juz planuje ale rodzina jeszcze nic nie wie :) chce im powiedziec dopiero w kwietniu jak bede na urlopie bo tak przez telefon to nie wypada prawda???? konczy mi sie przerwa:( uciekam :*

Jestem w Rotterdamie. W piatek po poludniu jade do Amsterdamu, tak turystycznie ;-) mysle, ze jeslu mieszkasz na stale za granica to jak najbardziej wypada. Jak wrocisz to mozesz np zaprosic rodzicow na obiad czy cos... My zareczylismy sie w Krakowie a jak wracalismy to przez telefon zasugerowalam mojej mamie ze powiemy im cos waznego po przyjezdzcie;-) a jego rodzice wiedzieli od poczatku jakie sa zamiary ;-) Strony fotografa nie otworzylam bo pisze z telefonu, ale w sobote bedziemy miec laptopa to obejrze:-P

do taka sobie jaa bardzo sie ciesze :) ja mieszkam dzielnicy Amsterdamu :P ja w sumie tez juz rodzicom powiedzialam ze od lutego idziemy na nauki a wesele jak bedzie to bedzie :P ale juz kiedys im mowilam ze w 2013 albo w 2012 ale teraz mamy inne rzeczy na glowie :) moj A. oswiadczyl mi sie w 2010 roku tydzien przed wigilia rok po rocznicy chodzenia. :) chcielismy sie hajtac teraz w grudniu ale idziemy na wesele do znajomych wiec nie wypalilo... a bylaby fajna data :) bo 3 w 1 :) rozpoczecie chodzenia, zareczyny i slub :)

Ja mialam takie male marzenie, zeby zareczyc sie w takim momencie zeby zaraz po fakcie zaczac przygotowania do slubu. No i w sumie mam co chcialam, bo chociaz data jest jeszcze troszke odlegla to kupilam juz buty i spinki do mankietow i przymierzalam suknie, wiec sezon przygotowawczy uwazam za otwarty:P Mlodapannamloda, to widzisz, mamy niedaleko do siebie:-) tylko ze ja we wtorek lece z powrotem. A skad jestes? W sensie z jakiego polskiego miasta? :)

Malapannamloda, przepraszam :P Taka sobie jaa to od kiedy zareczeni jestescie, od 7lat czy od 2010r?;-)

molekularna bardzo mi sie podoba twoja stopka mi tez pasowalo by zrzucic 10 kg jak bedzie troszke cieplej zaczynam biegac ;p