Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majka89

Ślub rok -2013

Polecane posty

No ja tak samo, bo mi za zimno teraz:-) biegalam w zeszlym roku od wiosny, ale jak zaczela sie zima to przestalam i zaraz mi sie przytylo:P czasem chodze na basen, ale najchetniej poszlabym na silownie, ttlko nie mam na to kasy. Szukam pracy, ale nikt mnie nie chce! A wracajac do biegania planuje sobie kupic taka kominiarke termoaktywna, bo zima najbardziej cierpi moje gardlo:) i moze sie uda ;)

he he molekularna nic nie szkodzi :) z Polski jestem z okolic Opola :) a ty? co do chudniecia jak chcialam bardzo mocno schudnac nic nie wychodzilo a teraz jak sobie odpuscilam to kg same leca w dol :) jem duzo owocow i codziennie o 6.10 robie 300 brzuszkow czasem wiecej czasem mmniej ale kolo tego. nie biegam bo nie moge i nie plywam bo nie umiem :0 ja z A. od czerwca 2010 jestem w Holandii i tez mieszkamy razem wiec tez sie czuje jak stare dobre malzenstwo i jakbym juz Bog wie ile lat z nim mieszkala a to dopiero niecale 2 lata... a dziewczyny ile lat macie? bede dopiero jutro :*

trzymam kcikuki zeby sie udalo. Ja niestety mam bardzo malo samozaparcia i czesto mi sie nie chce biegac, ale teraz mam nadzieje ze sie w koncu wezme za siebie bo motywacja jest dosc duza... musze zwalczyc boczki i oponke a terez jak jest zima to by sie tylko jadlo. Masakra! Trzeba byc dobrej mysli :)

ahhh wiesz jak ma sie niska samoocene to juz jest zle a od kilku dni w pracy kazdy cos do mnie ma wiecznie jakies pretensje i w ogole i to jeszcze bardziej zaniza ta moja samoocene. dla przykladu na codzien jest od 1 do 5 a w takich sytuacjach spada ponizej 0 :( a ja tutaj tylko chce zarobic na swoje plany :( nie wtracam sie nie krzycze nie obijam sie jak co niektorzy a i tak jest zle. a jak sie odezwie to jest jeszcze gorzej. ludzie nie kryja sie nawet z tym ze mnie obgaduja. na codzien mam wyjeb..ne na to ale dzis mnie to doluje... jeszcze ten snieg.... mam do domu z pracy 65km :( codziennie jade 45min a dzisiaj to chyba 10 godz pojade bo takie korki beda....

nie rozumiem tych Wiatrakow.... Maja takie zarabiste drogi a troche popada to oni juz noga z gazu i 10 km/h :( ojjj moj A. bedzie sie dzisiaj musial nastarac zeby mi humor wrocil....

wiem o co ci chodzi tez mam niestety niska samoocene i tez czasem mam takie dni zeby uciec od wszystkiego. Nie martw sie i olej co mowia o tobie inni ludzie a szczegolnie w pracy! zajmij sie swoimi sprawami i staraj sie nie brac niczego do siebie :) trzymaj sie i nie daj sie :) a z innej beczki to chyba powoli ogarnia mnie szalenstwo slubne ;p

He he dzięki za pocieszenie :) staram sie olewac i nawet mi to wyszło :) mam już lepszy humor :) Mnie jeszcze nie ogarnia ale co pomyśle o ślubie to puszczał mi sie cieszy :) a na ile osób robisz wesele?

Tak :) nie chce dużego wesela bo zaraz pi naszym ślubie chcemy kupić działkę i domek budować. Wesele i tak by mi sie nie zwróciło :) poza tym i tak niewielu krewnych by przyjechało. więc wole kameralne :) Pisze z iphone'a więc sorry za błędy :) pozdrawiam i miłej nocki :*

hej dziewczynki:) malapannamloda- a czy mogłabyś mi przybliżyć jak będzie wyglądało Twoje wesele, będziesz miała miała wesele 2-dniowe, orkiestrę i w ogóle na taką małą liczbę gości? Czy jak to będzie wyglądało? Przepraszam, że się tak wypytuje ale ja właśnie nie wiem jak mam to wszystko zorganizować i dlatego pytam:) Bo planowałam wesele jednodniowe dla jakiś 60 osób ale musiałabym wziąć orkiestrę i w ogóle wszystko jak na wesele 2-dniowe a na to nas nie stać. I teraz tak sobie pomyślałam, że nie głupim pomysłem byłoby zaproszenie rodzeństwa, rodziców, dziadków i chrzestnych na obiad a mam na oku super restaurację a po obiedzie, kawa, ciasto, alkohole, tort także to trwałoby od ok. 15 ślub do 22 ale to tak sobie myślę wszystko wyszłoby "w praniu":D A chcemy zrobić może nie najtańszym kosztem ale po prostu szkoda mi jakiś 10-15 tyś na wesele 1 dniowe bo najpierw musimy oddać kilka tyś długu a potem zacząć odkładać a w międzyczasie chciałabym żyć normalnie a nie odmawiać sobie wszystkiego bo musimy zbierać na wesele i dlatego tak pomyślałam o imprezce dla najbliższych a i tak nie wyjdzie nam mniej niż 8 tyś a wiadomo ile rzeczy wyjdzie po drodze:) A nie chcemy wydać 15 tyś bo nie bierzemy kasy od rodziców i nawet jak nam zabraknie to od nie weźmiemy więc musimy liczyć na siebie a nie chcemy wydać nie wiadomo jakich pieniędzy bo po ślubie chcemy jechać na wakacje (Grecja lub Turcja) a później chcielibyśmy kupić działkę i zacząć budowę domu a w między czasie ciąża i na to też trzeba mieć oszczędności szczególnie że ja po macierzyńskim byłabym na bezpłatnym z dzieckiem w domu. Dziewczyny napiszcie co myślicie o tym obiedzie i tym co napisałam "po obiedzie" czy to może wypalić i wyglądać dobrze? Jagodka1 -jak córeczka, trzyma się zdrowo w te mrozy? Zazdroszczę Ci takiego małego szkraba:) jak organizacja ślubu Jagódka? majka - jak po sesji masz już wyniki? Trzymam kciuki za ciebie żeby same 5 były:)

Teraz zobaczyłam, że mój wpis z godz 11,38 to był wpis nr 600:D!!

Gość djraff.pl
Nie macie Państwo DJ Wodzireja na swoje wesele zapraszam na strony: www.djraff.pl www.djwesele.blogspot.com www.karinafalinska.com

Amelko cześć :) Ja moje wesele mam 2 dniowe gdyż cena za jeden dzien wyniosłaby 155 zł za osobę a za dwa dni mam tylko 10 zł od osoby drożej. I to są normalne poprawiny z tego względu iż w drugi dzien za sam obiad i kawę i ciasto i tak bym musiała te 10 zł za osobę dać i tak. Więc zdecydowaliśmy ze robimy normalne dwudniowe wesele. Więc w 1 dniu będzie normalnie obiad kawa ciasto tort zimna płyta i dwie gorące kolacje. Czy coś koło tego :) a w dniu drugim będzie obiad ciasto kawa i kolacja. Więc wesele będzie od 14 powiedzmy do 2 w nocy a poprawiny od 13 do 18. W tej cenie 165 zł za osobę mam ciasto i tort i napoje. Jedynie alkohol i napoje gazowane muszę sama dokupić. My zapraszamy rodziców rodzeństwo babcie i przyjaciół tych najbliższych. Co chciałabys wiecej wiedzieć? A opisz jakie ty robisz...

cześć dziewczyny ;) po sesji okej, czekam jeszcze na wyniki dwóch egzaminów. widzę, że niektóre z Was będą miały raczej małe wesela, tzn. mało liczebne ;) też o tym kiedyś myślałam ale rodzina by nas zakrakała :P wstępna liczba osób z dziećmi to ok 140 osób, zobaczymy jeszcze co wyjdzie w praniu, bo ktoś się pewnie jeszcze wykruszy. my narazie nic więcej nie mamy załatwione, bo jakoś nie mamy energii póki co na to :D a ja dziś wyprawiam urodzinki, więc mam pełne ręce roboty :D Amelka ja myślę, że fajnie to rozplanowałaś, tylko jak pisałam już u mnie by nie przeszło koniec wesela o 22.00.. u nas to rczej trwa do świtu :P a kiedy planujesz w końcu sesję ślubną? Małapannamłoda- całkiem tanio płacisz powiem Ci, 165zł za 2-dniowe wesele i to jeszcze z napojami.. super trafiłaś. widzę, że jesteśmy rozłożone z datami ślubu :) kwiecień, lipiec, sierpień. :P weźcie wszystkie napiszcie w stopce kto kiedy ma bo ja się gupię :D :D :D

gubię miało być tm wyżej a nie gupię :D hahaha :D:D:D:D:D

malpannamloda bardzo podoba mi się druga stronka fotografii ślubnej, którą wysłałaś. :) zerknęłam z grubsza i wpadła mi w oko! :P

He he dziękuje mi tez sie podobają ci domanscy ale powiem wam szczerze ze są strasznie drodzy. ;( za same zdjęcia od nich zaplacilabym 3000 zł w tym jest sesja w plenerze reportaż z wesela fotki z wesela i ślubu gratisowe jest sesja dla panny młodej powiedzmy portretowa albo jaka sobie zazyczy. U tych pierwszych za ta cenę mam zdjęcia i video i jeszcze fotoksiazki więc raczej tego pierwszego weźmiemy ale tylko zdjęcia.

Gość angikika
Witam wszystkich. Mam nadzieję, że mogę się przyłączyć :) My planujemy na 25.05.2013 :) sala zaklepana z DJ-wodzirejem widzimy się w przyszłym tygodniu, ale widzieliśmy Go już w akcji i chyba Go weźmiemy. Fotografa już mamy. Jeszcze tylko kamerzysta i będzie na tyle na razie :) Powiedzcie mi ile wcześniej szukacie sukienki?

Heh witaj:) ja Sukienki bede szukać dopiero przed samym weselem. Teraz nie bede miała czasu na to a poza tym moze jeszcze schudne:) tak szczerze miesiąc przed weselem planuje kupić :)

Majka89 mnie rodzina nie obchodzi... Moje kuzynostwo w większości pobralo sie cicho więc w większej mierze nie wiem nawet kto jest już po ślubie. Poza tym jakbym chciała zaprosic wujkow ciotki itd. To moje wesele skladaloby sie z 60-70 osób której średnia wieku wyniosłaby 50 lat. I to z obydwu stron... Więc dlatego zdecydowaliśmy sie na małe. Poza tym dla większości rodziny musielibyśmy załatwić pokoje a to kosztuje:( rodzice rodzeństwo i babki bedą mieli gdzie spac. Gorzej z nami i przyjaciółmi. Ale już pokoje mam wynajęte nad sala w której bedziemy sie bawić. Dobranoc :)

no to też racja, skoro Ty nie byłaś na ich weselu, tzn. kuzynostwa, to nie musisz ich zaprszać. a ja znowu byłam u każdej mojej kuzynki/kuzyna którego chcę zprosić :) dlategoż tym sposobem zbiera nam się 140 osób :P

Gość majk89
mieliście jakiś oficjalny obid/kolację czy tak poprostu im powiedzieliście? u nas też jeszcze nikt nie wie, oprócz moich przyjaciółek :D :D chcieliśmy załatwić jeszcze fotografa i kamerzystę i wtedy im powiedzieć, a jakoś nie możemy się zebrć żeby to załatwić :P

mieliście jakiś oficjalny obid/kolację czy tak poprostu im powiedzieliście? u nas też jeszcze nikt nie wie, oprócz moich przyjaciółek chcieliśmy załatwić jeszcze fotografa i kamerzystę i wtedy im powiedzieć, a jakoś nie możemy się zebrć żeby to załatwić :P to wyżej to też ja, tylko A mi coś szwankuje i czasem się nie wpisuje :D

Gość piję tak piję ale krew
kultura moją żoną