Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialy dzik

dziwwczyny co o mnie sadzicie foto

Polecane posty

Gość niesmialy dzik
erykka ale ja chce ja kocham nadal popelnilem blad wiem ale chce ja odzyskac

Gość niesmialy dzik
fawila ja sie staram te 3 lata ja odzyskac pisze do niej smsy emaile listy dzwonie przepraszam blagam zeby wrocila

Jak miałbyś ją odzyskać? Co musiałbyś zrobić? Zostawiła Cię, bo zupełnie do siebie nie pasowaliście.

Gość niesmialy dzik
zrobilbym wszystko by ja odzyskac i naprawic to co zepsulem

A zmieniłeś się? Pokochałeś spacery, stałeś się energiczny czy nadal grasz na kompie? Poza tym skoro przez trzy lata nie wróciła, to teraz też tego nie zrobi. Ona ma męża, jest szczęśliwa. Nie ma żadnego powodu by wracać.

Gość niesmialy dzik
zmienilem sie zrobie dla niej wszystko co tylko bedzie chciala tylko jak zrobic by wrocila do mnie dala mi szanse

Żeby dać Ci szansę musiałaby zostawić człowieka którego kocha i z którym jest szczęśliwa. Poza tym Tobie szybko może odwidzieć się staranie - gra niewarta świeczki.

Gość galaretka_wiśniowa_
Mnie to się również wydaje ,że jak przez trzy lata nie wróciła to już nie wróci:( przykre ale prawdziwe a Ty jak ją kochasz (tak twierdzisz) to pozwól jej odejś Jest szczęśliwa...

Gość psycholog:)
-nie usmiecha ci sie ze placisz alimenty ,-nie usmiecha ci sie ze tuli ja ktos inny -nie usmiecha ci sie ze jest szczesliwa i- nie usmiecha ci sie ze nie chce wrocic---diagnoza???? cholerny egoista jestes i tyle ,a jak jeszcze po 3 latach masz wciaz nadziee to do tego tępy egoista

Gość SRODA 6 Kkwietnia
zaraz zaraz....piszesz ze masz dziecko...dopiero teraz, ale caly czas piszesz o swojej bylej...a co z dzieckiem, Ciebie jak widac nie obchodzi TWOJE dziecko tylko byla zona-bo byla ladna zgrabna i umiala gotowac-co za pajac bardzo dobrze ze od Ciebie odeszla..burak

Gość SRODA 6 Kkwietnia
nie piszesz nic w stylu : TĘSKNIE ZA NIMI,,,itd, kurwa co z Ciebie za ojciec...nie masz dziury do ruchania i dlatego chcesz wrocic do bylej

Gość psycholog:)
BO POKI SIĘ ZABAWKĘ MA TO NUDNA;) A JAK SIĘ NIĄ KTO INNY BAWI TO JUŻ NABIERA NOWYCH BARW:) żenada

Gość niesmialy dzik
dzieki za szczerosc, ale jak napisalem kocham byla zone i hooj mnie strzela jak widze te zdjecia ich razem szczesliwych i jeszcze to ze znajomi non top z nowymi wiadomosciami do mnie przylaza i gadaja co u niej a w dodatku jeszcze jest w drugiej ciazy z nowym , to mnie boli jak cholera tak nie usmiecha mi sie placenie alimentow bo ja chce tylko zone byla odzyskac a dziecko bylo tylko po to by ja przy sobie zatrzymac co ja na to moge poradzic

Gość groszka 33
do tych co tak krytykuja-a moze liczy sie tez charakter czlowieka pustaki co ? do autora nie przejmuj sie takimi komentarzami wyglad to nie wszystko, wnetrze liczy sie duzo bardziej, kiedys wszyscy bedziemy starzy i brzydcy wiec czym sie tu martwic jak kto wyglada, ci co tak najbardziej krytykuja pewnie sami sa paskudni i musza sie na kims (tobie) wyzyc glowa do gory :)

Gość niesmialy dzik
groszka 33 dziekuje za mile slowa a masz jakis pomysl jak bym mogl znow byla zone odzyskac