Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kllarcia.

Rajstopy , czy pończochy ?

Polecane posty

Gość kllarcia.

W czym częściej chodzicie, w rajstopach , czy pończochach i dlaczego ? jak się noszą pończochy samonośne?

Oczywiście pończoszki królują, szczególnie teraz w cieplejsze dni. Jedynym mankamentem jest to, że nie ma takiego wyboru jak w rajstopach :(

Gość kllarcia.
No fakt, ale do samonosnych nosicie jeszcze pas? Czy dobrze same sie trzymają ?

Nie, samonośne noszę bez pasa, jest o wiele wygodniej. Kupuję zazwyczaj takie z szeroką koronką u góry (oczywiście z silikonem). Wtedy ładnie wyglądają na nodze i nie robią się bułeczki od gumki ;)

Gość aaaaaaaha
pończochy

Gość kllarcia.
Ładne. Muszę w końcu się przekonać do pończoch :)

Kllarcia, warto :) Na początku faktycznie jest trochę dziwnie, bo masz wrażenie, że brzydko mówiąc "wiatr Ci hula", ale szybciutko się przyzwyczaisz i poczujesz, jaka to wygoda :)

Gość 5493
no pończochy są bardziej kuszące .....

Gość 5493
kaziunio ty zboku !!!!

Gość kkkkrukkkkk
lubie rajstopki piszcie na gg 32366496 :)

E , tam rajstopy sa fajniejsze ! Rajstopy sa tez wygodniejsze !

Gość kllarcia.
A czy takie tańsze też się dobrze noszą, czy lepiej kupić droższe ?

Jak chcesz kupić jakieś ciemne, szczególnie czarne to raczej nie najtańsze, bo często te tanie mają brzydką lycrę ( wyglądają jak pozaciągane, albo nierówno pozakładane). Beżowe są bezpieczniejsze i na codzień można się pokusić o coś tańszego. Pamiętaj tylko, żeby miały taśmę lub koronkę na silikonie, bo te bardzo tanie trzymają się tylko na samej taśmie i nie mają silikonu od spodu. Często się zsuwaja, coś jak zakolanówki.

chciałam się przerzucic na pończochy dla własnego samopoczucia, ale stwierdziłam że bez sensu, skoro i tka nie będzie widać czy rajstopy czy pończochy :D

Dla mnie kobiece nogi (i nie tylko) lepiej wyglądają w pończochach.

Gość punkt honoru
Pończochy forever! Cieniutkie, z delikatną koronką idealne są na każdą okazję. Do tego ta wygoda w noszeniu.

Gość konserwatystkaaaa
Ja tam wolę nosić rajstopy, jest cieplej, nie podwiewa i nic się w udziska nie wbija. Śmieszą mnie laski co wciskają się w pończochy a potem mają szynki na udach he he

ja wole ponczochy. jesli w domu lub ide gdzies z mezezm to takie z pasem, a do pracy samonosne

Gość dziwne bardzo
Trochę mnie to dziwi, tyle fanek pończoch tutaj, a wszystkie moje znajome latają w rajtkach... może mi ktoś wytłumaczy o co chodzi?

Gość janie jak
Ja wolę ponczochy, czuję się w nich wtedy bardzo kobieco. Do tego jeszcze jakaś seksowna bielizna nawet na codzien. Nie ważne, że nie widać, ważne, że ja wiem, co noszę i czuję się cholernie seksowna :)

Gość woność dla nóg
jak tylko można zrzucam z nóg wszelkie sztuczności i elektryzujące rajstopy i pończochy. Nie ma to jak goła ładnie opalona łydeczka ;)

Częściej noszę rajstopy, ale z tego względu, że są łatwiej dostępne i jest ich szerszy wybór.. Choć w ciepłe dni wolę pończochy, samonośne.

Gość poczekamy zobaczymy
No to jest małe ograniczenie. Rajstopy są praktycznie w każdym kiosku, a za pończochami trzeba się już trochę nachodzić, i wybór jest strasznie ograniczony ;(

Gość internetowa zaraza
Pończochy kupuję już tylko w internecie i unikam firm, które produkują seksowną bieliznę i dodatkowo oferują pończochy, bo z reguły są to produkty słabej jakości faktycznie nadające się tylko do założenia w półmroku i natychmiastowego podarcia.

Gość zgadzam się z zarazą
sama nacięłam się kiedyś na pończochy Shirley of Hollywood, generalnie tajwańska tandeta, materiał z jakiego robią rajstopy kioskowe po 1.50zł.

Gość też zgadzam się z zarazą
przy tańszych pończochach trzeba uważac na czarny kolor, bo potrafi paskudnie wyglądać, zresztą to samo jest w rajstopach.

Macie rację, te tanie ponczochy niestety bardzo często są bardzo kiepsiej jakości. Sama nacięłam się kilka razy.