Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamooska

Idealny prezent na Dzień Dziecka?

Polecane posty

Gość mamooska

Wielkimi krokami zbliża się jeden z najmilszych dni w życiu naszych dzieci :) Jaki wybrać prezent? Propozycji w sieci jest mnóstwo, ale jak wybrać coś wyjątkowego? Znalazłam stronę www.sesjefotograficzne.info - strona fotografów - Mam, dziewczyny proponują oprócz wykonania zdjęć (są to sesje domowe lub plenerowe) - dobrą zabawę dla dziecka. Co o tym myślicie?

Gość anetkaodpowiada
A w jakim wieku dziecko?

Gość ja jak bylam mala
mama zabierala mnie do mc donaldsa albo do wesolego miasteczka...a teraz to sie wam w glowach poprzewracalo!

Gość anetkaodpowiada
Mnie rowniez wesle miasteczko a nie jakies sesje i to jaka zabawa byla :)

prezent na Dzien Dziecka???? mile spedzony z dzieckiem dzien:)

Gość mamooska
2 i 5 latek :) W zasadzie nie chcę już żadnych zabawek, mają tego cały pokój, już nie ma gdzie upychać. Sesja fotograficzna wydaje się fajną opcją, przynajmniej dzieci się pobawią, a dla nas zostanie pamiątka, te zdjęcia mi się naprawdę podobają...

wybieramy się do zoo, aparat weźmiemy ze sobą, będą i fotki, pamiątka, a dla dziecka frajda :)

Gość Imoza
Dzięki za pomysł, taka sesja fotograficzna dla dziecka to ciekawa pamiątka. Fajnie, że fotografami są mamy :) a nie brodaty pan, który wystraszy dziecko.

Gość dla kogo ten prezent?
taka sesja to raczej prezent na Dzień Mamy :) Na Dzień Dziecka wybierz coś naprawdę dla nich. Wspólnie spędzony dzień w zoo albo w jakimś fajnym miejscu będzie chyba odpowiedniejszy

Gość prezentowo
Najlepszym prezentem będzie czas poświęcony dziecku. Można razem się wybrać na spacer i lody, na basen, do teatru czy kina... Niech ten dzień będzie niezapomniany przez to, że spędzony razem!!!

Gość cfedfff
dzieci 2-5 letnie kino, teatr, ty chyba jesteś chora, a co do poświęcenia czasu dzieciom, to chyba w tym wieku dużoooo czasu matki poświęcają, bo nie da się inaczej, chyba, że urodzą i babki je wychowują, tak jak moja 17 letnia sąsiadka , która sie za przeproszeniem tłukła no i urodziła dziecko swojej matce

Gość facebookowa
przede wszystkim czas spędzony z dzieckiem :) ___________ http://tnij.org/ly5g

Gość Imoza
Dzień dziecka w zoo? Dziękuje za ta przyjemność, tłumy, tłumy, tłumy :\ kino jest raz dwa razy na miesiąc, a sesja foto wydaje mi się nieszablonowa, widzę to tak, ze razem popozujemy, powyglupiamy się, poprzebieramy - to nie jest wspólne spędzenie czasu?

Gość loretka
cześć, jeśli potrzebujecie super pomysłu spróbujcie zapytać tutaj: http://podajdalej.pl/gdzieciakipl. trwa właśnie dyżur eksperta z portalu Gdzieciaki.pl, który radzi jak fajnie i oryginalnie spędzić ten wyjątjowy dzień ze swoim maluchem! :)

Gość Najlepszy_prezent_
Witam wszystkich :) Jak dla dziecka w zależności od jego upodobań, zainteresowań, hobby proponuję i polecam bardzo fajny prezent w postaci bajki Dragon Balla. Wprost idealny spontaniczny prezent. Serdecznie polecam! www.dragonballzodmalwi.cba.pl

Gość jagodka888
Ważne, by zabawka spodobała się dziecku. Moja córa przepada za grami planszowymi, różnymi rodzajami puzzli czy łamigłówek. Ja bardzo się z tego cieszę, bo są to kreatywne zabawki, widać córcia wdała się w mamę :) Tego typu zabawki są stosunkowo tanie, także można dość często sprawić taki prezent. Nie mam za dużo wolnego czasu, więc zazwyczaj zakupy robię przez Internet, to mój ulubiony sklep: http://szkolnis.pl/

Gość sklep.babel
Zapraszamy serdecznie do zakupów w sklepie internetowym ,,BĄBEL''. Zajmujemy się sprzedażą ubranek dziecięcych w rozmiarach 0 - 1 rok. Można nas znaleźć na allegro pod nazwą _sklep_babel_ Wszystkie nasze produkty posiadają atest ,,BEZPIECZNE DLA DZIECKA''!!! Gorąco polecamy;]

Gość oranczka
Mój syn poprosił mnie o wyrzutnie Nerf na dyski, widział gdzieś u kolegi. Kupiliśmy ją i mamy wszyscy super zabawę na podwórku, ustawiamy sobie rożne rzeczy i celujemy do nich. Fajna zabawa dla wszystkich małych i większych.