Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z dylematem :/

Czy ta dziewczyna jest normalna ??

Polecane posty

Poznałem ostatnio dziewczynę 29 lat, wolna, bardzo atrakcyjna i niby wszystko ok ale ma duże poczucie humoru cały czas chciałaby się śmiać, żartować a przeciez jej wiek już zobowiązuje do jakiś poważnych zachowań. Jest wykształcona, inteligentna ale to jej poczucie humoru mnie denerwuje przeciez w życiu nie zawsze chodzi o śmianie się a ona zachowuje się jak wieczna optymistka, bardziej chyba by pasowała do 20 latka i jego poczucia humoru. No sam nie wiem ja mam prawie 40 lat i śmieszne teksty i żarty mi nie w głowie a powazne rozmowy.

Gość juliaaaa19
za stary jesteś dla niej dlatego ci to przeszkadza :O

odezwał się 19 latek który w ogóle nie rozumie poważnego podejsćia do życia

No to w sumie podobna do mnie, więc odpowiedź brzmi NIE, nie jest normalna :P Niestety ( a może na szczęście) wieczni optymiści są wieczni - ja mam to po tacie, który ma prawie 50lat i dalej potrafi pierdolić jak potłuczony 🖐️ więc to sprawdzone und potwierdzone. Ale jest no nienormalność do przeżycia ;)

Gość juliaaaa19
jeśli już to 19-nastolatka matole już chyba niedowidzisz :O A swoją drogą to dziwie się jej że się za takiego dziada starego wzieła :O

Jesteś żałosny. Tak to już jest w tym ciemnogrodzie, że jak ktoś jest radosny, to przeszkadza to innym. Najlepiej by było żeby narzekała na wszystko, tak jak większość ludzi w tym durnym kraju.

Gość cdgkkmnbh
;) :))

ale to nie chodzi o to żeby narzekała tylko żeby zachowywała się jak na swój wiek przystało czyli przestała bez przerwy pokazywać swoje poczucie humoru to już ten wiek w którym nie wypada moim zdaniem !

a ja Cię doskonale rozumiem, na dłuższą metę taki przesadzony optymizm dla osoby która jest realistą może być po prostu denerwujący, mało powiedziane... oni nigdy nie poważnieją, wszystko z umiarem, osobiście unikam och jak ognia bo na nerwy działają mi niesamowicie

ale masz chlopie problem, to dobrze ze dziewczyna jest wesola, co z tego czy jest wyksztalcona itd ja tez sie caly czas smieje, wyglupiam, moja mama ma 45 lat i jest taka sama, mam to po niej :D:D 2 glupie blondynki :D:D cala moja rodzina jest wesola i optymistycznie do swiata nastawiona, jej jakbys zobaczyl ich w akcji na dyskotece to bys chyba zemdlal :D:D widocznie dziewczyna nie w Twoim typie

Gość krups
daj jej namiary, mnie taka dziewoja bardzo odpowiada, pójdziemy razem przez życie przeskoczyć płot do księdza na jabłka :)

Gość cdgkkmnbh
ale masz problem ;)

Gość Asif
jeśli już teraz Cie to irytuje,to odpuść sobie.jej zacznie po czasie przeszkadzać Twoja sztywność i powaga,a Tobie jej luźne i wesołe podejście.Poczujesz zazdrość,bo wiele mężczyzn lubi takie kobiety i to co innych będzie cieszyć,Ciebie będzie krew zalewała...to raczej nie dla Was.jesteście jak ogień i woda...nie da się.

Zauważyłem że moim młodszym kumplom bardzo się podoba szczególnie to jej poczucie humoru, więc tylko potwierdza moją teorię że zachowuje się nieadekatnie do wieku. Może ja jestem inny i szukam bardziej powaznej osoby :/

gdyby ona miała 20 lat to super niech sobie taka będzie ale 30 !!?? powinna juz myśleć o dzieciach rodzinie a z niej taki wolny ptak, ech gdyby nie to to chyba bym się w niej zakochał :/

to w tobie tkwi problem, ja bym sie z takim typem na smierc zanudzila.. znajdz sobie kobiete podobna do Ciebie

Gość cdgkkmnbh
to znajdź sobie rówieśniczkę :D

Gość kross.sos
a ja cię rozumiem nie lubię takich co wiecznie dyskoteki i imprezy w głowie takie dzidzie piernik blee

Gość juliaaaa19
O ludzie już ty lepiej z nią zerwij bo jej życie zmarnujesz ona jest wesoła podejrzewam że lubi ludzi dobrą zabawe a, ty zgred w kapciach z gazetą nie pasujecie do siebie :O

Gość cdgkkmnbh
no ty mógłbyś być jej ojcem :D

ale ona w ogóle nie chodzi na dyskoteki i na pewno nie jest dzidzią piernik bo zachowuje i ubiera się z klasą. Ech gdyby nie była taka ładna to juz dawno bym o niej zapomniał. Czy pasuje powiedzieć jej żeby się trochę ograniczyła z żartowaniem, czy to nie wyjdzie głupio ?

Gość Asif
jasne,przecież ja nie mówię,że jesteś zły.Po prostu z natury jesteś osobą poważną,konkretną ,a nie lubisz ciągłej zabawy i śmiech.Ale ja myślę,że ten problem rozejdzie się sam.Ty ją w pewny sposób uspokajasz,dlatego możliwe,że zwróciła na Ciebie uwagę.Osoby zbyt pobudzone,ze tak powiem,szukają kogoś kto będzie je dystansował.

zostaw ja w spokoju, charakteru jej nie zmienisz, jest wesola osoba i niech tak zostanie, chcesz z niej starego zgreda zrobic? Bozesz.. znajdz sobie inna dziewczyne

ale ja się w niej zakochuje i cięzko mi będzie tak po prostu zerwać z nią kontakt :/ zastanawiam się czy nie będzie głupio wyglądało jak jej powiem żeby trochę przystopowała z tym poczuciem humoru i zmądrzała.

Gość cdgkkmnbh
NO WŁAŚNIE ZOSTAW JĄ W SPOKOJU ! NIECH SOBIE ZNAJDZIE RÓWIEŚNIKA!

Gość juliaaaa19
idź do klubu seniora tam zapewne znajdzie się jakaś zgrzybiała pani która będzie ci podawać piwo i gadać o pierdołach że ją w krzyżu łupie:O

Gość rapsodii
nie ma nic gorszego niż stara baba co chce być jak nastolatka, rzuć ją w cholere wygląd to nie wszystko a jak panna nie umie się zachować na swój wiek to przeciez nie będziesz się za nią wstydził !

rapsodii ty to chyba nie mialas nigdy doczynienia ze starszymi wesolymi ludzmi ze gadasz takie pierdoly