Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z dylematem :/

Czy ta dziewczyna jest normalna ??

Polecane posty

Gość cdgkkmnbh
a może już go rzuciła nawet o tym może nie wie?

Gość Asif
Jeśli jej to powiesz,to co to zmieni ? razisz ją,a ona się nie zmieni,prędzej Ciebie zmieni na innego.Nie zmieniaj jej na siłę,bo tylko ją unieszczęśliwisz.

Gość cdgkkmnbh
a tak na poważnie to w trumnie się leży na poważnie

Ale my razem pracujemy nie jesteśmt para po prostu znamy się i lubimy a ja chce teraz czegoś więcej ale będę próbował z nią rozmawiać i delikatnie zasugerować żeby się trochę ograniczyła z poczuciem humoru może to coś da.

sluchaj no a czemu niby ona ma sie zmieniac? moze Ty sie zmiec co? chcesz jej zycie zmarnowac? odpusc sobie, radze Ci

Gość cdgkkmnbh
on chce czegoś więcej ale humor mu nie odpowiada :S

a dlatego ma się zmieniać że ma już 30 lat i zachowuje się jak nastolatka z tym poczuciem humoru a to jest według mnie chore.

Gość Asif
a jak się obrazi i powie,że jesteś bucem,który coś sobie na wyobrażał ? Że ma takie usposobienie i ona nie ma zamiaru zrobić z Ciebie wesołka,bo Ty chcesz by ona była poważna...nie wiem,próbuj,znasz opinię innych.sądzę,że jest taka i nie zmienisz jej.Lubi się śmiać,kokietować i jakbyś ją zmieniał na swoje widzi mi się,mogła by pewnego dnia wstać,spojrzeć w lustro i powiedzieć,że nie zna i nie poznaje siebie samej...

Gość Asif
zbyt egoistycznie myślisz.pamiętaj,że trzeba szanować każdego,takim jaki jest.Sam wiesz jak zmienić siebie samego,a co dopiero zmienić kogoś innego...

Chyba dam jutro tacie ten temat do poczytania :D ... albo lepiej nie bo go najdzie żeby się zmieniać i kto mi starej krowie będzie wtedy serwował chińskie łaskotki 🖐️ Nie zmieniaj jej bo efekt będzie tragiczny. Przecież piszesz, że nie imprezuje itp to nie zawiesiła się na wieku nastolatki tylko ma taki charakterek - jak można ograniczać komuś poczucie humoru?

Asif cenna uwaga dzięki.

Gość cdgkkmnbh
nie zmienisz nikogo na siłe bo ty tak uważasz bo wiek! głupi jesteś

w sumie może jak założy rodzinę i urodzi dzieci to spowaznieje na razie czuje się taka bezstroska a to się przeciez musi zmienić

Gość cdgkkmnbh
każdy jest piękny i fajny na swój sposób! zapamiętać i nic na to nie poradzisz.

Gość Asif
będzie dobrze,myślę,że pewnego dnia sam stwierdzisz,że poza urodą nic więcej nie czujesz.Bo irytowało by Cię jej stałe wesołe podejście do spraw,nawet pogrzebów.pewnego dnia byś po prostu pękł i powiedział jej,że czas spoważnieć,a w tej jednej chwili Wasze relacje w pracy,mogły by być nieprzyjemne i po co Wam kwasy i nieprzyjemne sytuacje.

Mój tato nie zmienił się przy trójce dzieci, ja nie spoważniałam przy swoim.... aaa jeszcze mam kuzynkę z tym samym specyficznym poczuciem humoru - jej córka już do szkoły chodzi i mimo to ona dalej taka sama 🖐️

Gość gfipterto
Jak odstawi marihuanę to powinna spoważnieć ;] Lobbuj na rzecz jej trzeźwości ;]

moi rodzice nie spowaznieli a maja dwoje dzieci i sa po 40 i wiesz co kocham ich za to!! sa rozrywkowi, maja mnostwo znajomych, potrafia sie bawic, potrafia sie smiac, potrafia ze swoimi dziecmi na imprezy chodzic ( ze mna np na dyskoteki, czy na sylwestra ) potrafia sobie zorganizowac milo czas, ale Ty tego nie zrozumiesz nie jestes z jej swiata dzieki nim sama jestem taka, potrafie sie smiac samej z siebie, potrafie sie wyglupiac, dostrzegam sens tego swiata itd

Gość Asif
bez urazy,ale to trochę przesada,z rodzicami na dyskotekę ? rodzice mają być rodzicami,są pewne granice.Ja tez mam świetny kontakt z rodzicami,śmiejemy się,podróżujemy,ale kiedy trzeba to są poważni i chyba na dyskotekę bym z nimi nie poszła,z resztą ja nie chodzę na Dyskoteki,więc może i tez dlatego :)

dla mnie to też dziwne rodzice z dzieciakami na dyskotece to już jakieś pomieszanie z poplątaniem, rodzice to rodzice a nie kumple id zabawy.

ale to byly dyskoteki dla starszych osob :P fajnie bylo :D na karoke tez chodzilismy, z tata jezdzilam na baseny, z mama chodzilam na piwo do baru :p gralismy w bilarda, jezdzilismy na wycieczki rowerowe, wakacje itd

Gość sfsefw
z mamą na piwo ?:O to dopiero dziwne , serio !

Koleś ty jesteś jakiś walnięty:O:O:O nawet parą nie jesteście a tu już masz jakieś ,ale nie podoba ci się,ze dziewczyna ma poczucie humoru i jeszcze masz nadzieję,ze jak urodzi dzieci to jej się zmieni co ty jesteś jej ojcem,zeby tak jej ,życiem sterować ona przez 30 lat życia taka była i co myślisz ,że pojawi się taki stary dziad jak ty i będzie chciał zmienić jej charakter :D:D:D:d to się mylisz ona nawet nie powinna się z tobą spotykać widać,ze stary zrzęda z ciebie i tyle odwal sie od niej chcesz tatusiować to zrób sobie dziecko z taką starą i zrzędliwą jak ty nie próbuj jej zmieniać bo ona jest jaka jest nie podoba się to spierdalaj ode niej z daleka i tyle w temacie

Gość Asif
pewnie,każdy żyje tak na ile lubi i czuje :) trzeba szanować innych podejście do życia i rodziny :)

a dla mnie to calkiem normalne, z mama nawet zima na sanki chodzilysmy i z sasiadkami, przy okazji zabieralismy dzieciaki ze soba z bloku moja mama nawet organizowala na dworze dzien dziecka, skala z nimi przez skakanke, gralismy w pilke itd, przebieralismy sie na Mikolaja bralismy dzieci i spiewalismy koledy

Gość Asif
he he kogoś nerwy poniosły :D

Gość Asif
jednym słowem masz szczęśliwe dzieciństwo ! :)

Gość efwrav
sanki rozumiem, kręgle rozmumiem ale piwo z córka ja pierdole to jest chore.

dlatego mowie ze ludzi ni powinno sie zmieniac tylko sie powinno szukac osoby podobnej do siebie