Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katsuga

Jak przefarbować włosy na BIAŁO?

Polecane posty

Gość Katsuga

Nie chodzi o szary, nie chodzi o blond nawet ten platynowy - chciałabym przefarbowac włosy na taki mleczny biały. Naturalnie mam włosy prawie czarne. Bardzo mi na tym zależy :) Czy jakaś farba jest specjalna czy trzeba wyłożyć 1/3 pensji studenckiej na farbowanie w salonie?

u kochana ja z czarnego prawie rok schodziłam,żeby mieć gołębi blond ja nie chciałam niszczyć włosów powoli do celu a z czarnego na mleczno biały na raz się nie da spalisz sobie włosy musisz poczekac i powoli do celu

na biało jak Gandalf;D? polecałabym fryzjera bo jak zaczniesz se rozjaśniać to możesz se nieźle włosy zniszczyć;/ lepiej zapłacić trochę więcej kasy ale nie stracić włosów :)

Moim zdaniem faktycznie najlepiej zrobisz jak udasz się do fryzjera. Samemu można bardzo szybko zniszczyć sobie włosy w ten sposób, Dlatego ja uważam, że czasem lepiej jest zainwestować w fryzjera.

Gość fufuuf
powiem Ci cos, ja rozjaśniałam sobie sama na biały a miałam jasny brąz. biały i tak mi nie wszyedł, a straciłam troche wosów i zniszczyłam tak, ze teraz zamiast długich musiałam ściąc na długość ucha :/// nie poecam samemu sie bawić!! fryzjer i tylko fryzjer- i to dobry i badzo stopniowo rozjaśniać. z 4 razy minimum bedziesz musiała iść na wizyte.

Gość spalisz sboie wlosy i tyle
z tego bedzie.

Gość Katsuga
A zna ktoś fryzjera, który mi to za 100zł zrobi? W warszawie? Byłam u 8 fryzjerów dzisiaj i cena sięwaha od 260 do 400zł plus koszt farby [około 40zł]

Gość fufufu
ciezko z tym bedzie. ja płaciłam za to 180zł u słabego fryzjera w poznaniu :/ nie opłaca sie byle gdzie, serio... chyba, ze chcecie miec brzydkie włosy

Gość OneTwo
Baby to się lubię znęcać nad sobą.

dziewczyny z ciemniego brazu czy czarnego nie próbujcie zchodzic w domu bo tylko sobie poniszczycie włosy i trzeba będzie je potem ściąc. Niestety w tym przyppadku trzeba sie wybrac do fryziera

Gość jhfgdffd
pisze sie schodzić :-o ja zeszła z czerni w warunkach domowych bez wiekszego uszczerbku.