Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alejka ocieniona cisami

Ile powinnno sie placic pomocy domowej za godzine? Ja plac 4 zl. Czy to malo?

Polecane posty

Jak uwazacie? Siedzi se w domu na tyleczku, ma wc pod nosem, ladny widok i zajmuje sie tylko dziecmi i sprzata. Ostatnio uslyszalam ze za tyle roboty ile ona robi to place jej grosz. Jak jest u was? Ile placice?

Gość liczba pi
10 zł/h, sprzątnie + gotowanie obiadu (3x w tyg) żadnego dziecka

Gość kaskakaskaaaa
ale siedzi u ciebie a nie w swoim domu i traci czas a czas to pieniadz ! zdecydowanie za malo placisz !

Ja k"traci" czas jak spedza go u mnie? Nie rozumiem? Myslisz ze sie obija? W sumie daje jej tyle zajec ze nie powinna...

Gość kaskakaskaaaa
to chyba jakas prowokacja :(

Gość ennnnnnnnenen
ja za samo sprzątanie dostaje po dyszce za h, oczywiście, że za mało

Na pewno prowokacja. A jesli nie to proponuję "alejce" iść kiedys do innej rodziny "tylko popilnować dzieci i posprzątać"np. na 2 godziny i dostac za to 8 zł....:D

Zalozylam ten temat aby sie wlasnie dowiedziec, ale 10 zl to stanowczo za duzo! Ona pracuje u nas 11,5h i tak by dostwala 105zl dziennie a to sa pieniadze nie do pomyslenia. Po prtosu nie godze sie na to.

Gość to jak cie nie stac na wiecej
to sama sprzataj a nie kobiete ponizasz:O wez dupe do roboty i sama ogarniaj ten burdel bo sie somyslam ze jest skoro pani musi sprzatac AZ 11,5h:O

Gość Pewnie to prowo, ale pełno
jest takich pań, które myślą że dzieci zajmują się sobą same :O Pani praktycznie jest dla nich rodzicem, bo spędza z nimi cały dzień. Marnie płacisz- będą marnie wychowane :O

O przepraszam i WYPRASZAM sobie to rynsztokowe slownictwo ktorym sie poslugujesz! Stac mnie ale nie sadze aby ta praca byla tyle warta ile piszecie.

Strasznie mało autorko płacisz ! Za opiekę nad dzieciakiem i sprzątanie 4 zł ?:D jaja chyba :D to ja wolę siedzieć sobie na mojej kasie, machać ręką przed czytnikiem i mieć 7 zł na rękę/h :O

moja praca jest więcej warta, bo od klienta za godzinę dostaję 200 zł

Za godzinę pilnowania dziecka i tylko pilnowania dziecka i dawania mu mleka z butelki płacimy 40 złotych :) w końcu ktoś jest w pracy i ma sie czuć jak w dobrej pracy, na której mu zależy.

Gość htyy6
sorry 4 zł?! gdzie ty żyjesz w afryce tak ludzi pniżać ja bym za 4zł to nawet z domu nie ruszyła przesada jak można traktować ludzi

Gość apaulina
Jej jestem w szoku 4 zł za godzine za bawienie dziecka i sprzątanie????????????? kobieto normalnie na głowe upadłaś chyab u mnie za samo bawienie zajmowanie sie dzieckiem a nie jeszcze jakies sprzatanie gotowanie 7 zł sie pąłci za godzine ludzie kim ty jestes ze ktos ma za darmo roboelm byc i słuząca w twoim domu jesli taka pani z ciebie to chociaz płać dziewczynie solidnie no normlnie szok damy wielkie sie porobiły słuzba nanie a za marne grosiki i wielki mi to pracodawca z ciebie

Gość arnold szczery
a Ty Niedziela to na jakiej kasie machasz:D?

Gość arnold szczery
no to Cię odwiedzę piękna:P:D

wiecie co, to akurat jest prowokocja, widac po stylu, ale kiedyś na forum był długaśny wątek poświęcony właśnie pensjom niań i autentycznie były kobiety, które całkiem serio pisały, ze płacą niani 2zł (!!!) za godzinę. Niby tylko za opiekę nad dzieckiem, w małym miasteczku, a niania była emerytką, ale i tak byłam w szoku.

Gość Praca na bialo
Te niby niania "pracuja" na czarno ,okradajac panstwo i legalnych pracownikow z podatku i chcialy by pesje 10 zl za godzine ,ktora z was zarabia na reke 10 zl. Dla mnie to nie biedna "nianie" tylko lewusy i lenie.

Gość oj ojjjj26
ja za samo pilnowanie dziecka miałam 15 złoty w życiu za 4 złote bym nie robiła tego co Twoja gosposia biedna kobieta, Ty ją zwyczajnie wykorzystujesz i żerujesz na jej trudnej sytuacji, która zmusza ją do podjęcia tej pracy żebyś Ty kiedys nie musiała brac czego popadnie i tyrać za taki grosz

Gość Praca na bialo
No K U D Z W policz 10 zl x 11 godzon x26 dni= 2.860 zl Ktora matka tyle zarobi

Gość oj ojjjj26
okradają państwo? a znajdz rodzine, która Ci oplaci zusy i podatki chyba zartujesz

Gość oj ojjjj26
no i co z tego? to ze ty chcesz isc do pracy to nie znaczy ze masz prawo wykorzystywac biedna babke, ktora ma ciezka sytuacje i boi sie odezwac

Gość oj ojjjj26
nie no kuuu rrrr waaaa przez autorke tego topicu tracę wiarę w ludzi skąd się biorą takie idiotki :/

Czyli jak matka zarabia 1200zł to jest to usprawiedliwieniem płacy rzędu 2-3zł za godz.? Nie bądź śmieszny. A dokładnie, rodzice są ostatnimi chętnymi do płacenia zusu i tym podobnych.

Wrocław

Gość Praca na bialo
Najlepiej jak matka zarobi 1.200 i co miesiadz bedzie brala porzyczke z banku 1.600 by "BIEDNA" babe oplacic ze ona siedzi na dupie i oglada caly dzien telewizje.