Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam na co zasluzylam...

Facet ze mna zerwal...

Polecane posty

Kurcze czuje sie jak ostatni smiec. Bylismy ze soba ponad rok, byl moim pierwszym i kochalam go ale za malo dawalam chyba ze swojej strony. Teraz mialam mture i duzo sie uczylam a powinnam trez dbac o niego o zwiazek, przyjezdzac do niego i z nim spedzac czas. Co najgorsze on mi to wszystko wypomnial, ze jestem leniwa i ze tak naprawde nic do niego nieczuje- tak samo jak zwlekalam dlugo zanim sie z nim kochalam 1 raz- i ze tak naprawde powinnam mu dziekowac ze tyle ze mna wytrzymal. Plakalam i prosilam aby dal mi kolejna szanse- bo dawal mi abym sie zmienila- ale on powiedzial ze nie moze zyc w takim zwiazku jaki mu serwuje. Strasznie mi ciezko i chyba nikogo juz nigdy nie znajde :-( Napiszcie mi cos dziewczyny

UP :-(

Gość no co za cholerny
kutas! Jesli miałaś maturę to twoim pierwszym i głównym obowiązkiem było przygotowanie do matury a ten bałwan powinien ci dziękować, jeśli łaskawie zwróciłaś na niego uwagę albo odebrałaś telefon. Pewnie że znajdziesz innego a na tego sie wypnij, jak zobaczy że nie płaczesz i nie prosisz go o powrot to sam znowu zacznie ci nadskakiwać. Wyrzuc go ze swojego życia i poczekaj albo poszukaj sobie lepszego, jesteś jeszcze młoda! Jak to sie teraz zmienia obyczajowośc, dawniej to dziewczyny dawały kosza chłopakom, kurde az się zdenerwowałam.

przecież to śmieć, nad czym ty rozpaczasz?:O ja też się uczyłam do matury w tym roku, z moim prawie wcale się nie widywałam i on jakoś cyrku mi za to nie robił, cieszy się teraz, że dzięki temu, że się uczyłam, zdałam maturę:O tak samo z seksem, Twój musiał długo czekać ? no i co z tego ? jak kocha to poczeka :O widać, że to jeden z twoich pierwszych facetów

Gość Ona z Bytomia
Dobrze ze z toba zerwal. Kobieta ma sluchac faceta 1