Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goldcot

brak wyniotow i nudnosci

Polecane posty

Gość goldcot

Witajcie Czy z moja ciążą (7tydz) jest wszystko w porzadku jeśli nie mam mdłości i wymiotów, a jedynymi objawami są okropny ból piersi, apetyt i zmęczenie??? Wizyte u gina mam dopiero w przyszlym tyg a sie martwie.

A co ma być nie tak? Dziękuj losowi, że to Cię omija. A zresztą na nudności może przyjść jeszcze czas.

Gość nie masz powodow
do zmartwien:) wszystko jest w porzadku. Ja też nie miałam mdłości a jedynym objawem było brak okresu:)

Gość ciesz się
ja w jednej ciąży nie miałam mdłości i było super a w drugiej mdłości codzienne co mi skutecznie utrudniało życie więc różnie bywa.

Gość ja w pierwszej ciąży
też nie miałam nudności W drugiej ciąży było już całkiem inaczej straszne mdłości.

nie martw sie ja w pierwszej ciąży nie miałam nudnośći ani nic takiego a teraz w drugiej naszczęście już przeszło w drugim trymestrze jestem ale pierwszy to masakra nic nie jadłam bo po wszystkim mi sie rzygać chciało

Gość goldcot
Dziekuje wam Dziewczyny za odzew, bo martwilam sie o to. W 5 i 6 tyg mialam mdlosci ale mi szybko przeszly. Teraz wogole nie czuje sie fizycznie jakbym byla w ciazy. czuje sie rewelacyjnie. Zastanawiam sie jeszcze kiedy isc do gina? Bylam w piatek (6tydz) ale nie wiedzial jeszcze zarodka i bijacego serduszka tylko pecherzyk płodowy 6,3mm. Moge isc dzis lub jutro czy za wczesnie jeszcze bedzie?

Gość ja w pierwszej ciąży
też czułam się rewelacyjnie :-) Całą ciążę !!! Do 7 miesiąca pracowałam,w ogóle nie czułam się jak w ciąży tylko brzuszek ciut większy ;-)

Ja miewałam mdłości, ale nie codziennie. Pamiętam jak poszłam po mięso do sklepu. I przede mną babeczka brała żołądki. Ledwo mnie mąż do domu dowiózł i pierwsze co to rozmowa z wodnikiem:P

nie martw się ja miałam lekkie nudności od 7 do 12 tyg tylko wieczorem - rano czułam sie świetnie - mozna wcale nie miec a ciaza rozwija się prawidłowo teraz kończę 13 i tylko pozostał ból piersi i ciągnięcie po bokach brzuszka - rosnie mi szybko więc boli :(

O matko swieta jedyna . Czytam i nie wierze ze ludzie moga cos takiego pomyslec w ogole .

oczywiście, że nie każda mama musi mieć w ciąży nudności i wymioty :) ja miałam przede wszystkim zachcianki i odrzucało mnie od niektórego jedzenia.

Gość goldcot
Zastanawiam sie jeszcze kiedy isc do gina? Bylam w piatek (6tydz) ale nie wiedzial jeszcze zarodka i bijacego serduszka tylko pecherzyk płodowy 6,3mm. Moge isc dzis lub jutro czy za wczesnie jeszcze bedzie?