Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammamalej corkii

spacerówka...... dylemat

Polecane posty

Gość mammamalej corkii

drogie mamy.... moze poradzicie mi jaka kupic spacerowke dla dziecka. Cora ma 5 miesiecy skonczone, nie miesci sie juz w gondoli. Szukamy wozka gdzie opracie jest regulowane do pozycji lezacej. Musi sie dobrze i lekko prowadzic zarowno w terenie jak i po miejskich chodnikach. Musi miec przekladana raczke lub siedziecko. Cena do 2000zl. Prosze o jakies sugestie bo siedze ogladam ale najlepiej poznac opinie innych.

Gość mammamalej corkii
moze ktos doradzi??

polecam spacerówkę firmy Arti :) jest niedroga, a sprawdza się świetnie. sama mam taką, a dokładniej Arti Sunny ;)

Gość mammamalej corkii
moze ktos jeszcze mi doradzi???

Gość mammamalej corkii
ten artu jest fajny ale ma dustopniowa regulacje opracia wiec odpada, bo moja corka ma dop. 5 miesiecy i praktycznie musi jeszcze miec oparcie na lezaco

Gość Ewssa
ja mam coneco i sie sprawdza

Gość nie sluchaj kasigie
bo ona robi non stop reklame, na kazdym topiku o wozkach, w rzeczywistosci ten wozek to okropny szajs.

Gość Ja ostatnio dla mojej
córci kupiłam spacerówę baby design walker i jest świetna. Lekko się prowadzi, z przodu są skrętne kółka ale można je zablokować i ma półeczka dla dziecka i dla mamy. Gorąco polecam! Koszt niewielki bo zapłaciłam 420 zł:)

Ja kupilam chicco multiway, rewelacja !!!!!!!!

Gość mamamamamamaamamama roczniaka
ja jak moje dziecko mialo 6 mcy to kupilam maclaren techno xlr i to byl strzal w dziesiątke. Nie ma co prawda przekladanej rączki al erozklada ise na plasko, super prowadzi a buda taka duza ze robi za ochronę słoneczną i nie trzeba zadnej parasolki cena ok 1200zl

Gość nie podoba mi sie ten zawitkow
moim zdaniem najbardziej sprawdzone i jednoczesnie polskie (wiec nie kosmicznie drogie) sa spacerowki delti, x-lander, navington, espiro, bebydesign, bebe beni, roan, coletto, babyactive, xbaby, coneco, implast i pewnie jeszcze kilka innych by sie znalazlo, ktore naprawde niewiele ustepuja zachodnim i maja w ofercie rozwiazania ktore dokladnie odpowiadaja twoim wymaganiom. zobacz ich oferte na ich stronach internetowych.

Gość abc123def456ghi789
A nie masz spacerówki pasującej do stelaża wózka z gondolą, który teraz masz? Ja cały czas korzystam ze spacerówki z taniego wózka głęboko spacerowego i jest w sam raz. Mam duży Akjax Alu Smart, który na szczęście waży tylko 12 kg, więc nie jest mi niewygodnie.

Gość LunaLunaLuna
polecam spacerowke xlandera:)

Gość mama swojej córeczki
ja od dwóch tygodni to jest moja córka jeździ peg perego pliko 3 wozek bardzo fajny. W miarę lekki i przepiękny. Dobrze się prowadzi. Jestem zadowolona choć po kilkunastu dniach zauważam pewne wady tej spacerówki ale chyba nie ma wozka idealnego. Bo ja takiego szukałam zarówno przy tym jak kupowałam gondole jak i ten. A moja córka ma skończone 7 miesięcy.

Gość mammamalej corkii
ja mam teraz mutsy transportera... jeden raz uzylam na spacer i nigdy wiecej! dlatego chce kupic nowy!moze jeszcze cos powie w tek kwestii i poleci fajna spacerowke

ja miałam Espiro Active :) i byłam bardzo zadowolona. porządna, wygodna i dobrze wykonana spacerówka

Gość mammamalej corkii
meaaa- a rozklada sie na lezaco? i makl. raczke albo siedzisko

ja mam peg perego pliko p3 bo chciałam żeby mi ten wózek służył i zimą i latem, koszt 1300, bardzo fajnie się prowadzi, stosunkowo lekka (jestem sama w stanie znieść ją i dziecko z 2 piętra, a potem wnieść...) no i rozkłada sie do prawie leżącej, bo mój synek ma dopiero 5,5 mc

rozkłada się na płasko, ma rączki dwie tzn to ten wózek ;) http://allegro.pl/spacerowka-active-new-espiro-baby-design-w-wa-24h-i1606064153.html sobie obejrzyj ;) co dla mnie było ważne to to, ze moja córa jest bardzo wysoka. kupilismy spacerówke jak miała 1,5 roku. przymierzałam ją do wielu i wszystkie wydawały sie dla mikrusów ;) ta espiro active jest największa, tzn po złożeniu jest wielkosci innych parasolek, lekka i wygodna do składania i do wkładania do bagażnika, ale ma wysokie oparcie i długie siedzisko, co dla mojego wysokiego dziecka było bardzo ważne. ona ma 2,5 roku i 100 cm wzrostu.. teraz juz nie jezdzi w wózku ale spokojnie mogłaby w nim jeszcze. i jak zasneła w wózku to rozkładałam jednym ruchem i wygodnie jej sie spało. same stópki zwisały ;) reszta parasolek za mała ;) no i porządna firma. Mała skakała po podnóżku (tym gumowym przy kółkach i go urwała. odesłalismy wózek, producent wymienił podnóżek na nowy bez żadnego gadania ;) wiec wiem, ze reklamacje sprawnie idą ;)

Gość delti dot jest ok
.

jaka tam reklama, po prostu sama mam wózeczek Arti, to i go chwalę skoro się sprawdza, to chyba normalne ?

Gość ktoś tu polecał
polski wózek, ja tez mam navingtona scoonera. Tez miała dylemat, tez szukałam przymierzałam i czytałam opinie! W koncu sie na scoonera zdecydowałam. Jak dla mnie bardzo fajnie zaprojektowany wózek, dobry zarówno dla dziecka jak i dla mamy! Ja akurat jestem dosc wysoka, wiec regulacja raczki to był jeden z atutów. Wózek jest bardzo stabilny i dobrze sie prowadzi. A przy tym jak na porzadną spaceówkę, ładnie zrobioną nie kosztuje fortuny!