Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

musimy wybrać kominek

Polecane posty

Gość bimbalek03
sobie poszukaj w necie, tak trudno??? myslisz ze kogos twoje sprawy obchodzą???

Gość kleo9876
Zawsze marzyłam o długich zimowych wieczorach przy kominku. Znajomi polecili mi Makroterm, zaufałam im i nie żałuję. Zimą daje przyjemne ciepło, a przez cały rok zdobi mój salon. To solidna marka, więc nie masz się co obawiać ;)

Kominek coś okropnego! - miałam i zlikwidowałam nie podoba mi się zapach dymu, lubię mieć czyste ściany , a gdy tak wieje zawiewa w komin i ten syf szparkami wylatuję . Proponuję BIO KOMINEK jest super oddaje ciepło i elegancko wygląda i nie śmierdzi!

Gość grhrwhtehetjsyr
10:14 [zgłoś do usunięcia] jennifer8787*** no jak zwkle nikt nic nie wie bo wiekszosc mieszka w mieszkaniach zgadlam? w mieszkaniu też można mieć kominek, ale skąd Ty o tym możesz wiedzieć, prawda?? a nikt Ci nie odpowiada bo zadajesz głupie pytania, kominki są różne w zależności od różnych potrzeb i preferencji klientów. Nikt za Ciebie kominka nie wybierze, bo każdy woli co innego.

Gość thtraha
jak ma sie nieprawidlowo wykonany kominek to i ludzie nie sa z neigo zadowoleni :P

Jennifer jak mieszkalismy w Polsce to moj tata mial firme i robil kominki rozne wlasnie z wkladami, niektore byly przesliczne takie projekty indywidualne no i musze przyznac, ze naprawde ladnie robil tylko ze teraz nie mam ani zdjec ani nic a jakbym go spytala to by sam wiedzial najlepiej ktory jest najlepszy i dlaczego i np. jesli by wiedzial w ktorym miejscu ma stac to tez by cos doradzil. Teraz te firme ma jego mlodszy brat ale jakbys szukala w Kujawsko-Pomorskim to z gory Ci go musze odradzic bo niestety jest alkoholikiem i moze spartaczyc robote :o

Gość georgiia096
Jeżeli zależy Ci na kominku z płaszczem wodnym - polecam Makroterm, solidna, znana marka