Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lambadalamnna

Po co ślub? debilne tłumaczenia faceta

Polecane posty

Gość lambadalamnna

Pociągnęłam swojego faceta za język w sprawie naszej przyszłości , ponieważ jesteśmy razem już 3 lata, mieszkamy razem i żyjemy jak mąż i żona, a on udaje głupiego...

Gość lambadalamnna
I dowiedziałam się, że jemu ślub nie potrzebny, że lepszy związek partnerski i bycie wolnym. Super... I tak się zastanawiam jak wytłumaczyć debilowi, że mnie konkubinat nie pasuje. Jakie podać logiczne argument za legalizacją związku? Najbardziej chyba wkurza mnie to, że muszę o nim mówić mój chłopak, partner a to głupio brzmi jak ma się już koło 30-tki. Chodzić to mogą ze sobą wieczność nastolatkowie i mieć chłopaka.

Gość twims
Tak się kończy życie jak mąż i żona, bo po co teraz facetowi ślub? No po co? Konkubinat Ci nie pasuje, a jednak w nim żyjesz.

Gość Po chuuuja ciśniesz na
ślub jak nie potrafisz podać argumentów za:O? Ogarnij się kobieto:O

Gość el ninka
Jak on tak a Tobie zalezy, choc moim zdaniem nie ma sensu brać sobie na łeb takich zobowiązań. Zrób tak-- wytłumacz mu, ze mieszkacie jesteście tak długo, to juz zyjecie jak małzeństwo, a jak chce darmową praczkę, got.. itd., to niech wy... Jeśli wolny związek, to kazdy u siebie, wspólczuję, bardzo:(, kopnąć w dupę.

Gość lambadalamnna
I co, mam mu postawić ultimatum? albo ślub albo odchodzę? I tak naprawdę chciałabym wiedziec, dlaczego tak się przed tym ślubem broni? Nie kocha mnie, nie jest pewien, czy chce ze mną być do końca życia? Porażka...

Gość meeg36
Wybacz ale jeśli juz teraz mówisz o nim debil to faktycznie nie powinien sie z Tobą żenić...:P

Gość PPPP____D
el ninka - a po ślubie to nie bedzie praczką i kucharką ? :D:D:D buhaha następna debilka , ne chce slubu ? Kopnąc w dupe haha ,idz sie lecz tępa strzało 🖐️

Gość lambadalamnna
gdybym faktycznie uważała go za debila, to bym z nim nie była...nie czepiaj się słówek;)

Gość ahh hjhhhhh
Tobie slub nie jest do niczego potrzebny. Potrzebujesz papierka by mówic innym ,że masz męża. Co on wlasciwie zmieni ? Szkdoa mi tego faceta....

Gość lambadalamnna
Nie jestem praczką i kucharką. Mieszkamy razem, razem dbamy o dom, razem lub na zmianę gotujemy. Nie czuje się wykorzystana, mój facet wie co to odkurzacz i patelnia.

Gość zzz111
Mysle ze powinnas mu powiedziec ze liczylas na slub i ze tak ci juz nie odpowiada. Ja ze swoim jestem od 2 lat i kiedys mi mowil ze sie nie ozeni. Ale jak by chcial zamieszkac razem to bez slubu sie nie zgodze bo mi to nie odpowiada.

Gość lambadalamnna
Dla mnie zmieni dużo, bo da mi poczucie stabilizacji, możliwość snucia wspólnych planów, pomyśleniu o dzieciach, o wspólnej przyszłości. W końcu jak on zachoruje, to mnie wpuszczą do szpitala...Jezeli żyjemy jak mąż i żona, to bądzmy mężem i żoną. Nie ma chyba sensu udawać, że jest inaczej i że związek partnerski załatwia wszystko.

Gość el ninka
tępą to byłam jak zawierzyłam jednemu ru..., od dziś nie pot. dodatk. zozbowązań

po 3 latach dopiero poruszyliscie temat jak chcecie aby Wasze zycie wygladalo?? gratuluje dobrej komunikacji w zwiazku ;)

Gość wał pseudoatlantycki
papierka co właściwie się zmieni poczekaj dziecko, pójdziesz kiedyś do byle banku czy byle jakiego zasranego urzędu w wypizdowie górnym i się dowiesz po co komu formalne związki i jak się dzięki takiemu papierkowi unika niepotrzebnych ceremonii i komplikacji przy założeniu że wszyscy są zawsze zdrowi i chcą ze sobą zostać, bo jesli kto by kiedy zacorował albo sie rozmyślił to jest jakby nieco gorzej

Gość lambadalamnna
Rozmów o naszym statusie jako pary było kilka i co do jednego się zgadzaliśmy: nie chcemy ślubu kościelnego, kiedyś wezmiemy cywilny.

Gość zzz111
Dlaczego piszecie ze to tylko papierek? Ten papierek da mu mozliwosc mowienia do niej MOJA ZONO- a to ma swoje wielorakie znaczenie.:-)

Gość lambadalamnna
A tu wczoraj dowiaduję się, że wolność jest najważniejsza, że po co ślub...

Gość POLKIIIIII
facet ma racje ,, popieram go

Gość lambadalamnna
Myślę, że istnieją jakieś przyczyny dla których on tak od tego ucieka... Zasłania się dzisiejszą modą na związki partnerskie, na wolność ale prawda leży gdzie indziej...

Gość zzz111
Jaka wolnosc to on nie jest tobie wierny? Nie macie wspulnego kata w banku czy co?

Gość wspulnego kata
a to co? :D

Gość zzz111
jak to co ? Wspulne kąto w bankó

Gość zzz111
Prosze sie nie potszywac-prubuje pomoc autorce bo mam podobnie. A jak ktos nie wie od czego jest forum to niech sie nie wypowiada

Gość wspulnego kata
acha, rozómjem :classic_cool:

Gość ty sama sobie spróbuj pomóc
póki czas, jaki facet zechce matołka, który robi po 2 byki w każdym słowie? :O

Gość zzz111
za byki moge przeprosic choc mam problem z klawiatura a to nie jest egzamin z pisowni. Jak sie nudzicie to wescie sie za cos porzytecznego zamiast obrazac ludzi

Gość bbbbbbuuuuhahahahahaaaaaa
niedobra klawiatura, sama wciska u zamiast o i alt :D gdzie nabyłaś taką inteligentną klawiaturę? :D

Gość cichooooooo
Cichoo :classic_cool: BLE BLE terz ma problemy z ortografjom i sie tego nie fstydzi