Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyraź swoją opinie

Cieszyńska porodówka

Polecane posty

Gość wyraź swoją opinie

Czy ktoś może coś powiedzieć na ten temat?

Gość kobi3tka
Witam. Rodziłam w tym roku w marcu i jestem bardzo zadowolona. Uważam, że lekarze są bardzo kompetentni. Trafiłam do szpitala z podejrzeniem hipotrofii u dziecka (zahamowanie wzrostu płodu). Objęli mnie doskonałą opieką i właściwie uratowali moje dziecko. Dzięki tamtejszym lekarzom urodziło się całkowicie zdrowe. Również pielęgniarki/położne są bardzo miłe. Nie wiem jak wygląda sprawa przy porodzie, bo miałam cięcie cesarskie. Ale moje koleżanki, które rodziły tam niedawno bardzo chwalą szpital.

Gość wyraź swoją opinie
no bo różne opinie się o nich słyszy i to raczej te złe i pomimo że moim lekarzem prowadzącym jest doktor który tam pracuje to i tak się jakoś boje.

Gość kobi3tka
Ja w przeciągu ostatnich dwóch lat (odkąd jestem w temacie) słyszałam same pozytywne opinie. Narzekają panie, które rodziły tam kilka lat temu. Natomiast te, które rodziły kilka lat temu i teraz, mają więc porównanie, mówią, że wiele się tam zmieniło na lepsze i że teraz są naprawdę dobre warunki. Słyszałam też, że wszystko poprawiło się odkąd zmienił się ordynator. Ale oczywiście decyzja należy do ciebie :)