Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cynamonka12345

2 reklamacja butów-czy musże odebrać?

Polecane posty

Gość cynamonka12345

Witam, prosze o pomoc,mianowicie zakupilam buty, ubrałam je 2 razy bo okazalo się ze lewy but chyba jest zle wyprofilowany gdyz caly czas sciaga lewa noge w lewa strone-wykrzywia stope, zareklamowalam po tyg od daty zakupu-sklep odeslal do producenta a ten naprawil-to za duzo powiedziane, bo napisal w osaiwdczeniu ze wymienil stalki i obcasy-co wg mnie w ogole nie mial nic wspolnego ze zglaszana wada-gdyz caly lewy but byl zle wyprofilowany, odwolalam sie od tej dezycji zadajac zwrotu gotowki, gdzy wada nie zostala w ogole usunieta, po czym po 2 tyg pani ze sklepu zadzwonila ze buty sa naprawione(wymienione to samo co za pierwszym razem) i jest dolaczona opinia rzeczoznawcy, w ktorej pisza ze jezeli si enie zgadzam to musze sie odwolac do sadu... i pani powiedzial ze buty i tak musze odebrac z opinia. co mam zrobic czy musze odbierac te buty, czy moge jeszcze raz si eodwolac? i zadac zwrotu gotowki???? Bardzo prosze o opinie

Gość cynamonka12345
nikt nic nie poradzi???

Gość buty przed zakupem
należy przymierzyć - obydwa! - i przejść się w nich po sklepie, wtedy takie rzeczy się zauważa, mierzy inną parę, albo wcale nie kupuje bubla.

Gość cynamonka12345
wiem o tym, mierzylam, ale te 3 metry przejscia sie po sklepie to nie to samo co normalne chodzenie w butach... moze ktos mi doradzi jak sformulowac teraz odwolanie? przy pierwszej reklamacji w kslepie sprzedawczyni sama przyznala ze widac ze z tym butem lewym jest co snie tak...

Gość cynamonka12345
bardzo smieszne, skoro prawy but jest dobry i tylko lewy jest p oprostu zle zrobiony