Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włosssssssssskiiiiiiii

oleje i olejki do włosów - używacie?

Polecane posty

Gość gosiaperlik
uwielbiam olejki, moj ulubiony to kalice z inoar.com.pl :) uzywam go do wlosow, twarzy, ciala:) nie zostawia tlustej warstwy, a przyjemnie nawilza i wygladza- czy to wlosy czy skore. dodatkowo mam z tej serii rowniez szampon i maske. taki caly zestaw bardzo szybko poprawia kondycje wlosow :)

Gość gość
jeden maks, wiekszosc wyladuje w koszu

Gość gość
Najfajniejszy olejek chyba kupiłam na stronie Unikalnych Kosmetyków. Marokański eliksir z ekologicznego oleju arganowego sprawił, że moje niesforne włosy w końcu się układają i pięknie błyszczą :)

Gość beatritche

jamajski olejek rycynowy - bomba! do olejowania chyba najlepszy jaki stosowałam do tej pory, chociaż tak jak przy pozostałych trzeba stosować regularnie, minimum jedne miesiąc.

Gość Monia

Ja nie używam tego typu olejków, wolę dobrze odżywiające maski i odżywki, a nie lubię ich też obciążać toną kosmetyków. Ostatnio używam odżywki do włosów przetłuszczających się z łopianem i pokrzwom Botanic Formula Bielendy i powiem wam, że na moje włosy sprawdza się super. Są odżywione, błyszczą się i przede wszystkim nie muszę ich myć codziennie rano, a wystarczy mi co dwa dni.

Gość Belcia

Arganowy jest super. Używam Kuracji od Moroccanoil i właśnie ona jest na bazie tego olejku. Dużo łatwiej rozczesuje się po użyciu włosy i są one gładkie.

Gość Bibbbba

Czarny olejek rycynowy, ktoś potwierdza porost babyhair? Z badań wynika, że ma świetne efekty po min. 30 dniach, robiłyście kurację?

Gość Izabella

Polecam naturalny olejek z makadami, najlepszy pod Słońcem jest od Kosswell Polska ❤️  Pozwala uzyskać natychmiastowy efekt regeneracji na wszystkich rodzajach włosów. Dodatkowo odżywia i nadaje połysk włosom przywracając im elastyczność, zapobiegając ich skręcaniu i puszeniu. Ponadto odświeża kolor farbowanych włosów, nie obciążając ich dodatkowo.

Gość petra

Arganowy najlepszy, przetestowałam już różne, ale po tym miałam najlepsze efekty: https://www.doz.pl/apteka/p132308-Botame_Olej_Arganowy_odzywka_regenerujaca_250_ml

Gość Irka Szewc

Używam muszę supercleaner.com.pl  bez oleju mam włosy bardzo suche a tak być nie ma prawa.