Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz pan życia wtedy zero

Teraz nie mam dziewczyny a mam tyle seksu co nigdy i to za darmo

Polecane posty

jak byłem z nią to seks był raz w miesiącu i z łaski, a musiałem jej wszystko stawiać, kupować prezenty żeby miała dobry humor i w ogole chodzić jak w zegarku. teraz robię co chcę wychodzę z kumplami, robię co lubię nikomu sie nie tłumacze, kase wydaje na siebie , albo na jakąs lale w klubie co mi sie odda za drinka, chociaż częściej bywa , że mój młodszy kolega zaprasza koleżanki do siebie, pijemy wódke i też mam seks gratis! one są takie młode, napalone, wygolone , w stringach...a moja to nie goliła się, nie nosiła stringów bo twierdziła że stringi są dla dziwek i lasek które robią wszystko dla facetów...

wiec po co są związki i czy miłość istnieje?

Gość nie żonka powodzonka
no to powodzonka zyczę do czasu jak ktoras poinformuje cię że jestes w ciąży (nie koniecznie będziesz tatusiem) ale o tym nie będziesz wiedział, jak trafisz na taką w której się zakochasz a ta powie ci że nie chce dziwkarza

Gość xxNatkaxx
A ja jestem wygolona i chodzę w stringach i jestem w związku. Nie oddaję się facetom, tylko jestem dla jednego. Oboje lubimy seks i jest nam dobrze. Istnieje miłość. Jednak miłość i seks powinny iść ze sobą w parze, żeby było tak do końca super. A jak Tobie tak wygodnie to tak sobie żyj. To Twoje życie i Twoja sprawa. A te laski, co się oddają za drinka to muszą być puste....Hehe

Gość f2454543643
ffff

Gość jokerrka
Widzisz Ty spaczytles sobie psyche z powodu jednej dziewczyny, sztuka trafic na taka, ktora jest kochana ale rowniez nie jest pruderyjna.. taka dama w salonie a dzi..a w sypialni. Po prostu poszukaj dalej, mzoe na taka trafisz i zaczniesz myslec inaczej.

ale na początku była bardzo namiętna, często mówiła o rzeczach których ja nie chciałem np. seks oralny... z drugiej strony to przy niej chciałbym zasypiać i sie budzić a z tymi laskami co przelatuje raz lub dwa to nie chciałbym miec do czynienia skoro takie dupodajki z nich...oczywiście używam kondomów , żeby nie było , więc ciązy ani wirusa nie bedzie...ale martwi mnie gdzie życie gdzie uczucia mają sens....

Używaj sprzętu ile sie da, tylko uważaj żebyś jakiejś francy nie złapał :D

Gość prawiczek z warszawy
up

Mam niesamowity wzwód pulsuje mi prąciszcze jestem boski

Gość guma nie daje 100%
skutecznosci w zabezpieczeniu przed wirusem HIV i chorobami wenerycznymi. Uwazaj, zebys jakiegos yfa nie zlapal, bo te dupodajki z kubow nie badaja sie i obciagaja laske kazdemu, kto im postawi drinka i jest w miare przystojny.