Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leonie

zakochana w mezu kolezanki

Polecane posty

Gość leonie

pare miesiecy temu poznalam pewna parke na przyjeciu weselnym swoich przyjaciol. Od razu swietnie sie rozumielismy, ale od pierwszego momentu mialam wrazenie, ze miedzy mna a - wtedy jeszcze - narzeczonym tej kobiety jest niesamowita chemia. Po kilku miesiacach oni juz jako malzenstwo byli na tej samej imprezie. Nie moglam przestac z nim rozmawiac. Ostatnio tez sie widzielismy. Zauwazylam, ze obydwoje chetnie ze soba rozmawiamy, czuje jego wzrok. On jest niesamowity. Jednak zonaty, a ja nie moge przestac o nim myslec. Problem w tym, ze ja tez bardzo polubilam. Jest mi cholernie zle, moj zwiazek tez na tym cierpi, nie wiem, co robic...

Gość karolinkaaaaaaaaaaaaaa
moze pierdolnij sie w leb i pomysl sobie jakby twoj facet amilo sobie gawedzil z zona tego faceta....

Gość leonie
on sobie tez z nia milo gawedzi, bo odwiedzamy ich razem, a wiec?...

ale on napewno nie ma takich kosmatych mysli ale rob jak chcesz , bzyknije sie z nim , bedzie fajnie na poczatku spotkania potajemne romzowy , smsy pozniej wszystko sie wyda i dopiero bedzie zabawa

Gość proekozielona
zakazany owoc smakuje najbardziej... poza tym mysle, ze gdyby on nie byl dla Ciebie mily i nie rozmawiał z Toba to nie byłoby tego tematu w ogole, a tak zywisz sie jego zainteresowaniem moze byc tak, ze on jest po prsotu mily i komunikatywny, tyle ja tez jestem mila i usmiechnieta i jak rozmawiam z facetami, moja kolezanka sie mnie czepia, ze mam cos w oczach (kurwiki jak to ułeła) ze ich uwodze a ja sie tylko patrze

widze ze Ty oczekujesz rady w stylu: jak go uwieść, albo co zrobic by sie rozwiódł...bo gdyby tak nie było, nie byłoby tego tematu. sama bys sie odsunęła i miała spokój.

kolezanka jak powyzej ma racje moze on cie poprostu tylko luubi a ty juz sie dopatrujesz w jego spojrzeniu nie wiadomo czego

Gość pełny bak
a może po prostu masz identyczną grupę krwi jak jego żona i trzyma cię w zapasie na organy dla kochanej :D

Gość leonie
to nie tak , jak myslicie. My OBYDWOJE szukamy okazji, zeby tylko ze soba porozmawiac. A jak juz do tego dojdzie, to tak jakby czas nagle sie zatrzymal. Tego nie da sie opisac, tu nie chodzi o seks.