Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teraz Lysy

Zrobilem w koncu ten krok...

Polecane posty

Gość Teraz Lysy

Witajcie. Chcialem sie z Wami podzielic pewna kwestia... Otoz, od jakichs 3 lat zaczely strasznie mi wypadac wlosy, mialem olbrzymie zakola i dzis zdecydowalem, z wielkim bolem, ze musze sie ogolic na lyso. Jestem juz po tym "zabiegu" i wygladam co najmniej fatalnie. Pamietam czasy, kiedy to mialem bujna czupryne i nie narzekalem na powodzneie wsrod kobiet. Przede wszystkim otrzymywalem od nich komplementy, ze mam ladne i zadbane wlosy. A teraz... szkoda gadac. Drogie Panie, czy lysy facet w wieku 27 lat moze sie podobac? Mam z tego tytulu kompleksy. W dodatku wygladam na 20 lat. Wywiazywaly sie z tego tytulu smieszne sytuacje, czesto mnie zaczepialy nastolatki i chcialy sie umowic na randke. Teraz to juz tylko wspomnienie.

Gość kobietka....
łysy facet moze byc przystojny.

Gość owszem owszem
odpowiadam: może się podobać, jak najbardziej. Pytanie tylko, jaki masz charakter, albowiem większość facetów w wieku 27 lat (oraz starszych) to wyrachowane, zdemoralizowane chuje. 🖐️

Gość Teraz Lysy
Jaki mam charakter? Przede wszystkim jestem szczerym facetem, szanuje ludzi, nie jestem "wyrachowanym ch...", gdyz dostalem porzadnego kopniaka w tylek i nie chce ranic innych. Ponadto posiadam sepcyficzne poczucie humoru, potrafie rozbawic towarzystwo, jestem uparty w dazeniu do wyznaczonego celu, wyrozumialy, zdolny do empatii.

Gość TrocheWredna24
sam sobie odpowiedziales. Spodobasz sie nie jednej kobiecie czy masz wlosy na glowie czy nie :) ja mam 24, wygladam na jakies 20-21, i smieje sie kiedy ogladaja sie za mna malolaty ;)

Gość Teraz Lysy
Na razie musze sie oswoic z nowym wizerunkiem. Ponadto, gdy pomysle, ze bede sie musial codziennie golic, to mnie szlag trafia.

Gość a ja mam lat 30
wyglądam na 35 i nie śmieję się gdy oglądają się za mną małolaty

Gość TrocheWredna24
a po co masz sie codziennie golic..? Daj wlosom troche odrosnac, nie musisz miec zgolone na zero przeciez..

Gość Teraz Lysy
O to chodzi, ze jak zostawilem te odrosty to wygladalem beznadziejnie. Mam z tylu na glowie "korone", wiec estetyczniej wyglada jak calosc jest gladko ogolona.

Gość TrocheWredna24
hm nie umiem sobie wyobrazic takowej korony hehe I tak uwazam ze nie ma potrzeby golic wlosow codziennie. Chyba ze masz na to czas i tak strasznie poprawia Ci to samopoczucie. Nie przesadzaj :)

Gość Teraz Lysy
"Korona", to swego rodzaju przerzedzenie wlosow. Gdy nie bylem ogolony, to dalo rade to przykryc wlosami, a teraz troche to smiesznie wyglada, stad postanowienie, aby golic sie na totalne zero.

Gość lysisasuper
Bardzo dobrze, że zdecydowałeś się ogolić na łyso. Nie ma nic gorszego niż fryzura "na pożyczkę" i tym podobne kombinacje w celu zatuszowania braku owłosienia :) Jak dla mnie włosy u mężczyzny nie są w najmniejszym nawet stopniu wyznacznikiem atrakcyjności. Zupełnie nie zwracam na to uwagi... Uśmiech, wysportowana sylwetka,inteligencja, poczucie humoru, opiekuńczość, wierność.. to ma znaczenie a fryzura to nieznaczący szczegół. Nie pozwól zeby to wpędzalo Cię w kompleksy. Buziaki.

Gość evilucifer
co do golenia się codziennie - przyznam,że nic o tym nie wiem,ale czy bani nie można jakoś wydepilowac? tak żeby włosy nie odrastały co dzień tylko rzadziej?

Gość Teraz Lysy
Dziekuje za mile slowa, podtrzymujace na duchu. Musze sie przyzwyczaic do nowej sytuacji. Na razie jest ciezko, ale... nie poddam sie tak latwo.

Gość miamiamiamai
Luuuuz ;) Mój facet wyłysiał jak miał 21:) Dorwałam go zaraz po tym jak się zaczął golić na łyso;] Ale ma taką fajną bródkę, polecam;)

Dobrze zrobiłeś, o wiele lepiej wygląda facet, który się zgoli, niż ten, który resztkami włosów próbuje zakryć łysinkę- to nie wygląda najlepiej. I nie przejmuj się- każdy facet kiedyś zaczyna łysieć, a ja nawet lubię takich:)

Gość nataaaaaaJ
Jeśli zadbany to wszystko ok, czemu myślisz że łysi nie mogą sie podobać?