Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kahuna

nieznajoma sama do mnie napisala

Polecane posty

Gość kahuna

witam. mam 19 lat, skończyłem liceum e tym roku. jakiś czas temu, wchodzę ba swoje konto na facebooku a tam wiadomość. napisała że gdy mnie widzi na ulicy to ma wrażenie, że się znamy, że ją to dręczy itp. dziewczynę kolarze, znam z widzenia. podobała mi się jako kobieta. jednak nie zagadalem wtedy. nie czułem takiej potrzeby. po tej wiadomości coś mnie drgnęło aby rozwinąć znajomość z nią. czy ta wiadomość może świadczyć o tym że się jej podobał, czy po prostu chciała spytać, bo ciekawska ? zależy mi na tej znajomości bo dziewczyna wydaje się być interesująca. tylko jak to zrobić żeby nie wyjść na głupia. nie mam już możliwości spotkania jej, bo specjalnie aby z nią pogadać jechał nie będę jak desperat. myślę aby rozwinąć to wirtualne, wziąć numer i umówić się. tylko jak.

Gość salianka
Normalnie - odpisać. Rany,gdzie te czasy,gdy zaczepiało się ludzia na ulicy i nawiązywało znajomość? Macie teraz do dyspozycji wszelkie cuda techniki,"fejsbuki" itp,a jesteście ciemni jak tabaka w rogu. Zeby nie było-jestem przed 30-stką,więc jeszcze nie do końca zgred.