Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natka098

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość natka098

Biorę tabletki antykoncepcyjne (Microgynon 21) .Skonczyłam brać 2 opakowanie i teraz mam 7 dniową przerwę , mija 4 dzień a ja dalej nie mam okresu. Czy mogę być w ciąży?

Gość madalenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zrób test tu nie ma wrózek!

Gość natka098
Nie szukam wrózki tylko osoby która conieco wie na ten temat i z własnej uprzejmości raczy podzielić się ze mną swoja opinią. pozdrawiam

Gość natka098
jeżeli masz zamiar wypowiadać się w taki sposób, a nic nie wiesz w tej sprawie to poprostu nie wypowiadaj się.

Gość to nie ciąża
Poczekaj jeszcze parę dni, przerwa 7-dniowa jeszcze się nie skończyła. Czasem może być tak, że z jakiegoś powodu krwawienie nie wystąpi. Dla świętego spokoju zrób po tych 7 dniach ten test, ale ciąża jest tak mało realna jak trafienie 6 w totka. O ile oczywiście przyjmowałaś tabletki zgodnie z ulotką.

Gość natka098
Regularnie zazywalam tabletki , wlasciwie co do minuty . lecz zdażało się ze piłam alkohol niedlugo po zazyciu , lub palilam papierosy, czy to ma jakis wpływ na to ?

Gość nataaaaaaJ
Wydaje mi się że nie skoro nie pominęłaś żadnej tabletki, ja dostaje okres z odstawienia zawsze 6 dnia i wszystko ze mną w porządku, nie martw się, ale gdyby okres się nie pojawił radzę zrobić test.

Gość nataaaaaaJ
A co do tego alkoholu i papierosów, ja też palę chodzę na imprezy i okazyjnie piję alkohol i to nie wpływa na skuteczność ;)