Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goscinnie

a wy jakbyscie sie zachowali ?

Polecane posty

Co o tym myslicie?Bo dzisiaj bylam swiadkiem takiej sytuacji , mianowicie moja kolezanka ze studiow jest ladna i wcale sie nie maluje dlatego chlopaka sie podoba.Tylko ze jest 3 takich idiotow u nas i oni sie zalozyli ze kazdy ja przeleci po kolei i teraz ja podrywaja .No i dzisiaj po zajeciach jeden podszedl do niej i ona kiedys go pocalowala raz i potem tlumaczyla ze nic z tego ale on mysli ze sa para.No i nie chciala go pocalowac on ja zaczal szarpac i dala mu w twarz a on ja zepchnal ze schodow.Pomogl jej jeden z tych 3 kretynow , bo on podobno sie w niej podkochuje i on nie chcial rzekomo brac w tym udzialu i jeszcze tamtego wyzwal.Potem mi powiedziala jak zadzwnoilam ze ja odrprowadzil do domu i zajal sie . No i ona sie mi radzila co ja o nim mysle , bo tak naprawde moze to podstep?A wy co na to ? Co mam poradzic ?

Gość asdasdas
niech oleje kazdego z tych trzech, mysle ze tamten jej pomógł bo niby w koncu sie zalozyli i chce wygrac

Gość takes care of itself
ja bym jej wszystko powiedziała i tyle po co dziewczyna ma mieć problemy

Gość echechech
dzieci

Gość Masakra jakaś
Dokładnie najlepiej jej powiedz o zakładzie bo jak się dziewczyna zadurzy w którymś to szkoda

no chyba tak zrobie , ale tak przez chwile pomyslalam ze moze rzeczywiscie z tamtym mogliby byc para ale przeciez on moze klamac ,a mi szkoda jej bo fajna a nikogo nie moze znalezc ,na debili trafia

Gość asdasdas
to nie powiedzialas jej o zakladzie? musisz jej jak najszybciej powiedziec, zwariowalas?

Gość mojmentor
niech ta cała trójka weźmie ją na ostro i po sprawie

powiem jej cdzisiaj i mam nadzieje ze dadza sobie siary aona znajdzie kogos kto naprawde jest jej wart

Co z koleżanką studiujecie ? Pytam, bo mnie strasznie to intryguje.

dzwonilam i jej powiedzialam i teraz tamten koles 3 ma do mnie pretnesje ;/ i dzwonil i mnie zwyzywal ,mieliscie racje dobrze zrobilam ze powiedzialam jej ,3 dupki;/

Gość nie wierzę że to są studenci
w gimnazjum jest poważniej :O

Gość PENCILL
PO PRIMO. Skąd niby wiesz, że oni sie załozyli?? co powiedzieli ci????? PO DRUGIE. TAK to jest jak sie spoufala na studiach z debilami;]

Gość ja też nie wierzę że to
studenci, znam różnych powalonych studentów ale takich przypadków nie uświadczyłam :o

oni sami sie do niej przyczepili ;/ a w ogole to slyszalam po prostu o tym zakladzie ,niewazne skad

oni po prostu chca ja przeleciec bo jest ladna ;/ i jest inna niz wszystkie dziewczyny bo nie jest tapeciara i jest fajna

Gość PENCILL
Jesli ktos jest bardzo ostrozny to nie wpadnie w sidła debili, i skoro ta kolezanka szanuje sie to z zadnym nie pojdzie do łozka...I teraz pytanie do Panów tak deklarujecie, ze tylko tapeciary nadaja sie na jeden raz, trzeba je ruchac-przepraszam za cytat- to DLACZEGO TAMCI UPARLI SIE NA SPOKOJNA, ZWYCZAJNA, NIETAPECIARE???????????? widac, ze faceci na prawde wiele nie róznia sie pod wzgledem podłosci od coniektórych kobiet...;]

Gość piękneeee
aż sie wzruszylam

mysleli pewnie,ze jak sie nie maluje i jest spokojniejsza i lubiana to i latwo do lozka wskoczy i ze naiwna;/ pomylili sie;)

i jeszcze przez takiego jednego z tych idiotow poobijana jest ;/ co za swiat teraz ,co za ludzie;/

Gość piękneeee
nie pomylili sie... pewnie by sie dała ale ze ja ostrzegłas to sie dziewucha piluje :)

nie ,ona nie nalezy do takich , jakby taka byla to by mu sie dala pocalowac a ona dala mu w pysk,tylko ze przez to nabawila sie sianiakow ,chociaz dobrze ze tak sie to skonczylo ,bo wygladalo nieciekawie ;/

Gość piękneeee
nie wiem... niebyło mnie tam :)

Gość nie wierzę że to są studenci
autorka też pisze jak dziecko ze szkoły specjalnej...