Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffffeergrg

Dlaczego jestem niesmiała?

Polecane posty

Gość ffffeergrg

Mam pewnie problem; Jestem nieśmiała i przez to też nie mam przyjaciół. Czuję się z tym bardzo źle i przykro jest i gdy widzę śmiejące, wygłupiajace sie koleżanki z klasy. Również chciałabym czasem wyjść na miasto, do pizzeri, ale nie mam z kim. Kiedyś z siostra gdzies wypadałam, ale ona ma teraz swoje towarzystwo i ją tez właściwie już mało obchodzę. Jestem mało asertywna i przebojowa. Oczywiście nie raz to się zdarza się, że śmieję się z kimś do łez, ale to za mało. Najczęściej siedzę pod ścianą w szkole. Nie mam z czym rozmawiać z rówieśnikami, nie potrafię się przed nimi zupełnie otworzyć. Czy da się wyjść z tej cholernej nieśmiałości?Ona nieźle potrafi komuś spieprzyć życie.;

Gość ddsdsds
doskonale cie rozumiem. Kiedys tez taka bylam tylko ze zawsze jakas tam kolezanke mialam. Teraz pracuje i tez kolezanki sa mega otwarte a ja tak od czasu do czasu sie odezwe i jak sie odezwe to nie wiem czy uwazaja ze os glupio mowie czy cos bo sie dziwnie patrza. No i nie umiem sie wyslowic:( Jak z tym walczyc