Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale jestem glupia!!!!!!!!

Zabije sie !!!!

Polecane posty

Mam tak przejebane ze nie macie pojecia!!!!! wzielam przyklad z jakiegos tematu i zmienilam ocene w dzienniku kurwa!!!!!! a teraz nauczyciel sie domyslil i wszystko sie pewnie wyda i bedzie afera a jeszcze do szkoly nie chodzilam o czym nawet rodzice nie wiedzieli. co mi pozostaje?:o co za zenada!!!!!!! pocieszcie mnie jakos ;((

Gość po 90-siątce
Nie będziesz musiała się zabijac. Starzy zrobią to za Ciebie :classic_cool:

Gość ddsdsds
pamietam ten temat... Dziewucha zle zrobila i ją potepilam a widze ze ty to samo zzrobilas MASZ PRZEYYEEBBAANEEE..... Gowniary

Gość cykucykucyku
Pocieszę cię że dowalili mi karę z biblioteki 1080 zł i muszę zapłacić bo inaczej pójdę siedzieć albo zapłacę jeszcze koszta sądowe. Pocieszona?

Gość prowo jak nic!!!
!

szurnieta jestes to zadne prowo :( chcialabym zeby tak bylo a u tamtej sie nie wydalo nic tylko u mnie kurwa!!!!

Gość cykucykucyku
Przez 3 lata miałam pięć książek, zapomniałam o nich a oni wysyłali przypomnienia na mój stary adres- żadne nie doszło. Dopiero teraz, po 3 latach doszedł list bez mojego imienia i nazwiska na adres rodziców... 1080zł. Mam ochotę się pociąć.

no to troche przejebane . wspolczuje zas ja pewnie sobie obciachu niezlego narobie i mnie usadza:(:(:(

Gość a z czego ta ocene
zmienilas i z jakiej na jaka

Gość prowo jak nic!!!
a ja nie zaczęłam pisać pracy licencjackiej jeszcze, a w lipcu powinnam mieć pierwszy termin obrony... pocieszeni? tzn ty autorko, bo takich zobowiązań wobec biblioteki bym nie chciała mieć :(

Gość cykucykucyku
Szczerze mówiąc wolałabym się z Tobą zamienić.

Gość cykucykucyku
Co do licencjata to ja zaczęłam przedwczoraj i mam już 17 stron! Z żalu siedzę i piszę, bo co robić. Mam plan obronić się w czerwcu!

Gość prowo jak nic!!!
a moim promotorem jest dziekan, to już w ogóle :o

Gość prowo jak nic!!!
w czerwcu? to do kiedy musisz złożyć pracę? u nas jest tak, że jak ktoś chce się bronić w lipcu, to musi złożyć pracę w DZIEKANACIE do 15 czerwca, to co dopiero u promotora...

Gość takaPrawda
kto to wie... w szkole roznie bywa, nauczyciele czasem sa naiwni i potrafia sie zlitowac. Pamietaj ze sie do niczego nie przyznawaj i idz w zaparte, chyba ze sa nie zaprzeczalne dowody, wtedy przepraszaj jak nie wiem co... taka moja rada. Ludzie to frajerzy, postaraj sie byc suka i manipuluj ile wlezie

Hehe przyznam sie, ze w liceum zrobilysmy z kolezanka podobny myk. :) To znaczy poprawilysmy sobie ocene z biologii. Byla mala afera, jakies podgadanki z wychowawczynia, ale ostatecznie nic zlego nam nie zrobili. :)

z chemii ! 1 poprawilam na 2! a okazalo sie ze baba celowo to zrobiła :( chciala niby zobaczyc jak bede sie uczyc do konca :/:/ zorientowala sie, i do wychowawczyni chyba jutro pojdzie bo dzis jej nie bylo no chyba ze sie zgadają jakoś na telefon ta baba z chemi jest ostra wiec ryzykowalam ale teraz to zaluje jak cholera !!! pewnie za kilka dni bedziecie o mnie czytac w gazetach 😭

Gość cykucykucyku
Mam rekolekcje z promotorem 6 czerwca, jeszcze na żadnych nie byłam ale wbijam w to.. Idę do niego 6 czerwca, 12 czerwca składam pracę w rektoracie i 22 czerwca mam obronę :D :D Mam 10 dni wcześniej złożyć pracę. Ale generalnie mam teraz w dupie czy się obronię, jestem załamana tą biblioteką, skąd ja wezmę tysiaka i to jeszcze tak bezprawnie chcą ode mnie kasę, muszę iść do prawnika... Mam dość.

Gość dfsdfsdf
z ta biblioteka mialam podobnie, poszlam i powiedzialam ze nie bylo mnie w Polsce w tym czasie, oddalam ksiazki, powiedzialam ze zapisywalam sie do biblioteki jak bylam niepelnoletnia wiec moj podpis do niczego mnie nie zobowiazuje i poszlam. odczepili sie.

nie przyznam sie, nie mam zamiaru sie wpakowac w bagno na zyczenie ale i tak beda chyba wiedzieli. kilka dni temu szperalam w dzienniku i wychowawczyni o tym wie bo jeszcze przy tym byla. za chwile weszla inna nauczycielka, druga wychowawczyni nasza i widziala jak mnie oslaniaja i ze cos kombinuje z olowkiem, podeszla i mowi co my tam robimy .. chemiczka jest na mnie cieta, boje sie ze mnie usadzi. :(

Gość prowo jak nic!!!
:D rekolekcje z promotorem? :D składasz pracę w rektoracie? :D

Nie ma tak, że nauczyciel sie domyślił. Jeśli Ci nie udowodni nie może nic zrobić, najwyżej sie na Ciebie uweźmie i będzie Cie pilnował. Chyba że pół klasy widziało jak zmieniałaś i znajdą sie świadkowie :p wtedy to juz pech

Gość cykucykucyku
Tak, w rektoracie, no bo gdzie indziej? :) A najpierw muszę iść do promotora żeby mi tę pracę zaakceptował. Mam nadzieję że nie czepi się niczego. Co do biblioteki- ja już byłam pełnoletnia chociaż spisali mnie z legitymacji, ale wysyłali ponaglenia nie na ten adres co powinni i żadne do mnie nie doszło, dopiero teraz od windykacji, jak już mam tysiaka do zapłaty.

Gość takaPrawda
wiem, ze to trudno zrobic, a latwo powiedziec. ale nie martw sie juz tym na co nie masz wplywu. Ladna pogoda jest, idz na impreze, czekaj na to co nauczyciele zrobia

Gość prowo jak nic!!!
w dziekanacie się składa praca, dziwne z tym rektoratem... (pierwsze słyszę)

Gość byl stres pamietam
ja sobie kiedys dopisalam w gimnazjum oceny z muzyki za spiewanie bo wstydzilam sie spiewac.......... babka sie skapnela ale udala ze nie widzi...

Gość prowo jak nic!!!
sorki, PRACĘ*

boje sie rekacji rodzicow najbardziej :( zmienilam przed wywiadowka.. mowilam ze nie mam zagrozenia zadnego a tu masz babo placek i tak sie wydalo choc przez tydzien sie nie zorientowala dopiero dzis.... bede szla w zaparte ale chyba nie przezyje tych dni w szkole :o swiadkowie sa i to jest najgorsze... bo moga wykablowac..