Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale jestem glupia!!!!!!!!

Zabije sie !!!!

Polecane posty

reakcji *

Gość ASIUUK
dlaczego ma sie domyslec ?? było nie wpisywac nic . pamietaj , takie psikusy sie robi tylko tępym nauczycielą a takich uwierz mi ze jest wielu:D spokojniee.. nie mysl o tym. spontan. wyjdz se na dwor patrz jaka zajebista pogoda. a ze nie chodzila?? powiedz ze cie chłopak/dziewczyna rzucila i doła miałeś/miałaś i wszystko . przeproś i tyle. powodzenia , nara

chyba zaraz do spowiedzi normalnie pojde i wyblagam Boga zeby do jutra nic sie nie wydalo :o:o

Gość no ja powiem wam takk
idz do babki i pogadaj z nia- powiedz wprost,naszlo cie i zmienilas sobie ocene, ale b zalujesz i przepraszasz i prosisz o mozliwosc zdawania na lepsza ocene, popros, by nie robila z tego afery , ,, po ludzku! wg mnie to jedyne sensowne wyjscie

Gość nie czytalam watku dokladnie
ale czemu panikujesz,ze ona wie o zmianie? moze nie wie

Gość u mie w liceum
tez tak sie robilo ale bardziej sie dopisywalo oceny niz zmienialo a i czasem zdarzalo sie nawet godziny usprawiedliwic.. nikt nas nigdy nie przylapal ani sie nie kapnal na szczescie

domyslila sie bo powiedziala ze mi na pewno 2 nie wstawiala bo chciala zobaczyc czy bede sie dalej uczyc czy sobie oleje. jest na mnie cieta od zawsze...... a ona jest taka ze zawsze do konca doprowadzi sprawe.. troche wredna baba;/ nie odpusci mi raczej. kurcze juz kiedys z nia mialam konflikt a teraz... ah szkoda gadacv

Gość dfsdfsdf
cykucyku.. daj mejla.

Gość cykucykucyku
Rodzice pogadają, dadzą szlaban i tyle. Pomyśl że inni mają bardziej przejebane- np ja. Nie dość że muszę zapłacić 1000zł za kilka starych książek to jeszcze jestem chora na nieuleczalną chorobę i miesięcznie daję na leczenie 500zł... :( :/ Co do pracy- u nas nawet nie ma dziekanatu :D Uczę się na prywatnej uczelni, jest tylko rektorat :D Poważnie!

Gość cykucykucyku
mleczna77@o2.pl proszę.

musze uciekac:(, pa

Gość cykucykucyku
Leć i się nie łam, baba nic Ci nie zrobi bo musiałaby mieć dowody i świadków. A co może maksymalnie zrobić? Dać Ci pałę i będziesz powtarzać klasę. Pomyśl że inni mają gorzej- mają raka, hiv itd... Powtarzanie klasy to nie taka masakra jeszcze. Na razie zrób to samo co ja- idź się najebać.

Gość reno megane
cztery części magiczne - z ust mi to wyjęłas/eś

ze wstydu sie spale;(;( czekalam czy cos sie wydarzy zeby wam napisac i dzisiaj bylam w szkole nic nie bylo... mialam z nia lekcje nic nie gadała.ucieklam po 4 godzinie lekcyjnej, wysiedziec nie moglam z bolu brzucha ale w to mi nikt nie uwierzy wiec nawet sie nie tlumacze. w zeszlym tyg tez opuscilam duzo lekcji. mama o niczym nie wie i chyba osiwieje jak sie tego dowie. zostala wezwana do szkoly, ponoc ktos z klasy wykablowal ze zmienialam sobie. co mam zrobic? wyjsc z domu wrocic wieczorem?

trzymam sie wersji ze nie zmienialam.. ;( nie mam samych gołych pał zeby miec zagrozenie i nawet mama powiedziala '' no wlasnie cos tu jest nie tak'' ale musi isc. bedzie przypal na calego;( mowcie cos.... chyba zaraz oszaleje;/ ;( wyjde z domu i nie wroce;( mama bedzie za jakies pol godziny jak nie wczesniej;( szkola jest obok domu prawie /.

:(:(:(:!!!!!!!!

halo !!!!!!!!!:(

piszcie cos bo ja oszaleje prosze

Gość nie dziw sie ..;
musisz sie przyznac, bo klamanie tylko ludzi wkurwia obiecaj ze zaczniesz sie uczyc, pojdz na korki i juz a na drugi raz pamietaj ze niektorzy nauczyciele nie dosc ze maja dobra pamiec, to jeszcze znaja swoj charakter pisma, Palo ! :D

ale powiem ze po prostu sie pomylila z ocenami, nie ma dowodow a przy dzienniku inni szperali i sobie zmieniali ale do nich sie nie przyczepili ;/ kurcze.....!!;(

cholera... nie przyznam sie bo bede skonczona.. trudno najwyzej sie sami domysla ale ja slowem nie pisne:/

Gość falea a czy
a kiedy Twoja matka ma isć do szkoły? miałaś jakąs pogadankę z wychowawcą?

sorka wtedy juz poszlam :o dzis poszla a teraz siedze u kolezanki boje sie wrocic :o wszystko sie wyda/.......

Gość faela a czy
no i jak tam młoda? żyjesz?

jestem :) na szczęście wychowawczyni okazała sie na tyle spoko ze nie wyciagnie konsekwencji, chociaz domysla sie ze to ja wpisałam, ze wzgledu na to ze znalazł sie swiadek(ale tez nie wiem, czy nie podpuszczala mnie) byla pogadanka z mama, szlam w zaparte i ustalilam z kolezanka wiarygodna wersje wydarzen.. zobaczymy jak to sie potoczy :) mam nadzieje ze dyrka sie nie dowie bo byłoby po mnie:( a tak sie balam wczorajszego dnia... wrocilam po 22 dopiero..