Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasieńcia

Moja kuzynka wybaczyła mu zdradę a mi nie! Chce brać ślub idiotka!( Rozmowa GG)

Polecane posty

Gość Kasieńcia
Sama jestem kulturalna jak chuj wuja Ździcha!

Gość Kasieńcia
Przynajmniej dzidzi będzie piękne.Po mamusi i tatusiu.:D

Gość Kasieńcia
lklklklklkl Ale jak ja się kłócę? Ja tylko pytałam, czemu jemu wybaczyła, a mi nie. Poza tym wątpię, że będą ze sobą choćby 2 lata a co dopiero 20 lat. I co niby mój tato ma wspłólnego z tym, że kuzynka chce wyjść za mąż za chłopa co zdradza na prawo i lewo? :O

Gość izaizaizaizaizaiza
a on po prostu wybrał ją i ciebie to boli, bo ciebie wyruchał i zostawił i to jeszcze z dzieckiem.

Gość Kasieńcia
Powielam tematu sprzed paru lat.:D Jestem zajebista :classic_cool:

A z kim się puścił? Co, Ty nie jesteś w to zamieszana? Coś Ty w ogóle narobiła? Powodzenia 🖐️

Gość Kasieńcia
Jej też zrobił bachora więc nie jest taka święta!:o:o:o

Gość najgorsza rzecz jaką może zrob
ić kobita to latać za facetem. A obydwie latacie za facetem, który - nie zdziwiłoby mnie to zupełnie, ma Was obie w d... Kuzyneczkę udobruchał, bo pewnie ze ślubu z nią odniesie jakieś korzysći - kaska, mieszkanie lub po prostu darmową służbę domową, a Ciebie miał "dla przyjemności" - pewnie nie Ciebie pierwszą ani nie ostatnią. Laska chce brać ślub z mendą parkową - jej sprawa. To ona się będzie z gnojem męczyć całe życie mając o wszystko do wszytskich pretensje - a nie Ty. Tak się dzieje często, gdy kobiety "kochają za mocno" obsesyjnie i kurczowo trzymają się faceta. Szczęścia jej małżeństwu nie wróżę. Druga sprawa - że sobie przechlapałaś u kuzynki, bo ona raczej Ci tego nie zapomni, a każdą następną zdradę swego mężulka potraktuje i tak jako Twoją winę, "bo to ta małpa kuzynka moja go nauczyła kurwiarstwa". Nie popieram zachowania żadnego z Waszej trójki Facet - gnój i kurwiarz, Ty - naiwna siksa bez skrupułów, Kuzynka - naiwna stara baba, która obsesyjnie kocha gnojka. Wiedziałaś w co się pakujesz, że to facet kuzynki - nie trza było z nim sypiać. W ogóle rozmowa na gg na poziomie przeciętnego 15-latka, dwie małoletnie panny sikają za durnym facetem. Ona się uczepiła opisów jakichś - jak małolata - pilnuje pewnie, czy jej ptaszek nie odfruwa; Ty zaogniałaś sytuację - dowalając ognia; a kochanek niewinny jak łezka.. .Nie no, moim zdaniem patologia, sory.

Gość Kasieńcia
bazinka upił mnie więc to się nie liczy ciapato.:o

Gość izaizaizaizaizaiza
Twój Tata ma z tym wspólnego to, że będzie się musiał do końca życia wstydzić za "córke rodzinną dupodajkę", raczej nie będzie dumny

Gość Kasieńcia
Z tą ciążą to podszyw :O On akurat chciał być ze mną, ale mu mówiłam, że nie ma takiej opcji, sex bez zobowiązań - ok, ale związek z nim nigdy :O

Gość Kasieńcia
najgorsza rzecz jaką może zrob no nie mów tak ok? Obie jesteśmy w ciąży, więc trochę szacunku dla nas!:o

Gość Kasieńcia
Kasieńcia Z tą ciążą to podszyw On akurat chciał być ze mną, ale mu mówiłam, że nie ma takiej opcji, sex bez zobowiązań - ok, ale związek z nim nigdy To jest podszyw więc zamknij się kobieto!:o

Gość Kasieńcia
Kasieńcia Z tą ciążą to podszyw On akurat chciał być ze mną, ale mu mówiłam, że nie ma takiej opcji, sex bez zobowiązań - ok, ale związek z nim nigdy To jest podszyw więc zamknij się kobieto!:o

Gość Kasieńcia
Nie jestem rodzinną dupodają.:o Chcę iść na ten ślub z rodzicami i spojrzeć mu w oczy! I niech wtedy przysięga patrząc na mój ciążowy brzuch!

Gość Kasieńcia
najgorsza rzecz jaką może zrob Oki, możesz mieć takie zdani - rozumiem Cię, chociaz go nie wybielasz tak ja ona. Wiem, że dobrze nie postąpiłam, ale na Boga, nie zmuszałam go! I wiedz, że ja nie chcę z nim być i on dobrze o tym wiedział od poczatku!

Gość izaizaizaizaizaiza
Sex bez zobowiązań z facetem którym się gardzi... gratuluję podejścia do życia. Mam nadzieje, że kiedyś spojrzysz na swoje zachowanie z moralnością uczciwego człowieka i nigdy sobie nie wybaczysz.

Gość najgorsza rzecz jaką może zrob
to w końcu się k.. zaczernij i jesteś w tej ciąży czy nie? Bo nie kumam już wcale.. Biduleńki - jak się bzyka to z balonikiem przynajmniej. A potem płaczą, bo zapłodnione..

Gość Kasieńcia
izaizaizaizaizaiza o tym sexie to był podszyw! BOŻE!

Gość Kasieńcia
najgorsza rzecz jaką może zrob jestem!!!:o Mówiłam byłam pijana!

Gość Kasieńcia
izaizaizaizaizaiza Nawet niech będzie dupodajka - ale ja jestem WOLNA, nie mam nawet chłopaka, więc mogę robić co chcę, bo taka jest prawda. A on ma NARZECZONĄ i co, jest mnie winny ? 😠

Gość Kasieńcia
Tak, jestem w ciąży.

Gość Kasieńcia
najgorsza rzecz jaką może zro Nie wiem, jak się zaczernić. I nie jestem w ciąży, gdybym była, to raczej napisałabym o tym w temacie, a nie później nagle dopisywała.

Gość izaizaizaizaizaiza
No ale chyba i tak na to wyszło, na sex się zgodziłaś a być z nim nie chcesz tak? Miłość do niego może by jakoś usprawiedliwiła w minimalnym stopniu to co zrobiłaś a skoro nawet nigdy nie chciałaś z nim być to tym gorzej o Tobie świadczy. Gdybyś go jej "uczciwie" odbiła to ok ale bzykać się po kryjomu bez powodu to mogłaś z kimś kto jest wolny.

Gość Kasieńcia
Haha a ona jeszcze nie wie że jestem w ciąży!

Gość Kasieńcia
Byzkałam się z nim bo byłam urżnięta i wydawał mi się ciachem.:o No i przyznam trochę jej chciałam zrobić na złość.

Gość izaizaizaizaizaiza
ona mu wybaczyła bo się przyznał a ty się wypierałaś więc twoja perfidność nie zna granic

Gość Kasieńcia
Kasieńcia najgorsza rzecz jaką może zro Nie wiem, jak się zaczernić. I nie jestem w ciąży, gdybym była, to raczej napisałabym o tym w temacie, a nie później nagle dopisywała. Dobra nie kombinuj podszywie.:o

Tak z ciekawości...po co Ci jej przebaczenie?

Gość Kasieńcia
Kasieńcia najgorsza rzecz jaką może zro Nie wiem, jak się zaczernić. I nie jestem w ciąży, gdybym była, to raczej napisałabym o tym w temacie, a nie później nagle dopisywała. Dobra nie kombinuj podszywie.:o Żegnam cię!