Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasieńcia

Moja kuzynka wybaczyła mu zdradę a mi nie! Chce brać ślub idiotka!( Rozmowa GG)

Polecane posty

Mi się w ogóle w głowie nie mieści jak możesz być taka uporczywa i bezczelna- czego Ty oczekujesz, żeby Ci wybaczyła? :/ Bez przesady- przeleciałaś jej faceta. Podziwiam dziewczynę za cierpliwość, bo ja bym Cię już dawno sprała za takie coś, mimo że nie jestem ogólnie za przemocą. A jak ona się w ogóle dowiedziała o zdradzie- od niego, od Ciebie...? i czy to był jednorazowy wyskok?

Gość Kasieńcia
izaizaizaizaizaiza Nie chciałam z nim być w związku, bo po pierwsze i przede wszystkim jest zdolny do zdrady, a po drugie trochę hmm.. zbyt ograniczony intelektualne. Po prostu jest przystojny, i jakoś tak dobrze nam było razem w łóżku. Dodam, że myślałam, że oni prędzej czy później się rozejdą (jego zdrady chociażby) a poza tym nieraz kuzynka mówiła, że ma go dosyć, że ma wątpliwości co do ślubu itp., że nie wie czy go kocha, a tu nagle strasznie zakochana ... to jest hipokryzja...

Gość Kasieńcia
Bo on mnie prosił żebym ją o to poprosiła.Że będzie mu lepiej i takie tam...:o

Gość Kasieńcia
nrth On jej to powiedział, bo miał nadzieję, że będzie ze mną, chociaż zabraniałam mu mówić jej o tym. Po tym powiedziałam mu, że nie chce go więcej znać, więc on z przymusu został z nią...

Gość Kasieńcia
nrth on jej powiedział ale ja się wypierałam najpierw.:classic_cool: No ale potem to już nie było sensu. Niedawno dowiedziałam się o ciąży.

Gość boli ....
a co na to twoj ojciec???????

Gość Kasieńcia
Fawila Bo to jest nie fer, że jemu wybaczyła, a mi nie, to jest niesprawiedliwe. izaizaiza Tak, wypierałam się, bo nie chciałam jej zranić, zresztą zabraniałam mu mówić jej o tym, a on naiwny myslał, że jak jej powie, to ja będę z nim. A co osiągnął tyle że się przylepiła do niego jakby jakimś Bogiem był :O

Gość izaizaizaizaizaiza
jak by miał nadzieje że będzie z Tobą to mówiąc jej to nie prosił by żeby mu wybaczyła tylko powiedział, że to koniec i nie miało by na to wpływu to czy ty będziesz go chciała czy nie.

Gość boli ....
tylko pozazdroscic!!!

Gość Kasieńcia
boli .... Mój ojciec o tym nie wie, nikt z rodziny nie wie, bo ona się pewnie wstydzi mówić, za kogo wychodzi ... Zdradzić przed ślubem, szok.

Gość Kasieńcia
izaizaizaizaizaiza To dlaczego pisze mi smsy : "Mysza prosze nie gniewaj sie juz mozemy na spokojnie porozmawiac?" i dzwoni do mnie (ja nie odbieram)

Gość najgorsza rzecz jaką może zrob
ok, nie jesteście w ciąży obie -i Chwała Bogu. Do oceny moralnej postępku Twojego i chłopaka się nie będę posuwać, bo różnie w życiu się zdarza i nieraz najwięksi wypierający się święci robią głupie rzeczy. Fakt faktem, żeście obaj zdradzili dziewczynę. Ty kuzynkę, on narzeczoną, czy kim tak dla niego ona jest. Takie sytuacje są niestety powszechne, tylko nie zawsze wychodzą na jaw. Najbardziej mnie dziwi reakcja kuzynki - że uparcie broni gnojka, który ją zdradzał. Teksty "ze na żonę wybierają inne niż do ruchania etc" - i co ona chce żyć całe życie ze świadomością, że on ma na boku z 2 lub 3 laseczki do ruchania, a ona jest od gotowania, sprzątania i prania mu gaci oraz wychowywania dzieci ? Dla mnie po prostu dziwne jest to, że kobiety wybierają sobie takich łachudrów na życie, a potem na własne życzenie cierpią - bo , że gość przestanie zdradzać, to nie wierzę.

Gość polka za gramanica
Daj sobie spokoj. Baby sa glupie. Ty udowodnilas ze nie masz zadnych zasad, bo o ile go nie zmuszalas, to on Ciebie tez nie zmuszal, no a kuzynka jest glupia, ze go przyjela spowrotem, a powinna wam obojgu dac krzyzyk na droge. Teraz daj sobie spokoj i pozwol jej popelnic blad, bo zaloze sie, ze facet predzej czy pozniej pojdzie w tan. Daj im po prostu spokoj.

Gość izaizaizaizaizaiza
nie chciałaś jej ranić? sypiając z jej facetem? i Ty mówisz o hipokryzji? Bo co, bo jak się nie dowie to nie jest zranienie? Boże...

Gość Kasieńcia
najgorsza rzecz jaką może zrob Masz 100% racji.

Gość izaizaizaizaizaiza
pisze ci bo pewnie chce sobie jeszcze coś wydupczyc przy okazji, no jest on zerem, to już powiedziałam, natomiast to, że na stałę woli być z nią już pokazał a ciebie chce dupczyć na boku.

Gość Kasieńcia
izaizaizaizaizaiza Tak właśnie, nie chciałam jej zranić, myślałam, że prędzej czy później się rozejdą, a chyba lepiej dla niej byłoby nie wiedziec zkim była ... No, ale nie zgadłabym w życiu że ona będzie go broniła!!!

Gość najgorsza rzecz jaką może zrob
ale moja droga, ja Cię nie bronię wcale, bo zachowałaś się paskudnie, wiedząc, że to jej facet jest - co innego, gdybyś go nie znała, nie wiedziała, że ma laskę .. Po prostu kobiety nie rozumiem, że w zaparte idzie i kochasia broni... Chyba, że trzyma ją przy nim, to co Ciebie - łóżko.. Cóż, kobiety kochają gnoi znaczy się...

Gość Kasieńcia
izaizaizaizaizaiza Gdyby nie był taki głupi i jej nie powiedział, to chętnie bym się z nim spotykała. Ale do niego nie dotarło chyba co narobił. Jest bezczelny. Paradoksalnie, kuzynka "zrozumiała", że to jej największa miłość na świecie, a ja co, gwałciłam go? :O

Gość izaizaizaizaizaiza
jeśli nie chciała byś jej zranić to byś z nim nie spała. Proste. To czy się dowie czy nie jest sprawą drugorzędną,ale dla Ciebie to czy będzie jej przykro czy nie było bez różnicy bo się zgodziłaś z nim spać z własnej nieprzymuszonej woli. Tyle w temacie ranienia Jej. Faktycznie głupio postępuje broniąc go ale jej nienawiść do ciebie a miłość do niego trochę przesłania zdrowy rozsądek w tym momencie.

Gość Kasieńcia
najgorsza rzecz jaką może zrob Wiem, że mnie nie bronisz, wiem , że jestem winna, ale w 100% zgadzam się z Toba z tym, że on chce mieć żonę do prania itp., a na boku kochanki, z tym to napisałaś dobrze.

Gość Kasieńcia
izaizaizaizaizaiza No właśnie, rozumiem, gdyby znienawidziła mnie i jego, ale jak może na mnie się obrażać, a jego bronić, to mnie boli, bo to jest normalnie jakaś kpina.

Gość Rose DeWitt Bukater
Marne prowo. 1/10 W dodatku skopiowane sprzed roku. Weź się jebnij w ten pusty sagan.:o A wy jej jeszcze doradzacie buahahahahahahahhha!:P

Gość izaizaizaizaizaiza
bo jego kocha i teoretycznie okazał skruchę bo się przyznał i prosił o wybaczenie więc łatwiej jej wybaczyć jemu.

Gość *ghjklop*
wez sie jebnij w pusty sagan-super skomentowane:D:D:D

Gość Rose DeWitt Bukater
Dziękuję, ale ''cywilizowanych'' słów mi brak na takie bydlęta.:o