Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ladygagaga

Kobiety, dlaczego wasza jedyna ambicja to

Polecane posty

Gość zimna cola
Chyba twoja! Ja sie spełniam zawodowo, mimo tego że mam dziecko.

Gość kamelia25555
ona jakas dziwna jest

Gość Lady Mmmmmmmm
biedne twoje dziecko.... matka-trup chodzący... na jego miejscu już bym popełniła samobójstwo... na waszym też... jak można życ ze świadomością ze jest się takim czymś jak wy dwie...? ej, leczycie się czy juz macie zamiar umrzeć? może nie zajmujcie kolejek u lekarzy... lepiej będzie dla nas wszystkich jak popełnicie samobójstwo...nikt nie będzie płakał.. nawet wasi "partnerzy" ani dzieci z probówki.. najwyżej psy wasze będą skowyczeć u drzwi do rezydencji waszych... a tak... nikt po was nie zapłacze.... a ja będę szczęśliwa że was już nie ma.:D to co, kopiecie sobie już dołek?????????????? mam nadzieję, że tak. :*

Gość ....,.,.,.,.,
I co z tego? To jest indywidualna sprawa każdego człowieka, to że ma sie rodzine nie znaczy że należy rezygnować z kariery, hobby, marzeń, planów. A to że sie cieszymy z jakiś radosnych zmian w naszym życiu (np. zaręczyny, ślub, awans w pracy) to raczej normalne. To że kobieta marzy o założeniu rodziny to nie znaczy od razu że zamiast mózgu ma orzeszek. Jedni stawiają na kariere, inni chcą mieć dużą rodzine, a jeszcze inni chcą podróżować, a niektórzy chcą wszystkiego naraz. I pytam sie i co z tego??? To indywidualna sprawa każdego czlowieka. Proponuje zając sie własnym życiem i skupić sie na realizowaniu swoich marzeń i planów.

Gość ddffdfdfdfd
o kurcze, nie wiedzialam ze jest az tak źle, przepraszam Cie :) a teraz idź juz spac biedna dziecino 🖐️

Gość Lady Mmmmmmmm
a ty biedna kurewko idź już pod swoją latarnię bo klienci czekają! :*

Gość kamelia25555
oj tak czekaja czekają, juz lece na ostre ruchanko 🖐️

Gość dsfdf
az tak bardzo was boli ze dzieci miec nie mozecie? nieladnie wyzywac sie na kobietach ktore moga rodzic....

Gość arwenaaaaaa
myslalam ze autorka jest zwichrowana, ale nie- to lady mmmm jest bezkonkurencyjna :D

Gość hhahahaaaa
lady m gdzie jestes 😭