Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ladygagaga

Kobiety, dlaczego wasza jedyna ambicja to

Polecane posty

Gość Ladygagaga
Jako dezodorantu używam gnojówki od wujka Zygmunta ze wsi.

Gość Ladygagaga
Boisz sie przyznac ze przegralas zycie

Gość Ladygagaga
Dyskusja z wami jest na poziomie -100

Gość szczęśliważona26
Moją ambicją było otworzyc własną firmę i juz 4 lata ją prowadzę i jestem tym kim chciałam - bizneswoman :P choc tyram cale dnie i czasem noce.... rok temu to prawda wyszla za mąź ale było to wynikiem wielkiej milosci a nie potrzebą dziecka itd... od kilku lat staram sie podrózowac jak najwięcej no i zbieramy na dom :)

Gość Ladygagaga
No i lux. Dokladnie o takiej sciezce zyciowej mowie.

Gość Ladygagaga
Mozecie sie pode mnie podszywac, besztac, bluzgac ale i tak niejednokrotnie widzicie na kafe tematy o tym ze on mnie zdradzil, ze nie mam pieniedzy, ze dziecko, ze aborcja, ze costam... Chodzi o odrobine rozsadku.

Gość Ladygagaga
Odrobiną rozsądku wg mnie jest nieposiadanie dziecka/męża/rodziny.:D Ależ jestem zajebista! Aż się popierdziałam z radości i muszę iść posprzątać kleksy!

Gość szczęśliważona26
Wiesz co, zatrudniam taką dziewczynę 21 lat, po ekonomiku, taka szara myszka, zaniedbana niestety, pracuje dobrze ale nie ma za grosz ambicji, jedyne o czym mowi to o swoim facecie, boje sie ze niedlugo zajdzie w ciąze i tyle ją zobacze :(

Gość Lady gagaga
Szkoda, bedzie tego zalowala. Juz calkiem niedlugo. Sztuka jest tak ulozyc sobie zycie, zeby pozniej nie miec sobie nic do zarzucenia. Czy to z dzieckiem czy bez niego, mozna wciaz byc ta sama osoba.

To samo powtarzam w pracy autorko, jak mi mówią, że już powinnam mieć męża i dziecko. Wtedy im mówię, że mam inne aspiracje i mam inne marzenia niż złapanie faceta i rodzenie mu dzieci. Koleżanki sa wielce oburzone :O

Gość Lady Mmmmmmmm
i teraz Cię mam!! pani lady gaga czy zgaggggaaa i chuj wie jeszcze co ma matkę, która kochała pieniądze i zamiast uprawiać seks z prawdziwym facetem pewnie wsadzała sobie rulonik banknotów:) cóż ...teraz wyżywa się lady gagga czy zgaga (czy chuj wie jaka) na kobietach, które w przeciwieństwie do niej mają inne priorytety..:) zazdrościsz nam szczęśliwego życia? pewnie masz depresję, nerwicę, albo chorobę psychiczną...zaraz popadniesz w menopauzę i jeszcze inne cuda, bo jesteś zrobiona plikiem dolarów :) nie z miłości, a ze zwykłej dzikiej zwierzęcej żądzy ......

Dziewucho, moje zycie jest tak zajebiscie poukladane ze mozesz tylko plakac po nocach ze zgryzoty.

Poza tym hahahhahahajajahaha dziewczyno wyjdz ze wsi i naucz sie czegos, dobrze ci to zrobi przed slubem

Gość kamelia25555
ta glupia mysli ze ja to ladygaga, dobre

Gość Lady Mmmmmmmm
można, można płakać...nad Tobą i Twoją żałosną egzystencją...

Hahaha moja egzystencja mnie niesamowicie zadowala. Ale placz zebys pozniej na slubie nie wyła.

Gość Lady Mmmmmmmm
O to was jest dwie! :D rewelacja! feministyczne bojowniczki co po nocach płaczą, że są same! :D i myślą że to one są takie wybredne... a nie dopuszczają myśli, że po prostu nikt ich nie chce... bo zamiast mózgu mają szeleszczące banknoty i kupę zużytych gumek! gratuluję naprawdę... nie zazdroszczę wam niczego..i gorąco współczuję... i każdej podobnej do lady gaaaagaga czy jakoś tak i tej drugiej kamelii, pameli i esmeraldzie... żal...lepiej opuście forum, bo ono jest dla ludzi....... :)

Gość kamelia25555
tak sie sklada ze mam chlopaka, ale to szczegol

Gość Lady Mmmmmmmm
lady gaggagaa (albo lepiej lady hahaha) się zezłościła i się zesrała w stringesy i mnie wyzywa!!!!!!!! :D udało się! sprowokowałam cię, cipulko! masz rodzinę? poważnie? nie może być! urodziłaś samca czy samiczkę? za ile sprzedasz? dorzucę do kolekcji:)

Ale ty jestes zabawna, prawde mowiac to przestaje sie z ciebie nabijac a zaczynam wspolczuc. Moze nawet nie tobie ale temu biedakowi ktory musi ciebie wziac za zone, bedzie szybki rozwod 🖐️

Gość Lady Mmmmmmmm
nie wszyscy skończą tak jak ty! boli że inni mają lepiej nie? boli że ty jesteś już stara i nieużyteczna? oj bolii....boli, że ty masz już zmarszczki, a ja jestem młoda, fajna i interesująca?? boli, że ty masz już siwe włosy i musisz nakładac farbę? boli, że ja mam to co chcę, a ty to co sobie kupisz? boli, że stac cię tylko na poniżanie? boli, że spędzasz noce na płaczu, rozmyślaniu o pieniądzach, bo wszyscy mają cię w dupie i musisz sama na siebie tyrać? boli cię, bo boisz się ze przegrasz w dyskusji z młodą dziewczyną i własnie się ośmieszyłaś...? no cóż, jesteś obolała ....bo w twoim wieku tylko tyle ci już pozostało... wiesz? może idź już kupić sobie trumnę... bo się starzejesz....zwłaszcza umysłowo, maleńka desperatko......

Hahahahah no zwazywszy na to ze mam 23 lata to bardzo boli, szczegolnie ta siwa farba :D

Gość Lady Mmmmmmmm
no własnie, przy mnie jesteś już stara, siwa i mało bystra... a do tego rozjechana jak autostrada...:D

Gość Lady Mmmmmmmm
i sucha jak "w stepie szerokim"...następnym razem cię zniszczę! obiecuję ci, że się powiesisz w ciagu trzech minut rozmowy. jeśli nie, dostaniesz zwrot kosztów-sznurek z dostawą do domu :) zajebiście czuję się z tym, że jakaś pizdeczka położy się spać wkurwiona i zniszczona jak kupka gówna które rozjechała ciężarówka :D pozdrawiam was pizdeczki... PS jak chcecie obydwie ten numer do psychiatry, to jeszcze piszcie, dam wam go i może...was uśmiercą dla dobra społeczeństwa, takie jednostki jak wy dwie powinno się usuwać w fazie zapłodnienia!!!!!!!!!!

Gość Lady Mmmmmmmm
chcecie mi napisać że jestem wulgarna? proszę was bardzo! było nie zaczynać! i teraz będziecie miały depresję przez następne sto lat...ojej...do końca waszego zajechanego życia znaczy się?? no cóż, życie autostrad nie jest proste. :)