Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stary jenni

co byscie zrobily?

Polecane posty

Gość stary jenni

jakby wasz facet powiedzial ze uprawial seks z prostytutkami?

Gość danuusia26
czasu nie cofniesz, ja miałabym obrzydzenie do takiego faceta, pewnie przy byle kryzysie znowu to zrobi, poza tym ważne jest dlaczego to robił?

Gość stary jenni
zalozmy ze chcial sobie ulzyc

Gość nataaaaaaJ
Nie mam pojęcia co bym zrobiła, ale opisz coś bardziej, na wstępie Ci powiedział czy po dłuższym czasie bo to istotne...

Gość stary jenni
po dluzszym

Gość nataaaaaaJ
Często mam takie myśli w głowie jak słyszę ile to super kumpli mojego faceta jeździ na kur**** chociaż jestem z moim chłopakiem juuż parę ładnych lat to mam to szczęście że wiem że by mi takiego czegoś nie zrobił... A gdybym była w Twojej sytuacji, nie wiem trudno powiedzieć jeśli się kochacie i tworzycie udany związek, pewnie nie odeszłabym od niego ale ciężko zapomnieć kobiecie nawet jeśli to było dawno... Same myśli są najgorsze, więc radzę Tobie jak najmniej o tym myśleć, choć wiem że to trudne.

Uprawiał sex kiedyś czy będąc z tobą w związku ? Jeśli to pierwsze to cóż .. może nie miał powodzenia u kobiet i jakoś musiał sobie radzić albo był wygodny albo ....... ma jakieś specjalne wymagania o których by nie powiedział swojej dziewczynie / żonie.

Gość franciszka mey
ludzie są dziwni, po co ci mówił w ogóle, po co mącić przeszłością w teraźniejszości, to za jełop, wyobraź sobie, że to były jego dziewczyny a ile ich miał????