Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak napisać to?

Jak napisać w cv, że jest się jeszcze nieobronionym magistrem?

Polecane posty

Gość Jak napisać to?

Bronię się we wrzesniu, ale i tak muszę szukać pracy? Jak to ując w CV i genaralnie jak napisać ciekawe Cv biorac pod uwagę, to, że nie mam zbytniego doswiadczenia. Kończę studia humanistyczne, cięzko o pracę po nich plus bezrobocie wśród młodych w moim mieście robi swoje. Robie też studium administracji. I planuję zacząć hotelarswto- też studium. Może jakieś ciekawe wzory CV byście polecili?

Gość Jak napisać to?
Oczywiście bez znaku zapytania w pierwszym zdaniu.

Gość jak ktos wyzej napisal
wpisz ze masz absolutorium - przed obrona pracy

Gość ależ skąd
skoro magistrem jeszcze nie jesteś to w ogóle o tym nie pisz. Po prostu napisz lata studiów w tym kierunku i wszystko będzie jasne, że to studia magisterskie :) Ponadto jak znajdziesz pracę to wtedy przedstawiasz odpis dyplomu. A ponieważ go jeszcze nie masz, to po co w oóle o nim pisać...

Gość jak ktos wyzej napisal
najlepiej ze ma sie absolutorium - lepiej patrza na takie cos , pzynajmniej ja jak rekrutacje prowadze to w pierwszym rzucie wlasnie biore ludzi ktorzy maja wpisane abolutorium :P swiadczy to ze zamkniete ma wszystkie egzaminy, zaliczone cale studia ( poza obrona )

Gość Jak napisać to?
Hm, a mogłabyś mi napisac jak to ując .. co mam napisać w wierszu> podac lata studiow i jak wpisac te absolutarium?

Gość Jak napisać to?
Proszę o pomoc, to ważne.