Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem mojego faceta!!!!

nie rozumiem zachowania mojego faceta-wytlumaczycie mi to???????????????????????

Polecane posty

wczoraj sie poklocilismy troche i moj narzeczony powiedzial ze mam sie do niego nie odzywac i poszedl spac. do pracy poszedl tez bez slowa. ale z pracy do mnie zadzwonil i powiedzial"porozmawiamy spokojnie w domu". a teraz kurwa przyszedl z pracy, tez bylam zla ale stwierdzilam ze ok, jest juz dobrze,zadzwonil z pracy,po co sie gniewac. wiec sie odzywalam, a ten naburmuszony poszedl z drinkiem na balkon i nadal sie nie odzywa. kurwa o co mu wreszcie chodzi??

Tsa, drinkiem...( jakiegoś sikacza wpierdala ) . :o

Gość karolciaZ
no foch normalny

co to jest foch?

nie podszywac sie !!!!

W dodatku zakomunikował,że jest w ciąży z koleżanką z pracy!:o

foch? ale w koncu dzwonil do mnie z pracy i jeszcze sie pytal "nadal masz zamiar sie gniewac?" a teraz sam wyszedl na balkon , nie odzywa sie i pije drugiego drinka. masakra jakas.

Gość a moj mąz....
sie mnie czepia ze nie siedze w pracy do 16 :D i nie chodze na 8 tak jak on :D smiac mi sie z niego chce bo on w swoim cudnym biurowcu jak w fabryce karte podbija hahaha a ja sobie moge przyjsc albo nie i i tak zarobie :P hahahah

foch--fachowe obciąganie chuja;d;d Robie mu to codziennie po pracy jak jeszcze czuc troche potku;d

Gość a moj mąz....
chore akcje ma jakies za facetem nei trafisz niestety ja wlasnie sie od niego dowiedzialam ze jak sobie tak nie bede chodzic to mnie wywala z pracy hahahahah oszaleje zaraz bo dwa dni temu dostalam taka prowizje ze moge nic nie sprzedac do konca czerwca, chcialam sie z nim podzielic i kupic nam jakis fajny prezent ale tego nie zrobie!!!

Gość Rose DeWitt Bukater
Hahaha marne prowo. 1/10. :o:o:o

Gość Beaattka
idz do niego i go przytul :) pomoze :)

Gość Beaattka
facet jest jak dziecko :) dlatego lepiej pierwszej wyciągnąć rękę... szkoda marnować czasu na nieporozumienia ! :) pojdz do niego przytul daj buziaka i po problemie :)

Gość Beaattka
no ja wiem,ale wolisz tracic czas na nieporozumienia? dla swietego spokoju pierwsza wyciagnij reke! a jak nie chcesz to zrob sobie herbatki i idz spac! ale zeby była jasność oscentacyjnie wez swoja posciel z waszej sypialni i poloz sie w innym pokoju :) teraz Ty sie obraz :) generalnie ja dla swietego spokoju bym poszla sie pogodzic,ale.. decyzja nalezy do Ciebie :)

Gość Beaattka
no to idz spac kochana i daj sobie spokoj! nie przejmuj sie! minie mu! :)

Gość Beaattka
powiem Ci że wielu facetów właśnie zachowuje sie tak jak ten Twój. no ale troche się o Ciebie martwi skoro.. mówi żebyś weszła bo zimno jest.. może zostaw go w spokoju ? niech sobie chłop przemyśli.. albo lepiej! napisz mu kartke np.'Kocham Cię,dobrej nocy' i połóż mu w takim miejscu zeby przeczytałam,albo na lustrze w łazience :)

Gość mklnkonji
beatka ale ty pierdolnieta jestes:O ty pewnie z tych co jak wpierdol dostana od meza to mowia przepraszam i sa pewne ,ze zasłużyły :O 😠

no beatki rada nie pomogla... zaczelismz planowac slub. poszla klotnia o to, czy ma byc orkiestra czy dj... moj facet organizuje wesela i chcial dj... ponoc to jest lepsze. a moja mama chciala orkiestre... i ja stwierdzilam ze mi wszystko jedno. i wtedy doszlo do sprzeczki ze zmieniam front itd... i powiedzial zebzm sie do niego nie odzywala... potem zadzwonil z pracy, myslalam ze bedzie ok...a tu taka jazda chora !!!!!!!!!!!!!!!