Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michuuu899

dziewczyna nazwała mnie ciotą przy znajomych

Polecane posty

Gość michuuu899

kompletnie bez powodu, tylko dlatego, że nie chciałem z nią iść wczoraj do kina (bolał mnie bardzo ząb). dzisiaj już było lepiej,umówiłem się z nią przed kinem gdzie spotkałem znajomych i ona przyszła niby wszystko fajnie ale powiedziała że dzisiaj już nie ma ochoty i że straszna ze mnie ciota bo w ostatniej chwili odwołuję plany przez ból zęba...zamurowało mnie,ale dzięki temu chyba w porę się opamiętałem,że nie warto z taką osobą być.

Gość kroupnik
przyznałem się dziewoi zupełnie bez bicia, że jestem absolutnym prawikiem i nic nie kumam , gdzie i jak włożyć i ona to kupiła , pojechaliśmy na imprę do jej znajomych a tam się wygadała, że prawiczkiem jestem i co chwilę któraś Dama mnie próbowała uświadomić , jak należy trafić do dziurki i prawie mapę wyrysowały wejścia i wyjścia narządów kobiecych, trzymałem fason do końca udając, że nic nie kumam i że to dla mnie za trudne :)

Gość a mojaaaaaa
bezczelnie wyzywa mnie na forach gdzie wspólnie klikamy bo wie że mam dobre serce i że nie potrafię się na nią gniewać :o

a jak dlugo byliscie ze soba? moi zdaniem przesadzila z dwoch powodow, nie zalezy jej na tobie bo jak by zalezalo zmartwilaby sie twoim bolem zeba, po drugie chciala pokaac wyzszosc pred znajomymi. Ja bym po prostu usunela numer i dowidzenia.

faceci! troche szacunku do siebie. Po co ci dobre serce jak siebie nie szanujesz. Odpisz jej cos przykrego i wykasuj numer i przestan sie dozywac. Moze zapamieta to na przyszlosc.

Gość a mojaaaaaa
:o

Gość Mirella 14 Płock (wulgarna)
:o

Gość Alibaba40
Niech się nie panoszy, po prostu to kolejna laska która myśli że jej wszystko wolno.