Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomek55

wesprzyjcie;(

Polecane posty

Pisalem wam kiedys o dziewczynie z uczelni ktora mi sie podoba i ze widzialem jak wtedy zaslabla ,pisalem tez o jej guzie w plucu .No i teraz narazie wyszla ze szpitala i jestesmy razem , mieszka u mnie.No i ostatnio gorzej sie czuje i czesto placze, ja jej nie moge uspokoiic ,Mowi ,ze jestem z nia z litosci , a przeciez i tak umrze wiec po co mam marnowac sobie z nia zycie.A lekarz powiedzial ze sa duze szanse na wylecznie,ja ja pocieszam i mowiemze kocham z to nic nie daje.C o zrobic ,zeby zmienic jej nastawienie ,zeby uwierzyla i zeby na jej twarzy pojawil sie usmiech?

teraz najwazniejsze zebys byl przy niej i wspieral i duzo rozmawial .Teraz na kazdym kroku musisz pokazywac ze jest dla Ciebie najwazniejsza,wiem ze sa inne rzeczy -kumple,mecze, nauka ale teraz na pierwszym planie musisz postawic wlasnie ja;)

ale jak ma jej dowiesc ze nie jestem z nia z litosci? jeju probowalem juz tylu sposobow i nic:( ona nawet nie da sie teraz nigdzie wyciagnac i ciagle jest smutna,a przeciez to byla taka pogodna dziewczyna , widze ze czasem jest slaba ,ale bardziej chodzi o to ,ze mysli ze ja jej nie kocham tylko jej bardziej wspolczuje dlatego z nia jestem

musze przeciez cos zrobic zeby miala sile do walki z tym dranstwem;(

Krążą słucy ze kobieta potrafi obczaić czy jej facet ją faktycznie kocha czy tylko udaje po pocałunku. Tak niewielka i stosunkowo prosta rzecz a obnaża uczucia w znacznym stopniu. Potrzebna jej także jakaś odskocznia od tej rzeczywistości. Głupio to zabrzmi ale zabierz ją do kina na jakiś film animowany wytwórni Disney Pixar. Są to zajebiste filmy na takie okoliczności bo przeważnie ukazują wątek miłosny oraz trudności jakie temu kojarzą. Dobry przykład to Walle, Odlot i wiele innych. Te filmy potrafią bardzo podbudować. Podczas scen na których się może wzruszyć wiadoma sprawa, łapiesz ją za rękę i tak dalej. Oboje musicie uwierzyć że to sie da wyleczyć i będzie dobrze. ;)

Gość sensitive23
Poprostu mow jej czesto jak bardzo jest dla ciebie wazna,jak bardzo ja kochasz ,jak jest ci dobrze razem z nia czesto przytulaj i staraj sie spedzac z nia jak najwiecej czasu. Trzeba ja tez zrozumiec jak bardzo ona sama przezywa ta choroba ale razem przezwyciezycie to dranstwo. Zycze powodzenia i duuuuuuuuuzo zdrowia dla ukochanej.Razem dacie rade.Trzymam kciuki.

,,...jakie z tym się wiążą"**** błąd skutkiem zmęczenia :O

Tak jeszcze raz przemyślałem ten swój pomysł z tymi filmami animowanymi i doszedłem na swoim przykładzie do wniosku że to dobry pomysł. Często w nich są pokazane różne przeciwności losu, z którymi główni bohaterowie sobie radzą i zawsze jest happy end. To motywuje do działania a przy tym realia na jakich oparty jest film nie kojarzą się z brutalną rzeczywistością.