tightjeans 0 Napisano Maj 19, 2011 uprawiałam seks bez zabezpieczenia. zrobiłam test ciążowy po 10 dniach i kolejny po 15- obydwa negatywne. okres spóźnia mi się już 3 dni. seks uprawialiśmy 3 tygodnie temu. dodatkowo to był mój pierwszy raz.miałam teraz zacząć zarzywać tabletki antykoncepcyjne. co powinnam zrobić? wywołać okres? zrobić kolejny test ciążowy? czy to prawda, że przed okresem hormony są tak podwyższone, że test ciążowy wychodiz pozytywny? co jeśli test rzeczywiście wyjdzie pozytywny- wciąż będzie miarodajny? zwlekać jeszczer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tightjeans 0 Napisano Maj 19, 2011 prosze o pomoc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a może by tak ... Napisano Maj 20, 2011 Powtórz może test na dniach z porannego moczu - najlepiej innej firmy niż robiłaś do tej pory (np. Quick View), możesz też zrobić w przychodni najpewniejszy test - z krwi beta hcg - jeśli jesteś w ciąży beta z krwi już wyjdzie. Być może miesiączka Ci sie przesunęła ze względu na stres. W każdym bądź razie nie denerwuj się tak bardzo. Jak by nie było, będzie dobrze. Powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach