Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To ja Was zastrzele moim

Moja przyjaciolka jest w ciazy...

Polecane posty

Gość To ja Was zastrzele moim

Jestem plastyczka, chcialabym mojej przyjaciolce dac fajny prezent dla niej i dziecka. Czy wy w takiej sytuacji chcialybyscie cos artystycznego, czy np. paczke pieluch albo balsam na rozstepy? ;-) Pomyslalam ze moze uszyje mu recznie koszulke albo maskotke, albo zamowie recznie robiony sweterek dla malucha (moj projekt, inna kumpela swietnie robi na drutach, cuda), albo kocyk... Albo wesoly obraz do pokoju dziecinnego... chcialybyscie cos takiego czy pomysl do dupy???

Gość a ja bym chciała :)
Ja bym chciała jakiś ładny kocyk dla maluszka :) ale zazwyczaj mamusie już mają takie rzeczy może po prostu zapytaj co potrzebuje :) bo jesli ubranka to na pewno kilka rozmiarów większe niż ma teraz dzidek :)

mi się spodobał pomysł z obrazem :) albo pomaluj ścianę w pokoiku dziecięcym jeśli potrafisz :)

Gość taki pomyslll
ja bym zamowila recznie robiona skrzynke decoupage, zdobiona imieniem dziecka - bedzie idealna na przechowywanie pamiatek; sama taka zamowilam dla siebie i mam w niej pieluszke z pierwszego opakowania pampkow, nitke ze szwu zewnetrznego po cc, pierwszy smoczek, pierwszego pajacyka itp :) fajna sprawa wg mnie :) co lepiej, skoro masz dolnosci to sama mozesz taka skrzynke zamowic ze sklepu decoupage, do tego potrzebne serwetki, kleje, jakies wzory, litery, inne duperele :)

Obraz jeśli znasz wystrój i taki który zostanie z dzieckiem, bardziej uniwersalny, oczywiście z dziecięcą tematyką. Kocyk to super sprawa, może dowiedz się jakie kolory, motywy lubi koleżanka- ja mam synka ale nie znoszę błękitnych ubranek i kocyków, nie przepadam za ubrankami w paski- a mam bzika na punkcie grochów, żabek i zielonego :) Dogadaj się z koleżanką i może sama powie że czegoś chce? A zabawka- przytulanka to świetny pomysł, pomyśl tylko żeby była z bezpiecznego materiału, np, bez futerka czy przyszytych guziczków które dziecko może połknąć. Ja z praktycznych prezentów najbardziej bym chciała chyba ładną dużą torbę przystosowaną do noszenia przewijaka, ubranek, butelki ale i mojej książki, wody i portfela. Bo czasem dziecko się nosi w chuscie/nosiedełku albo chociaż samochodem w foteliku, nie każdy wózek ma też torbę a jak mają to niezbyt ładne.