Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęśliważona26

TURCJA, MAJORKA CZY MADERA? GDZIE NA WAKACJE 2TYG Z MĘŻEM?

Polecane posty

Gość szczęśliważona26

PROSZE O RADE

Gość ehhh te głupie mężatki
po co mąż. nie poruchasz wtedy araba zadnego

Gość szczęśliważona26
nie chce zadnega araba, moj mężusiek jest najlepszy :)

Gość wszyscy juz go widzieli
oczywiscie ze madera :)

Gość Natka

Wakacje 2 tygodniowe  a w zasadzie ślub i miesiąc miodowy spędziłam z mężem na Maderze wzeszłym roku i było bajkowo. Dzięki madeira dreams nasz wielki dzień i wypoczynek po odbyły się w cudownej atmosferze i szczerze polecam takie rozwiązania.

Gość niki

Madera i jeszcze raz Madera. Bajkowa wyspa, mega romantyczna, można oddać się błogiemu wypoczynkowi i niezwykłemu zwiedzaniu. Ja z narzeczonym byliśmy tam po raz pierwszy rok temu, gdzie przewodniczka z madeira dreams rozkochała nas w wyspie, a teraz planujemy z nią i ślub na wyspie!

Gość Hania
Dnia 19.08.2019 o 15:45, Gość niki napisał:

Madera i jeszcze raz Madera. Bajkowa wyspa, mega romantyczna, można oddać się błogiemu wypoczynkowi i niezwykłemu zwiedzaniu. Ja z narzeczonym byliśmy tam po raz pierwszy rok temu, gdzie przewodniczka z madeira dreams rozkochała nas w wyspie, a teraz planujemy z nią i ślub na wyspie!

Też poznałam Sonię z Madeira Dreams i rozkochała mnie w Maderze na maksa - wspaniała wyspa, niesamowite krajobrazy, cudny klimat a i przysmaku wprost z knajpek przy kutrach rybackich - obłęd!

Gość gość

A gdzie jest madera? 

Gość gość
16 minut temu, Gość gość napisał:

A gdzie jest madera? 

Na oceanie

Gość janina

Madera jest wyspą Portugalii i jest magiczna. Byliśmy tam z mężem w wakacje i zakochaliśmy się w tym miejscu. Polecamy przewodniczkę z madeira dreams oprowadza świetnie

Gość Ewelina

Ja byłam w te wkacje razem z mężem na wakacjach all in z Itaki i byliśmy bardzo zadowoleni, pyszne jedzenie, super hotel, ciekawe miejsce i wycieczki więc w mojej ocenie zdecydowanie Turcja

Gość matrix

Na Maderę wybrałam się z przyjaciółką i wspominam wyjazd bardzo fajnie.  Zastanawiam się obecnie nad zakupem nieruchomości na wyspie i ostatnio po konsultacjach z madeira dreams wiem że cenowo da się to ogarnąć - co myślicie o przeprowadzce do raju?

Gość Kaśka
Dnia 9.12.2019 o 16:25, Gość matrix napisał:

Na Maderę wybrałam się z przyjaciółką i wspominam wyjazd bardzo fajnie.  Zastanawiam się obecnie nad zakupem nieruchomości na wyspie i ostatnio po konsultacjach z madeira dreams wiem że cenowo da się to ogarnąć - co myślicie o przeprowadzce do raju?

Cudna sprawa, akurat z madeira dreams miałam przewodniczkę po Maderze i jestem oczarowana wyspą i jej klimatem. Normalnie przeprowadzenie się tam to jedno z moich marzeń....